Pokémon || What kind of trainer are you? [Pt. 2]

Second. Gen Pokémon.

Mogelijke uitkomsten

Rock/ground types. (3 x uitgekomen)

Net zoals Brock, de Pewter City Gym Leader, ga jij voor de steenharde karaktereigenschappen en de rotsvaste verdedigingsvaardigheden van Steen/grond type Pokémon.
Jij bent vastberaden uit te blinken in hetgeen jij doet. Jij stopt niet voordat je een overwinning behaalt.
Steen/grond type Pokémon zijn ietwat moeilijker te trainen en vergen ook meer tijd en inzet van een trainer. Vaak evolueren deze type Pokémon ook pas na het ruilen van de gekozen Pokémon.

Electric types. (1 x uitgekomen)

Net zoals de Vermilion City Gym Leader, Lt. Surge , hou jij wel van een bruisend gevecht.
Je houd ervan wanneer de vonken ervan af springen en richt je dus tot elektrische types.
Elektrische Pokémon kunnen uitermate krachtig uit de hoek komen, ze mogen er dan soms zo schattig uitzien, ze bezitten een enorm grote hoeveelheid opgeslagen energie. Onderschat deze types niet. Het voordeel bij elektrische types is vaak dat bij een verkeerde slag, ze de tegenstanders kunnen verlammen met hun statische vaardigheid. Altijd een handig gegeven als je het gevecht naar je hand wilt zetten.
Ga je voor elektrische types, dan wilt dat zeggen dat jij zeker bent van je zaak. Je geeft mensen vaak de indruk dat je zwak en weerloos bent, of schattig en altijd lief, maar onder die uiterlijke schijn verschuilt zich een sterkte.
Jij bent sterk en staat stevig in je schoenen. Je gaat geen gevecht uit de weg en weet hoe jij je vaardigheden het best kan gebruiken in jouw voordeel.

Poison types. (0 x uitgekomen)

Net zoals de Fuschia Gym Leaders, Koga & Janine, verkies jij Giftige Pokémon.
Giftypes zijn de meest heimelijke Pokémon onderling. Ze zien er vaak weerloos uit, maar weten dan toe te slaan op hun niets vermoedende prooi.
Hetgene dat deze Pokémon als troef gebruiken is hun arsenaal aan gifgebruikende aanvalscapaciteiten. Ze kunnen hun tegenstander vergiftigen, verlammen, vaak ook hun aanvalskracht verlagen, snelheid verminderen en verdediging doen dalen. Intimidatie is ook een mogelijkheid.
Ga jij voor Gif types, dan heb jij heimelijke streekjes. Je hebt altijd wel een sluw plannetje achter de hand, voor het geval dat is niet volgens plan zou verlopen. Jij weet hoe je de dingen naar je hand zet en krijgt zo vaak je zin. Men hoort je te vrezen, maar doet het toch niet altijd.

Fighting types. (1 x uitgekomen)

Net zoals de Cianwood City Gym Leader, Chuck, stort jij je het liefst op lichamelijk uitdagende gevechten. En welke Pokémon soort is daar het gepast bij? Inderdaad, vecht types.
Vechtsoort Pokémon zijn zelfzeker van hun kracht en vaardigheden. Het zijn hardnekkige vechters en uitputtende tegenstanders. Eens goed getraind zijn deze Pokémon tot veel meer in staat dan je mogelijk acht.
Ga je voor deze soort Pokémon, dan sta je stevig in je schoenen en bent zeker van je zaak. Maar alsnog ben je je ervan bewust dat het nog meer training vergt. Het kan nooit goed genoeg zijn en er is altijd tijd voor verbetering.

Ice types. (0 x uitgekomen)

Net zoals Mahogany Town Gym Leader Pryce, voel jij meer voor Ijs type Pokémon.
Er wordt vaak gezegd dat trainers die enkel ijssoorten in het bezit hebben, geen hart bezitten en koude/harteloze mensen zijn. Maar daar is niets van waar! Wat trainers zo aantrekt aan deze Pokémon is het feit dat ze kunnen overleven in zowel ijskoude als snikhete temperaturen. Voor kleine kinderen is de zachte vacht vaak ook een aantrekkingspunt.
Ijstype Pokémon komen altijd van pas, zijn effectief tegen Gras/insect soorten, maar hebben wel een sterke zwakte tegen vuursoorten. (die meer en meer in bezit zijn van trainers wegens hun 'altijd raak ratio')
Ga jij voor ijssoorten, dan zoek jij het heldere, het licht in het leven. Jij kan datgene overleven, dat voor velen onmogelijk lijkt. Op emotioneel vlak ben jij ook sterker dan anderen. Dingen raken je op een lager punt en jij kan meer verdragen. Ook ben je kalmer van aard.

