Who. Are. You. ???

Dit is een soort vervolg, maar dan met andere personages...
Dat leek me leuker, geef het een kans en hopelijk vindt je het goed,
Vind je het leuk? Laat een reactie achterlaten!
Vind je het niet leuk? Maak dat je wegkomt, Alien met Geen Humor! Nee hoor, grapje hoor!!
Love y'all, mi babies!!

Mogelijke uitkomsten

MichiMel (7 x uitgekomen)

Je bent in de eeuwige ontkenningsfase! Alhoewel je vrij oud bent - no offense - blijf je een echt kind. Je houdt van Dansen vooral van Popping en Locking...
Je hebt een heel vreemd gevoel voor humor, je hebt hebt een afschuwelijk lachje dat je na je eigen grapjes lacht, maar dat maakt eigenlijk dat iedereen het grappig vindt.
Je hebt een grote passie voor bamboe en andere planten - alles wat groen is en leeft.
Troost je, ooit zul je je ware liefde vinden.

JelleMel (2 x uitgekomen)

Je bent droog, sarcastisch en soms zelfs vrij gemeen – gelukkig meen je de helft van wat je zegt niet. Alleen heeft niet iedereen dat door, omdat je het hoogtepunt van Sarcasme bent. Probeer hier en daar een vriendelijk woordje te zeggen en iedereen zal in shock zijn of niet geloven dat je het meent, daarom: probeer er een gewoonte van te maken om mensen af en toe een complimentje te geven en normaal te doen.
Ik weet dat het je veel moeite zal kosten, maar mensen zullen het appreciëren ;D

DoriMel (2 x uitgekomen)

Jij bent echt gemakkelijk om te kopen of te beïnvloeden, net omdat je zo onschuldig bent. Je moet echt niet zo snel toegeven, want straks maken mensen misbruik van jou en ga je vreselijke dingen doen! De waarzegster heeft al voorspeld dat als je zo doordoet, je eigen verloofde nog zelfmoord gaat plegen, door jou! Pas op.

EmmiMel (2 x uitgekomen)

Je hebt twee gezichten. Je bent volwassen en kinderachtig. Je bent Hysterisch en volkomen kalm. Je ergert je snel aan dingen en iedereen wordt echt zot van je buien. Je lijkt wel schizofreen, alsjeblieft, doe een beetje rustiger aan! Het is beter voor zowel jouw hart als je omgeving!

ElliMel (3 x uitgekomen)

Je bent een enorme fan van snoep en cake; je hebt het talent om zoveel mogelijk als je wilt te kunnen eten zonder wat aan te komen, omdat je zo slim bent dat je hersenen al dat suiker en andere ongezonde dingen verbranden. Vele mensen hebben geprobeerd je na te doen, ze zijn gestorven aan een suikeroverdosis. Gefeliciteerd.
Je bent vrij onaangepast, zonder het te weten. Arme jongen|meisje, je bent zonder moederliefde of vriendjes opgegroeid. En als je dan ooit vrienden maakt – wat niet al te best lukt – zijn ze voor het leven. Je vrienden mogen zich gelukkig prijzen met een vriend als jij!

TinniMel (2 x uitgekomen)

je ruikt naar Selder, doe er wat aan!!!! En hebt momenteel een hyperactieve bui waar je rondjes rond je pc loopt. Als je dat niet kunt; dan loop je steeds weer tegen de muur, omdat je een beetje te dom bent om te beseffen dat muren niet opzij gaan

Mellerd (11 x uitgekomen)

Jij bent een doodgewone Mellerd.
Wees er trots op, want je bent zo goed als enig in je soort. Bijna niemand is compleet normaal en even doodsaai als jij.
Haha, grapje hoor ^ ^

PeppiMel (8 x uitgekomen)

Je bent klein, hebt harige voeten, bent wat naïef, maar al dat maakt niet zoveel uit, hoor. Want je bent superschattig met je krulletjes en leuke, Ierse accent. Je zou wel eens familie van Nialler kunnen zijn, best wel iets om trots op te zijn!!

JackiMel (3 x uitgekomen)

Je stort je van het ene avontuur in het andere, letterlijk: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH (boem)
{je krabbelt terug overeind, gelukkig heb je alleen maar een geschaafde knie} geen beschaafde knie, Snappie????
Je flirt graag met andere mensen, maar op één of andere manier hebben je woorden niet echt effect, want je bent vrij oncharmant. Op je vrienden kun je ook niet echt rekenen, omdat jij, net als hen, eerder je leven boven hen zou verkiezen.
Probeer daar wat verandering in te brengen en geraak over je bindingsangst. Er is heus niets mis met mensen vertrouwen. Voor elke goede daad, krijg je er eentje terug – meestal…

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

  • ChetUbetcha

    oke ik heb dus echt serieus geen idee wat voor rare quiz ik zonet heb gemaakt xD maar ik ben een mellerd, wtf is dat?? xD

    1 decennium geleden
  • Higginator

    PeppiMel, holy fuck ik ben familie van Nialler (:

    1 decennium geleden
  • AnimeFan07

    Ben mn broertjeuh!!! xx

    1 decennium geleden
  • Mermaidgirl

    Ellimellll

    1 decennium geleden
  • Herope

    niemand is zo doodsaai als mij.. :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?