Welke Superapparaat ben jij?

Marlies de Magnetron,
Thomas de Koelkast,
Troy de Tv,
Harmke de Computer,
Jochem de afstandsbediening

Bij 5 Kudo's Vervolg!

Mogelijke uitkomsten

Marlies de magnetron (0 x uitgekomen)

Marlies is een beetje lui op het gebied van luiheid. Lekker wat in de magnetron stoppen vind Marlies niet erg. Kant en klare maaltijd is altijd handig. Marlies haar superkrachten zijn: Charming eyes, Warmte, Lief karakter en vurige Vragen. Marlies is een leuke magnetrontje en voor jongens aantrekkelijk ;)

Thomas de Koelkast (2 x uitgekomen)

Thomas is een zelfverzekerd Koelkastje die altijd zijn drankje op tijd klaar heeft. Een optijd komertje dus. Lachen kan ie als de beste en als je een trooster zoekt staat die altijd naast je. Thomas zijn superkrachten zijn: Optijd komen, Spider-men na doen maar dan schreeuwen dat ie uit de boom wilt K'hoor hem weer 'MAMIEEEE!'. En ojaah hij is wel een beetje een player. Soms wat egoïtisch maar altijd een leuke knul!

Troy de tv (4 x uitgekomen)

Troy is een Tv die van de rode loper houd. Als ie wist dat de TMF Awards niet meer worden weg gegeven zou die janken. Muziek is hij dol op. Zonder muziek vind het het niks. Troy zijn superkrachten zijn: Boxen gooien, De muziek op zijn aller hards doen en mensen verleiden. Zelf is Troy een lieverd maar niets is minder waar ;)

Harmke de Computer (19 x uitgekomen)

Harmke heeft vaak de neiging om veel site's op te zoeken. Wikipedia is één van haar favoriete en zoeken doet ze graag. Nouja Harmke zelf is erg mooi en dat is ook één van haar superkrachten: 1. Mooi zijn 2. Mooi zijn 3. Verleidenlijk zijn. (Dit typt Harmke zelf) Harmke kan soms wel heer erg ego.. Mooi zijn (HARMKE!) Ego.. Mooi (Slaat haar) EGOÏSTISCH ZIJN!! Maar zij is zo lief dat dat meestal er niet is!

Jochem de Afstandsbediening (17 x uitgekomen)

Zelg houd Jochem helemaal niet van Troy (Hij is zelfs jaloers op hem) maar doordat Marlies hem overhaalde ligt ie toch altijd naast Troy. Marlies wat een vurige meisje is ze toch :O. Jochem's superkrachten zijn: Lief zijn . Mensen verleiden en mensen helpen om gewoon ter worden :). Jochem zelf kan soms er Jaloers zijn maar is een schat van een apparaat!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?