Dragon types. (0 x uitgekomen)

Net zoals de Blackthorn City Gym Leader Clair ga jij volluit voor Draak type Pokémon. Jij houdt van het zelfstandige en mysterieuze karakter van Draak Pokémon.
Deze Pokémon werden vroeger als een legende beschouwd, vandaar dat ze vaak nog foutief 'legendary Dragon Pokémon' worden genoemd. De oudste draaksoort die bestaat is de Dratini-Dragonair-Dragonite familie.
Ga jij voor Draak types, dan zoek jij naar overtuiging en waarheid. Jij wilt datgene aantonen waarin weinigen geloven. Jij hebt je eigen visie op bepaalde geruchten/legendes. Vaak zijn drakenhouders/trainers ook mysterieuze personages die een ietwat duister kantje hebben.

Normal types. (12 x uitgekomen)

Net zoals de Petalburg City Gym Leader, Norman, houd jij het best simpel.
Je beperkt je tot de gewone, simpele, maar toch krachtige en makkelijk te vinden en te trainen, Normale type Pokémon.
Normale types zijn de makkelijkst te trainen Pokémon onder alle Pokémon soorten.
Ze hebben ook één heel groot voordeel, zij kunnen alle type aanvallen aanleren en hebben geen effectieve zwaktes.
Ga jij voor Normale Pokémon dan houd jij liefst van eenvoudigheid. Voor jou hoeft het allemaal niet zo groots of intimiderend. Jij vind de verborgen krachten in de Pokémon, waar anderen langsdoor kijken.

Flying types. (1 x uitgekomen)

Net zoals de Fortree City Gym Leader, Winona, ga jij volluit voor de vrijheid.
Die representeren vliegsoorten natuurlijk!
Vliegsoorten, ook wel foutief Vogel Pokémon genoemd, zijn de perfecte Pokémon voor beginnende trainers. Omdat deze Pokémon op jonge leeftijd nog leergierig zijn en dus graag leren uit gevechten.
Ga je voor vliegsoorten, dan streef jij naar volledige vrijheid. Jij wilt graag je ding doen en doen waarbij jij je goed voelt. Jouw mening is ook belangrijk, en je respecteert de verlangens van anderen evenals. Je houdt niet zo van regels nog beperkingen, en begeeft je liever in de vrije natuur.

Psychic types. (2 x uitgekomen)

Net zoals de Mossdeep City Gym Leaders, Tate & Liza, ben jij te vonden voor Psychische types.
De meest gevreesde Pokémon van ze allemaal (los van genetisch gemanipuleerde Pokémon & de legendarische beesten)
Ze kunnen gedachten lezen en voorwerpen/objecten bewegen met hun telekinetise gaven.
Het is een hele opgave om tot een psychische Pokémon door te dringen, sedert ze op een ander niveau denken dan de doorsnee Pokémon/trainers. Trainers die worden geboren met dezelfde mentale gaven, kan zich het best verbinden met deze soort en ze dus ook het best commando's opleggen.
Ga jij voor psychische Pokémon, dan ben jij je bewust van je doen en kunnen. Jij weet wat je kan en niet kan. Je weet wanneer je mag spreken en wanneer je best zwijgt. Je bent zeer intelligent, en wellicht ook een stille, en terug getrokken persoon. Je legt moeilijk contact met de buitenwereld en deelt je gevoelens sneller op een stuk papier.

Water types. (6 x uitgekomen)

Net zoals de Sootopolis City Gym Leader, Wallace, zijn watersoorten jouw passie.
Jij bent dol op de elegantie van deze water Pokémon, maar bent je er evenals ook van bewust dat deze Pokémon enorm veel aandacht vergen.
Als je als start Pokémon vaak koos voor een watersoort, ligt het wellicht aan je liefde voor hun gracieuze of keizerlijke uitstraling. Watersoorten zijn makkelijk te trainen en kunnen bovendien een groot arsenaal aanvallen bezitten. Eenmaal goed getraind kunnen ze heel wat in hun mars hebben en een groot aantal verdedigings- en aanvalspunten bezitten.
Ga je voor watersoorten, dan ben je wellich iemand die zijn/haar grenzen wilt verleggen en de wereld wilt zien. Een waterratje ben je waarschijnlijk ook (;

Grass types. (4 x uitgekomen)

Jij traint het liefst gras types. Makkelijk te trainen Pokémon die bovendien snel evolueren.
Net zoals Gardenia, de Gym Leader van de Eterna City Gym, bezit jij merendeels gras type Pokémon of kies je aanvankelijk voor een gras soort als je start Pokémon.

Ghost types. (0 x uitgekomen)

Net zoals de Hearthome City Gym Leader, Morty, ben jij door het mystieke en mysterieuze gefascineerd. Jij wilt graag alle grenzen verleggen en gaan waar anderen niet durven te gaan.
Geest types zijn zeer behendige Pokémon, met slechts enkele zwaktes, hebben ze een groot weerstandelijk voordeel tegen verschillende andere type Pokémon. Ook is de kans groot dat ze het vermogen 'intimideren' hebben, die de aanvalskracht van de tegenstander aanzienlijk verzwakt.
Ga jij voor Geest type Pokémon, dan onderneem jij acties waarvan anderen terugdeinzen. Jij neemt eerder risico's en zoekt alles tot op het bot uit.
Jij zoekt liefst achter alles een reden/verklarning en gelooft een mythe pas, nadat je h'm met je eigen ogen hebt waargenomen.

