Wie van My Little Pony ben jij?

My little Pony, My little Pony...
Yep!

Wie ben jij van My Little Pony, Friendship is Magic?
Vind het hier uit! -En misschien de serie?-
Je kunt zijn:
Twilight Sparkle, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash en Applejack.

Er zijn 3 soorten vragen:
De 5-Punten vragen: Die gaan over uiterlijk
De 10-Punten vragen: Die hebben te maken met je persoonlijkheid
De verhaalvragen: Die gaan erover hoe je reageert op bepaalde situaties, want die bepalen wie we zijn, toch?

De characters komen van die serie

Mogelijke uitkomsten

Twilight Sparkle (471 x uitgekomen)

Jij bent zo'n beetje de hoofdrol in de serie. Je leert veel (Misschien een beetje té veel?) en je hebt een erg realistische kijk op de wereld. Je woont in een huis, wat eigenlijk zo'n beetje een bibliotheek is. Je hebt een huisgenoot, een Draak, Spike genaamd. Je doet veel om goede cijfers te halen, maar toch ben je er niet altijd mee bezig. Je bent meestal wel eerlijk, maar ook sarcastisch!

Jou element is Magic.

Je hebt een paarse vacht en donkerblauw-achtige manen met een roze streep. Je hebt violetkleurige ogen.

Je bent een eenhoorn, wat inhoudt dat je magie kan oproepen. Twilight kan allerlei verschillende soorten magie oproepen, onder andere teleporteren en telekinese.

Je hebt een huisgenoot, de draak Spike, en een uil, genaamd Owlicious.

Jou Cutie Mark is een magische ster, die je kreeg toen je een soort magische aanval kreeg, en zo de juristen overtuigde jou toe te laten op de magische academie. Je magie was zo hevig dat je de leerling mocht worden van de Prinses.

Fluttershy (865 x uitgekomen)

Jij bent de meest verlegene van allemaal, en niet een klein beetje! Je houdt enorm van dieren, en doet er alles aan om ze te helpen als ze in nood zijn of gewoon ziek zijn. Je bent erg behulpzaam, maar soms toch een beetje té en kan je jezelf wegcijferen, wat nergens voor nodig is. Je hebt veel dieren in je huis, maar je hebt een echt huisdier, wat een konijn is, Angel genaamd.

Jou element is Kindness.

Je hebt een gele vacht met roze manen, die erg lang zijn, en je hebt een schuine pony (Haar pony dus,)(Een pony met een pony :3) dus je haar valt over een oog, je hebt blauwe ogen.

Je bent een pegasus pony, maar je vliegt niet veel. Vroeger werd je flink gepest omdat je nog niet goed kon vliegen. Tijdens een race viel je van Cloud city af, maar werd gered door vlinders, die je leerden te vliegen.

Je hebt dus vele dieren, maar het huisdier dat het meest voorkomt, is het konijn Angel.

Je Cutie Mark zijn 3 vlinders, die je hebt gekregen toen je de dieren die weggerend waren door de Sonische Regenboogknal weer kon geruststellen, en het werd duidelijk dat je een speciale connectie hebt met dieren.

Nog iets speciaals: Fluttershy heeft de vaardigheid van 'The Stare', daarmee kan je bijvoorbeeld wilde dieren kalmeren of onderdaniger maken.

Pinkie Pie (325 x uitgekomen)

Jij bent de vrolijkste en hyperste van allemaal! Dat kun je ook wel zien, jij loopt namelijk niet, maar springt :). Je bent vrolijk en altijd in voor een grap, en grappen met anderen uithalen. Je lacht en giechelt veel, en je bent vriendelijk tegen iedereen. Het liefst ben je bevriend met iedereen en doet daar -soms een beetje te veel?- goed je best voor! Je houdt van muziek en van liedjes maken en je houdt van feestjes. Soms wordt je niet helemaal serieus genomen, maar je hebt verassende kanten...

Jou element is Laughter.

Je bent helemaal roze, met donkerder roze krullende manen, en je hebt blauwe ogen.

Je bent een Ground Pony, wat inhoudt is dat jou connectie met de aarde sterker is dan die van de andere pony's!

Je hebt een kleine, ongevaarlijke alliator, genaamd Gummy.

Jou Cutie Mark zijn 3 balonnen die verstrengeld zijn, die je kreeg na de Sonische Regenboogknal, en daar zo gelukkig van werd dat je een feest gaf voor je familie, die net als jou, vroeger een saaie jeugd hadden, je kreeg iedereen blij!

