Welke vrouw uit Harry Potter ben jij?

Ja, hier zijn heel veel quizzen over, maar dat maakt niet uit.
De meeste vind ik zelf niet zo goed, dus ik probeer een goede te maken

Mogelijke uitkomsten

Nymphadora Tonks (25 x uitgekomen)

Tonks is dapper en avontuurlijk, en ze houdt er van in het midden van alle actie te zijn. Ze is ook vrolijk en enthousiast, en maakt makkelijk nieuwe vrienden, en ze houdt wel van wat lol. Ze is erg behulpzaam, alleen soms een beetje té behulpzaam. Ze is lid van de orde, en een schouwer, en dat vind ze erg leuk. Ze zit in Hufflepuff, wat sommige mensen misschien niet verwachten, maar ze is ook heel trouw, en ze weet zelf heel goed dat Hufflepuff een geweldige afdeling is. Luister lekker niet naar sukkels die er geen verstand van hebben (A)
Tonks is helaas wel nogal slordig, en een gigantische kluns, maar ondanks dat is ze toch schouwer geworden. Tonks beoordeelt mensen op wie ze zijn, en niet wat ze zijn, wat duidelijk te merken is als ze zegt dat het haar niets uitmaakt dat Remus een weerwolf is, omdat ze verliefd op hem is.

Tonks is een transformagiër, en dus kan ze haar uiterlijk makkelijk veranderen als ze dat wil. Ze heeft het liefst kauwgomroze piekhaar, maar ze kan het maken zoals ze wilt. Misschien heb jij in het echt wel geen roze haar, maar als je een transformagiër zou zijn?

Jij bent Tonks!!!

Hermione Granger (36 x uitgekomen)

Hermione Granger is slim, dapper, en serieus. Ze leert hard voor school en haalt altijd hoge cijfers. Ze is misschien wat bazig en een beetje een betweter, maar denkt altijd heel goed na voor ze iets doet, en haalt haar vrienden zo vaak uit de problemen. Hermione leert niet alleen veel, ze is ook erg goed in toveren, en heeft weinig moeite met nieuwe spreuken.
Hermione komt op voor de rechten van de huiselfen, met de S.P.E.W., waar ze helaas niet veel medestand in krijgt. Hermione is niet alleen slim in lessen, ze is ook iemand die dingen doorheeft, zoals ze bijvoorbeeld als enige wist dat Remus Lupin een weerwolf was in hun derde jaar. Anders dan de meeste tovenaars, denkt Hermione in logica, en ze gelooft ook pas in dingen als het bewijs geleverd is dat ze bestaan. Hermione breekt niet graag regels, maar als ze iets belangrijker vindt dan school, doet ze dat zonder veel moeite. Hermione is niet bang om tegen haar vrienden in te gaan, wat haar misschien wel in Gryffindor geplaatsd heeft. Ook is Hermione erg tactvol..

Jij lijkt op Hermione, wees hier maar trots op, van heel veel vrouwelijke belangrijke personages in heeeeeel veel boeken heeft ze bijna de sterkste persoonlijkheid (Hoewel andere HP-meisjes ook een best sterke persoonlijkheid hebben)

Luna Lovegood (13 x uitgekomen)

Luna is een dromerig meisje, een beetje anders dan anderen, en ze is dol op fabeldieren, en gelooft in veel wezens waar veel mensen van zeggen dat ze niet bestaan. Ze leest graag de Quibbler, waarvan haar vader de hoofdredacteur is, en gelooft de verhalen er in, hoe raar die ook zijn. Luna is iemand die geen bewijs nodig heeft om ergens in te geloven, en gelooft dus de raarste dingen, maar ze gelooft Harry en Dumbledore ook als die zeggen dat Voldemort terug is. Luna is door Harry beschreven als erg taai, en Harry ging er vanuit dat ze Azkaban vol zou houden, hoewel ze daar helemaal niet zat. Ze lijkt ook goed te zijn in andere opvrolijken. Luna heeft niet zo heel veel vrienden, maar is heel erg trouw tegen de vrienden die ze heeft.
Ze is ook best slim, aangezien ze in Ravenclaw zit.

Jij bent Luna!

Ginny Weasley (27 x uitgekomen)

Ginny is een dapper en onafhankelijk meisje, en weet hoe ze tegen andere in moet staan, waarschijnlijk een voordeel van zoveel broers hebben. Ginny is iemand die weet wat ze wil, en heeft veel vrienden. Alleen als ze bij Harry is, is ze vaak verlegen en stil, waardoor Harry haar eerst niet zo zag staan. Ginny is erg populair, volgens haar broers populairder dan goed voor haar is. Ginny is grappig en maakt mensen aan het lachen als die verdrietig zijn. Ginny kan goed liegen, en weet altijd de handige dingen te ontdekken. Zo leert ze bijvoorbeeld van Tonks hoe ze controleert of een deur zo betoverd is dat je niet af kan luisteren. Ze kan goed mensen immiteren, zoals ze in De Zweinskop in deel 5 Umbridge "Hemhem" zo na kan doen dat iedereen denkt dat Umbridge er echt is. Ginny is dus een goede actrice, wat nog erg handig wordt. Ginny is ook dol op dieren, en heeft een ukkepulk, genaamd Arnold.

Jij bent Ginny!

Bellatrix Lestrange (14 x uitgekomen)

Bellatrix Lestrange is een echte vechter, en is ongelooflijk trouw aan Voldemort, wie ze dient. Ze is sadistisch, gewelddadig en opvliegend. Ze is erg trots, en beschouwt zichzelf als iemand van adel vanwege haar zuivere bloed. Ondanks dat Bellatrix heel wreed is, heeft ze wel gevoelens, en geeft ze om haar zusje Narcissa. Bellatrix is iemand die, zoals Dumbledore het zegt, graag nog even met haar prooi speelt voor ze hem verslindt. Ze heeft een grote hekel aan heksen of tovenaars met dreuzelouders, maar waarschijnlijk nog meer aan familieleden die in de orde zitten, Nymphadora Tonks en Sirius Black dus. Bellatrix heeft hen allebei vermoord, en volgens Tonks wilde Bellatrix Tonks net zo graag dood als ze Harry dood wilde.

Oehw, jij bent Bellatrix!
Pas maar goed op....

Fleur Delacour (10 x uitgekomen)

Fleur is iemand die zegt wat ze denkt, en komt daardoor nogal arrogant over, en is nogal kritisch op onbekende dingen, op Hogwarts bijvoorbeeld. Toen ze bang was voor haar zusjes leven, liet ze de arrogante houding vallen. Ze is trouw, en herinnert Harry altijd als "De jongen die Gabrielle gered heeft". Fleur heeft een sterke wil, en het kon haar niets schelen toen Bill aangevallen was door Greyback, en littekens in zijn gezicht had. Als je Fleur beter kent, kan ze ook een hele goede vriendin zijn. Fleur is slim, ze was slim genoeg om mee te doen aan het toverschool toernooi, hoewel Hermione en Ginny volhouden dat Tonks veel slimmer is. Ron vindt dat Fleur veel mooier is dan Tonks, Fleur is immers een kwartglamorgana.

Jij bent Fleur!
Ben je in het echt ook zo mooi als Fleur?

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Angelxxxme

    TONKS(yeah)

    8 jaar geleden
  • Ronja10

    Tonks (yeah)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • GOTOSLEEP

    Ginny(lol)

    1 decennium geleden
  • Yuzu

    Ginny Weasley(H)

    1 decennium geleden
  • Oneira

    Loena(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?