Steel types. (0 x uitgekomen)

Net zoals deCanalave City Gym Leader, Brydon, stort jij je op Staal types.
Vaak de grootste en zwaarste Pokémon van ze allemaal. Vanwege hun stalen lichamen, is hun defentievermogen onbeschrijflijk hoog. Hun meest bekende zwaktes zijn vuur/watertype aanvallen. Qua aanvalsterkte, zijn ze niet echt toppers, maar hun verdedigingspunten maken dat wel goed.
Staal type Pokémon vind je vaak in grotten, en zijn dan al meestal geevolueerd tot de 2de of zelfs 3de stage van evolutie. Het zijn koppige Pokémon en bovendien volhardend. Ze blijven strijden tot de laatste snik of tot de tegenstander het opgeeft.
Ga jij voor Staal types, dan kan jij je mannetje wel staan. Maar tevens ben je ook een zorgzame persoon die anderen vaak probeert te beschermen. Vaak richt jij je dan tot kleinere/jongere of zwakkere personen, waarvan je weet dat ze de hulp kunnen gebruiken. Soms jaag je anderen angst aan door je zelfzekerheid, maar al bij al heb jij goede bedoelingen.

Bug types. (1 x uitgekomen)

jij houdt net zoals de Castelia City Gym Leader, Burgh, van Insectsoorten.
Worden gezien als de zwakste Pokémon. Maar sinds de 5de GEN Pokémon is daar duidelijk verandering in gekomen. Hebben zich aan hun omgeving, doeleinden en vijanden/tegenstanders aangepast. Hebben zich in lengt en gewicht aangenomen en hebben een sterkere verdediging opgebouwd.
Insectsoorten zijn, zoals de grassoorten, één van de meest makkelijk te trainen Pokémonsoorten van ze allemaal. Ze evolueren vrij snel, hebben vaak geweldige snelheid, maar de verdediging en aanvalsmogelijkheden laten vaak van zich afweten.
Ga jij voor insectsoorten, dan weet je dat je nog veel te leren hebt. En daar sta je ook voor open! Je bent vliegensvlug, beweegt je voort als een soort schaduw, maar eens je voor een probleem komt te staan, heb je geen idee wat je doen moet, en probeert jezelf voor de leeuwen te gooien, ook al is de kans klein dat je het overleeft. Deze eigenschap is goed: als het op een nuchtere basis wordt uitgeoefend.

Fire types. (3 x uitgekomen)

Net zoals de Lavaridge City Gym Leader, Flannery ga jij voor Vuur type pokémon.
Vuurpokémon zijn het geschikst voor de vurigste trainers en worden vaak ook tot heethoofden aangetrokken. Jij bent wellicht een liefhebber van vuurpokémon, als jij meestal een vuursoort als start Pokémon kiest.
Ze zijn vrijwel makkelijk te trainen, sinds vuuraanvallen vrijwel altijd voldoende schade heeft op de health points van de tegenstander. De aanvallen zijn dus vaak raak & effectief.
Ga jij voor Vuursoorten, dan stort jij je vaak in het diepe. Je handelt impulsief, bent een tikkeltje naief en denkt het altijd beter te weten. Je bent overtuigd dat wat jij doet, denkt of zegt correct is. Daar is op zich niets slechts mee, maar dit trekt vuurpokémon aan.

Dark types. (1 x uitgekomen)

Net zoals Dawn, ben jij door het mystieke en mysterieuze gefascineerd. Jij wilt graag alle grenzen verleggen en gaan waar anderen niet durven te gaan.
Geest types zijn zeer behendige Pokémon, met slechts enkele zwaktes, hebben ze een groot weerstandelijk voordeel tegen verschillende andere type Pokémon. Ook is de kans groot dat ze het vermogen 'intimideren' hebben, die de aanvalskracht van de tegenstander aanzienlijk verzwakt.
Ga jij voor Geest type Pokémon, dan onderneem jij acties waarvan anderen terugdeinzen. Jij neemt eerder risico's en zoekt alles tot op het bot uit.
Jij zoekt liefst achter alles een reden/verklarning en gelooft een mythe pas, nadat je h'm met je eigen ogen hebt waargenomen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Duendes

    Fire types (yeah)
    Het klopt precies haha
    Ik begin bijna altijd met een fire type :)

    9 jaar geleden
  • endoflove

    fighting types...?
    wat? de enigste fighting type die ik heb aangeklikt is tyrogue. klopt iets niet in je puntentelling

    1 decennium geleden
  • EvaOverdreva

    Normal-Types (yeah)

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Grass Types ;)

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    Normal....
    Zoals Bunery(of hoe je et ook schrijft)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?