Met wie van de Hunger Games jongens ga jij zoenen?

Jullie zitten met zijn allen in een cirkel. Je verbaasd je over het feit dat niemand elkaar aan lijkt te willen vliegen, misschien als laatste gebaar van goede wil. In het midden van de cirkel staan 2 schaaltjes, één voor de jongens, de ander voor de meisjes. Bij die gedachte realiseer je je dat het eigenlijk een luchtige vorm van de boete is, maar je zet je er overheen, dit is leuker, en vrijwillig. "Oke nu jij" Zegt Clove. "ja met wie gaan we jou opsluiten!" zegt Glimmer enthousiast. Rue zit vanaf de bank mee te kijken en giecheld soms een beetje mee. Je kijkt naar het schaaltje en steekt je hand uit.
(ps. dit idee is van een ander gestolen, maar ik vond het zo cool!)

Mogelijke uitkomsten

Marvel (98 x uitgekomen)

Je pakt een briefje uit het schaaltje en vouwt het open. Er staat met een slordig jongenshandschrift: 'Marvel' op. Je kijkt hem aan en daaruit concludeerd hij al dat hij de 'gelukkige' is die met je opgesloten mag zitten. Je loopt naar de deur en Marvel loopt achter je aan. Cato gooid de deur achter jullie dicht. "Wel zoenen he casanova" schreeuwd hij Marvel nog achterna. Jullie schieten allebei in de lach. "Wat zouden we hier anders moeten doen" roept hij terug naar Cato, maar die is al weg, of doet alsof hij het niet hoort. Je kan Marvel bijna niet zien, maar net genoeg om te weten dat hij heel dicht bij je staat, dan voel je zijn hand op je middel. Je pakt zijn shirt vast en hij zoent je. Je mag hem niet echt, maar toch zoen je hem gewillig terug tot Clove de deur opendoet en een foto maakt voor jullie door hebben dat ze daar staat.

Tresh (394 x uitgekomen)

Je pakt het papiertje en vouwt het open: 'Tresh'. Je kijkt naar de grote reus die tegenover je zit en knikt. Hij kijkt een beetje ongemakkelijk maar volgt je wel naar de deur.Je trekt de deur achter jullie dicht en gaat tegenover hem staan. Je ziet iets wat je nooit bij hem gedacht had, hij is verlegen... Daarom pak je hem bij zijn arm en trek je hem zachtjes naar je toe. Als je hem zachtjes zoent merk je dat hij ontspant en zijn handen voorzichtig om je middel legt. Het is een zachte en voorzichtige zoen, maar het is een zoen.

Peeta (315 x uitgekomen)

Je kijkt naar de bak met briefje en hoop dat je geluk hebt.Je vouwt het briefje open en ziet een sierlijk handschrift."Peeta" zeg je hardop."Oh oke" zegt hij een beetje verlegen, en staat op om de deur voor je open te houden."Kom op loverboy, niet zo verlegen he" zegt Clove plagerig.Je kijkt hem in het donker aan en ziet zijn blauwe ogen je aanstaren."Wat nu?" vraagt hij ongemakkelijk. Je trekt hem aan zijn shirt naar je toe en zoent hem. Je voelt hoe hij je voorzichtig terug zoent. pas als je merkt dat hij er geloof in krijg sla je je armen om zijn nek.Je voelt hoe hij zijn armen om je middel legt, en je besluit dat je je gelukkig voelt als de deur open gaat en Rue er giechelend voor staat.

Cato (254 x uitgekomen)

Je pakt een papiertje uit de schaal en hoopt dat je geluk hebt.'Oh nee, niet hij' denk je als je Cato's naam op het briefje ziet staan.Hij kijkt je met een grijns aan.Hij volgt je door de deur en trekt hem achter jullie dicht."Waag het niet!" zeg je."Wat niet?" vraagt hij, "Dit?" en hij pakt je vast en zoent je.Je wil het niet fijn vinden, maar je kan er niets aan doen.Je laat je hand in zijn haar glijden en voelt hoe zijn hand naar je heup glijd.Je trekt hem dichter naar je toe.Je voelt dat je benen slap worden maar je zit gevangen tussen Cato en de muur. Je houd zijn haar vast, en realiseerd je dan dat je helemaal niet bang bent dat dat hij pijn heeft, en dat lijkt hij ook niet te hebben.Als hij je in je nek zoent besluit je je er maar aan over te geven, en aan jezelf toe te geven dat je het fijn vindt. Hij tilt je een stukje op waardoor je hem aan kan kijken. "Weet je zeker dat je wil dat ik stop?" vraagt hij lachend. "Oké, je mag" zeg je terwijl je hem weer zoent. "Cato, Cato, Cato...je kan je ook nooit inhouden he" zegt Glimmer lacherig als ze de deur opendoet, maar Cato gooit hem voor haar neus dicht en gaat door met waar hij mee bezig was.

Statistieken

Statistieken

Reageer (70)

  • Clato4ever

    heb thresh liever Cato

    8 jaar geleden
  • sabila123

    ik heb peeta!!!!!

    8 jaar geleden
  • LittleLet

    Ik had Tresh...had liever Cato gehad

    8 jaar geleden
  • suzanna

    PEETA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    8 jaar geleden
  • FemkeNoorman

    PEETA YESSS love himmm!!(H)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?