Wie van Soul Eater ben jij?

Soul eater, een Anime serie over 7 kinderen die wonen in Death City, en les hebben bij de DWMA/Shibusen, waar ze leren de slechte Kishin te verslaan, die mensenzielen op proberen te eten.

Je hebt Weapons en Meisters. Weapons zijn mensen die in wapens kunnen veranderen, en Meisters beheersen die Weapons. Een per Meister natuurlijk :P.

Leuk! Maar wie ben jij nou eigenlijk?


Klik!
Klik!

Mogelijke uitkomsten

Maka (30 x uitgekomen)

Maka Albarn is erg leergierig. Haar wapen is Soul, de zeis. Ze leest graag boeken, en met boeken voert ze haar speciale aanval 'Maka Chop' uit, (een klap met een boek op iemands hoofd), die ze altijd kan uitvoeren. Ze is vrolijk, direct en zelfverzekerd, ze heeft een kort lontje, en laat haar emoties snel zien.

Ze is een meister, en de tegenpool van Soul.

Soul (22 x uitgekomen)

Soul Evans is het 'coolere' type. Meestal gedraagt hij zich Nonchalant, met een ongeinteresseerde uitdrukking op zijn gezicht. Toch is Soul erg dapper en trouw, als hij bijvoorbeeld Maka beschermt met zijn eigen leven. Later in de serie word hij ook wat volwassener. Hij is redelijk sluw en sneldenkend.

Soul is een Weapon, en zijn Meister is Maka, zijn tegenpool. Als wapen, heeft hij de vorm van een zeis.

Black☆Star (3 x uitgekomen)

Black☆Star is lid van de Star-Clan. Hij is een beetje Arrogant, en zoekt soms ook om aandacht. Verder is hij nogal luid, zoals bij zijn schreeuw 'Yahoo!!!', maar verder is hij erop gebrand om in zijn kracht te blijven groeien, en zijn doelen te behalen. Hij vergeeft mensen die zijn vrienden pijn doen nooit. Verder is hij ook redelijk koppig, en gaat zijn eigen weg. Hij is ook erg eervol, en veracht verraad, etc.

Black☆Star is de Meister van Tsubaki, zijn tegenpool.

Tsubaki (15 x uitgekomen)

Tsubaki Nakatsukasa is een beetje het verlegen type van de groep. Ze heeft een niet zo hoog zelfbeeld. Ze staat altijd klaar om iemand te helpen, als een soort grote zus, verder is ze het tegenovergestelde van Black Star.

Tsubaki is een Wapen, maar niet zomaar een wapen! Tsubaki kan in meerdere wapens veranderen, zoals een Chain Scythe, Sword, Smoke Bomb, en nog wat andere dingen!

Death the Kid (9 x uitgekomen)

Death the Kid is dol op Symmetrie! Nou ja... dol, hij kan gewoon niet tegen Assymmetrie, hij heeft ook al geprobeert iets aan zijn haar te doen, maar dat lukte niet. Verder is hij erg cool en volwassen, soms met wat kinderachtige trekjes met symmetrie. Hij geeft veel om zijn vrienden.

Death the Kid is de zoon van Shinigami, oftewel Death, en hij is dus zelf ook een Shinigami. Death the Kid is de meister van Liz en Patti (twee wapens waren symmetrischer) en is dus het tegenovergestelde van hen.

Liz (7 x uitgekomen)

Elizabeth Thompson is de grote zus van Patricia Thompson. Samen hebben ze een duister verleden, als overvallers, en ze waren 'De schrik van Brooklyn', totdat ze weapons werden van Death the Kid. Niemand noemt Elizabeth, Elizabeth, maar gewoon Liz. Liz is wat cooler, en serieuzer. Verder is ze enorm bang voor paranormale dingen. Verder is ze soms redelijk perfectionistisch, en wat tienerachtiger dan haar zus; ze houd meer van make-up, shoppen, etc.

Liz is een Weapon, haar Meister is Death the kid. Als Weapon heeft ze de vorm van een pistool.

Patty (9 x uitgekomen)

Patricia Thompson is het jongere zusje van ELizabeth Thompson, en samen hebben ze een niet erg geweldig verleden. Ze omschreven zich als de schrik van Brooklyn, maar later werden ze Weapons van Death the kid. Patti is nogal kinderlijk, en ze denkt vaak dat alles leuk is, en een spel. Soms kan ze wel écht kwaad worden, niet echt zoals haar karakter normaal is. Ze best Naief, en lacht veel.

Patty is een Weapon, het Weapon van Death the Kid. Als weapon is ze hetzelfde pistool als haar zus.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Loempialover

    Yay Death <3

    9 jaar geleden
  • Jouska

    Whahaha nu ben ik Patty!!!!!
    HIHIHI

    9 jaar geleden
  • Jouska

    Maka!!! Ik lijk ook een beetje op Patty. +kudo!

    9 jaar geleden
  • AnananassXD

    Hihi Tsubaki! Leuke quiz!

    1 decennium geleden
  • Elevens_Eggos

    Maka

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?