Wie ben jij van de Hongerspelen?

Ben jij Katniss, Peeta, Cato, Rue of één van de andere? Test het!

Mogelijke uitkomsten

Katniss (220 x uitgekomen)

jij ben KATNISS. Je komt uit district 12 en je kunt goed overweg met een pijl en boog. Je weet veel van jagen af en hebt dus een goede kans om te overleven in de arena.

Peeta (83 x uitgekomen)

jij bent PEETA. Je komt uit district 12 en je werkt bij je familie in de bakkerij. Je denkt altijd eerst aan een ander, en dan pas aan jezelf. Je kunt erg goed camoufleren en je bent soms iets t? aardig. In de arena zul je bondgenoten moeten hebben, want je weet niet zoveel van jagen en eetbare planten en vruchten af.

Rue (100 x uitgekomen)

jij bent RUE. Je komt uit district 11 en je hebt een grote familie. Je bent klein en kan goed met een catapult om gaan. Je weet veel van eetbare planten en vruchten af en je vertrouwt mensen met een Spotgaaien-speld. Bijna niemand neemt je heel serieus in de Arena, maar ze zullen versteld staan van je handigheid met bladeren en wijsjes die Spotgaaien overnemen.

Cato (21 x uitgekomen)

jij ben CATO. Je komt uit disctrict 2 en hebt al veel kunnen oefenen voor de Hongerspelen. Jij hebt een brute kracht en een heel goede kans om te winnen! Je bent een Beroeps, en dus heb je bondgenoten, eten en drinken. Your odds are in YOUR favor.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?