Welke Harry Potter personage ben jij?

Dit is een quiz voor de echte Harry Potter fan! (En voor de mensen die dit soort quizjes leuk vinden natuurlijk ^^) En daarom heb ik een quiz bedacht om te checken welk personage je zou zijn als je een van de bekendste personages zou zijn (Oké, dat klinkt ingewikkeld, dus ik hou maar op met typen...)

Mogelijke uitkomsten

Ron Wemel (19 x uitgekomen)

Jij bent Ron Wemel! Aaaah!
Je houdt ervan om in de schijnwerpers te staan en bent het beu om blut te zijn. Als iemand vrienden zijn met jou, dan zijn ze ook ECHT vrienden met jou, en ga je voor ze door het vuur.

Hermelien Griffel (33 x uitgekomen)

Hermelien Griffel! Neeee! (Geintje)
Je bent slim en leergierig. Je houd ervan om andere kinderen te les te lezen. Soms ben je erg kattig, maar ook behulpzaam. En ook aardig als ze eenmaal je vertrouwen hebben gewonnen!

Loena Leeflang (19 x uitgekomen)

Vaak voor gek aangezien, Loena Leeflang! Jij bent aardig, behulpzaam en staat voor iedereen klaar. (Behalve voor Dooddoeners natuurlijk :P )
Mensen vind je vaak bizar en vaag, maar daar trek jij je lekker niets van aan. En oh ja, je bent überslim en je zit bij Ravenklauw.

Marcel Lubbermans (11 x uitgekomen)

OMG, Marcel Lubbermans! Je bent vaak erg vergeetachtig, en onhandig. Maarrrrr, je bent aardig voor de meeste mensen en je bent trouw en dapper (tsja, anders zou je niet bij Griffoendor zitten hè?) Je gaat je eigen gang.

Harry Potter (36 x uitgekomen)

yeah! Natuurlijk is Harry Potter ook van de partij. En dat ben jij! Je bent snel, dapper en gaat voor niemand uit de weg (vooral niet voor Malfidus)Ook heb je een ontzettend doorzettingsvermogen en je gaat nooit ergens heen zonder je vrienden. Soms wordt je er wel een beetje gek van dat je zo populair bent.

Draco Malfidus (11 x uitgekomen)

En natuurlijk is Draco Malfidus ook van de Partij! Jij bent sluw en gemeen, maar ook een beetje een schijtlaars (sorry). En ook ben je snel bang (ook sorry) Maar eigenlijk heb je onder al die nare eigenschappen toch een hartje die als je die schoonveegt, ook liefde uitstraalt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Fdeken_1985

    (lol)Wat een leuke quiz zeg ik was Harry maar ik zat ook dicht bij Hermelien in de buurt.(lol)

    2 jaar geleden
  • Drapplepotter

    harry (H) omg die laatste vraag is best raar voor meisjes 0_o

    9 jaar geleden
  • FrozenStar

    Dracoooooo

    1 decennium geleden
  • Aerys

    Harry Potter!

    1 decennium geleden
  • JohnSmith

    Ronnooo(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?