Aan wiens kant sta jij??????? O.O

Oké, ja mensen deze quiz gaat dus alwéér over.. Nou ja, stel nou dat je in een bepaalde boekenserie belandt (Ik zeg niet welke, daar kom je vanzelf achter) aan wiens kant sta je dan?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? O.O

Mogelijke uitkomsten

GOOD SIDE (14 x uitgekomen)

Jij hoort bij de goede gasten!! O.O Je kunt het vast goed vinden met mensen zoals Sammetje, Astrid, Edilio, Brianna, Dekka, Jack en Maria. Of je nou meevecht, of gewoon de goeierikken helpt, het is duidelijk aan wiens kant je staat in GONE.

Coates (2 x uitgekomen)

Jij hoort bij de kinderen uit Coates... Je staat net als zij bekend als raar, weird en/of een beetje verknipt O.O Natuurlijk hoeft dat niet te kloppen I_I, maar hoe dan ook, het is maar de vraag of je de goede kant hebt gekozen aangezien je omringt wordt door figuren zoals Caine, Diana, Worm, Andrew, Benny en Panda O.O

Gaia's waanzinnige, awesome, gestoorde EVIL SIDE (9 x uitgekomen)

Yayy!!! Jij staat aan dezelfde kant als ik!! Maar voordat je gaat juichen vanwege dit geweldige nieuws... Het is helaas wel de kant van de slechterikken O.O En dan heb ik het niet over Coates of de Human Crew, maar de ECHTE ULTIEME DARK EVIL BAD GUYS O.O Hopelijk ben je niet zo inslecht als Gaia, Drake, Penny en Brittney (Nou ja, Brittney is gwn gestoord). We zijn niet met zoveel, maar wij zijn zo awesome en sterk dat we maar een paar mensen nodig hebben.

Human Crew!! (3 x uitgekomen)

Okay. Jij staat niet aan de goede of de slechte kant, je hebt gewoon EEN HEKEL AAN AL DIE FREAKS. I_I Dus waarschijnlijk zul je het maar al te goed kunnen vinden met losertjes (Sorry. Ja, ik ben een freak. Stiekem) als Zil, Antoine, Hank, Turk, Lisa en nog iemand die zo saai is dat ik ff niet op zn naam kan komen. Oh ja Lance.

Je EIGEN KANT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XD (5 x uitgekomen)

Gefeliciteerd!! Jij doet gwn niet mee aan al die suffe gevechten en je staat gwn lekker aan je eigen kant. Misschien help je Maria op de créche of je bent net zoals Astrid heel slim, of je doet de zaken, zoals Albert.

HET WISSELT O.O (5 x uitgekomen)

Bij jou wisselt het nogal aan wiens kant je staat... Je kijkt gwn naar degene met het meeste voordeel. Of het hangt ervanaf hoe eng de mensen die je bedreigen precies zijn O.O Of je twijfelt gewoon nogal wat nou eigenlijk goed is... Wat de reden ook is, jij bent niet altijd heel erg betrouwbaar I_I en misschien ga je wel op dezelfde manier te werk als Worm, Howard, Taylor of Jack.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • XblueberryX

    Goede kant... Oke waar ging dit over xD

    9 jaar geleden
  • zupper

    Good side!!(A)

    9 jaar geleden
  • DareToBelieve

    gaia's waanzinnige awesome gestoorde evil side (yeah)

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Blijkbaar sta ik dus aan de Coates kant XD
    Ach, Drake zat ook op Coates :p
    (Die smiley blijft me gewoon echt achtervolgen...)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?