Welke winx ben jij?

Als je deze test doet weet je welke winx je bent! Als je lid bent van Winx-WitchClub2.tk dan moet je de uitkomst ff daar in een berichtje zetten!! Kei veel succes!

Mogelijke uitkomsten

Aisha/Layla (53 x uitgekomen)

Uit de test is gebleken dat jij Aisha/Layla bent! Gefeliciteerd! Hier wat info:
Aisha is de fee van Sport en Vloeistoffen. Haar pixie is Piff. Ze heeft een groen feeenpakje. Aisha komt van de planeet Andros. Ze doet aan heel veel sporten en is dus erg sportief. Ze heet ook wel Layla.

©opyright by winx-witchclub.tk

Bloom (188 x uitgekomen)

Uit de quiz is gekomen dat jij Bloom bent. Gefeliciteerd! Hier wat info:
Bloom is de fee van Magie en Dromen. Ze is 16 jaar en komt van de aarde. Bloom heeft rode haren en blauwe ogen. Haar feeenpakje is ook blauw. Bloom komt erachter dat ze de kracht van de drakenvlam beheerst. Het huisdier van Bloom is Kiko. Dat is een heel schattig konijntje. Bloom deelt samen met Flora een kamer. Bloom vind Sky erg leuk. Toen Bloom nog op de aarde woonde droomde ze ook al veel over Magie. De pixie van Bloom is Lockette.

Winx-WitchClub.tk

Stella (102 x uitgekomen)

Uit de quiz is gekomen dat jij Stella bent. Gefeliciteerd! Hier wat info:
Stella is de fee van de zon en maan. Ze is 17 jaar. Ze heeft een magische scepter. Die heeft ze echt nodig want zonder is ze niet zo krachtig. Ze heeft een oranje feeenpakje. Ze heeft blonde haren. Stella let heel veel op haar uiterlijk. Ze woont in Solaria en is daar ook prinses. Stella's ouders zijn gescheiden. Stella is ook gek op jongens en wil graag met de mode mee doen. Dat is ook veel belangrijker voor haar dan goede punten halen. Daar komt ze wel eens mee in de problemen. Stella is verliefd op Brandon. Ze heeft een kamer voor zich alleen op Alfea. De pixie van Stella is Amore.

Winx-WitchClub.tk

Musa (119 x uitgekomen)

Uit de quiz is gekomen dat jij Musa bent. Gefeliciteerd! Hier wat info:
Musa is de fee van ritme en muziek. Ze is 16 jaar. Ze heeft blauw/zwart haar en zwarte ogen. Ze draagt een rood feeenpakje. Ze woont op de harmonische Nebula Galaxa. Musa heeft geen moeder meer want die is overleden toen ze klein was. Musa is van Chinese afkomst en deelt haar kamer met Tecna. Musa speelt verschillende muziek instrumenten. Met Tecna samen is ze een goed team. Musa zend geluidsgolven uit en Tecna analyseert die. Musa heeft een oogje op Riven. De pixie van Musa is Tune.

Winx-WitchClub.tk

Flora (35 x uitgekomen)

Uit de quiz is gekomen dat jij Flora bent. Gefeliciteerd! Hier wat info:
Flora is de fee van liefde en natuur. Flora is 16 jaar oud, heeft bruin haar en groene ogen. Ze heeft een roze feeenpakje. Ze is wel de fee van de liefde maar ze heeft zelf nog geen vriendje. Ze woonde eerst op de vijfde maan van Marigold. Flora haalt meestal de hoogste cijfers samen met Musa. Flora deelt een kamer met Bloom, haar helft staat vol met planten. De pixie van Flora is Chatta. Ze word verliefd op de nieuwe specialist. Dat is Helia.

Winx-WitchClub.tk

Tecna (37 x uitgekomen)

Uit de quiz is gekomen dat jij Tecna bent. Gefeliciteerd! Hier wat info:
Tecna is de fee van Technologie en wetenschap. Ze is 16 jaar. Haar haar is Roze en haar ogen zijn Blauw. Ze heeft een paars feeenpakje en een helm op. Ze woont op de derde vector van de Binary ruimte. Ze heeft een kamer met Musa. Techna beschermt vaak de andere meisjes met haar schild.De pixie van Tecna is Digit.

Winx-WitchClub.tk

Statistieken

Statistieken

Reageer (19)

  • lovejapan

    musa heb net liever flora (h)

    1 decennium geleden
  • deadblackday

    musa! wie is dat?

    1 decennium geleden
  • xHoney

    Layla.

    1 decennium geleden
  • JackLove

    Musa(H)(H)(flower)

    De leukste(baby):P

    Top Quiz(Y)

    1 decennium geleden
  • FlowerPowerX

    Bloom!Yeaaah!!!:D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?