Welke jongen van One Direction past met jouw?

je krijgt vragen over de jongens.

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (42 x uitgekomen)

Hij is een gevoelige en kwetsbaar persoon en daar past hij perfect met jouw. Je zou hem voor altijd bij jouw willen hebben en hij zou jouw ook alles geven wat je nodig hebt. Hij is een lief persoon die alles met je deelt. Hij eet ontzettend graag. Hij kan ook goed zoenen en is romantisch dus perfect voor jouw.

Louis Tomlinson (9 x uitgekomen)

Hij is de grappenmakker dus hij past bij jouw. Hij zal alles doen wat je hartje begeerd en alles doen om je blij te maken. Hij zal alles met je delen zelf zijn grappen. Hij is ook gevoelig en romantisch. Hij is dol op meisjes die van wortels houden en ook zeker van jouw.

Zayn Malik (19 x uitgekomen)

Hij is mysterieus maar ook gevoelig. Hij zal van je houden meer dan hij van zich zelf en zijn spiegel.Je zult wel gedult moeten hebben voor hem hij is nog al verlegen. Maar jij hebt de looks zoals hem en hij ziet dat ook aan jouw hij zal je daarom nooit laten gaan en je met alles helpen wat nodig is.

Harry Styles (38 x uitgekomen)

Hij zal met jouw flirten maar omdat hij echt van je houd. Hij zal je nooit laten gaan. Hij houd nog meer van jouw dan van zijn krullen. Hij zou voor jouw nooit meer naakt lopen als jij het vraagt om jouw lach gewoon nog eens te zien.

Liam Payne (24 x uitgekomen)

Hij is een echt vader en zou dus zijn zijn verantwoordelijk nemen over jouw. Hij zal jouw helpen als je iets verkeerd zou gedaan hebben. Hij zou lepels voor jouw gebruiken. Hij zou van je houden en nooit meer los laten. Hij zal alles voor je doen hij is grappig en gevoelig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • 1DWriter

    Liam Payne

    1 decennium geleden
  • NiallFan

    (H)(H)(H)(H)(H)NIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLL(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • MegaUnicorn

    liam??? ik wou hazzaaaa I (H) HIM

    1 decennium geleden
  • Elevens_Eggos

    Harry (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)
    grappig ik krijg hem in elke 1D quiz uit

    1 decennium geleden
  • Malikjuana

    harry (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?