Rarity (318 x uitgekomen)

Jij bent de meest 'ijdelachtige', maar meest genereuze van allemaal! Je werkt in een boutique van jouzelf en ontwerpt kleding die je zelf maakt. Je kan soms nogal melodramatisch en ijdel uit de hoek komen, maar je bent wel aardig en een goede vriendin. Je vind in de spotlights staan helemaal niet erg en je houd ervan om dingen georganiseerd te hebben.

Je element is Generousity.

Je vacht is wit, met paarse manen met pijpenkrullen. Je hebt donkerblauwe ogen.

Je bent een Unicorn, dus je kunt toveren. Jij hebt de speciale gave dat je edelstenen kan vinden met je hoorn, maar ook telekinesis, etc.

Je hebt een witte kat, die Opal heet.

Je Cutie Mark zijn 3 edelstenen, die je hebt gekregen toen je kleding maakte voor een stuk op school. Je vond de kleding niet mooi genoeg, maar toen kreeg de hoorn ineens een soort magneet kracht. Je werd eerst naar een steen getrokken, waar je gefrustreerd over was. Tot de Sonische Regenboogknal de steen uit elkaar liet spatten, en het duidelijk werd dat er veel edelstenen in de rots zaten! Je gebruikte ze om de outfits perfect te krijgen, en daardoor kreeg je je cutie mark.

Rainbow Dash (600 x uitgekomen)

Jij bent een trouwe Pegasus-pony, die wel nergens bang voor lijkt te zijn! Je houd enorm van vliegen, en je kan ook heel erg snel vliegen. Je bent meestal best brutaal en dus absoluut niet verlegen. Je bent ook best ondeugend. Je hebt veel vertrouwen in jezelf -niet té veel-, maar toch durf je niet overal voor uit te komen. Je houd erg van sporten, en bent erg competitief. Jij hebt een baan: je controleert het weer, en hoort dus bij The Weather Control.

Je element is Loyalty.

Je hebt een blauwe vacht, en korte, warrige regenboogmanen. Je hebt paarse ogen.

Je bent een Pegasus-pony, wat natuurlijk betekend dat je kunt vliegen, wat jij graag doet! Je kan heel snel vliegen, en als je heel snel vliegt, kan je zelfs een Sonische Regenboogknal laten gebeuren! Dit is wel erg moeilijk.

Je hebt een schildpad, Tank, die een motor op zijn schild heeft, zodat hij ook kan vliegen. Hij komt later in de serie's pas.

Jou Cutie Mark is een wolkje met een bliksem in regenboog kleuren. Deze kreeg je toen je voor Fluttershy opkwam toen ze gepest werd, en ging racen met de pesters, en zo snel ging, dat je een sonische regenboogknal voor elkaar kreeg. Zo kreeg jij je Cutie Mark.

Applejack (176 x uitgekomen)

Jij bent de eerlijkste pony! Je werkt op de boerderij van je familie, die appelgaarden bezitten, genaamd Sweet Apple Acres. Je bent een harde werker en iedereen kan op je vertrouwen. Toch wil je dingen soms te veel alleen doen, ook al heb je het nodig. Je bent atletiek en Je bent absoluut niet meisjes-actig en niet bang om vies te worden. Ook ben je erg behulpzaam.

Jou element is Honesty.

Je hebt een oranje vacht, met blonde manen, die vast zitten in een staart. Ook draag je bijna altijd een hoed.

Je bent een Ground Pony, wat inhoud dat je een goede connectie hebt met de aarde, wat duidelijk is aangezien je op een boerderij werkt.

Je hebt een hond die Winona heet.

Je hebt 3 appels als Cutie Mark, die je kreeg toen je klein was. Je wou liever in de stad wonen en een netter leven hebben, dus vertrok je naar de stad. Je was er ongelukkig, en na een tijdje leidde de Sonische Regenboogknal je weer naar huis, waar je wel gelukkig werd.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

  • Wolfwood

    Fluttershy :3

    leuke quiz!!!

    6 jaar geleden
  • Brittje1

    Yo, m'n zus en ik hebben hem gedaan alleen hij
    Klopt niet helemaal.

    7 jaar geleden
  • Flowey_the_Flow

    Rainbow dash lol

    7 jaar geleden
  • moon_spybobcat

    Twilight!

    7 jaar geleden
  • tinkerbel1

    fluttershy oh ik kom er net achter dat ik deze quiz al eens heb gedaan

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?