Follow One Direction PART 2

De laatste keer dat je hém zag was een week geleden. Je vind het wel erg jammer dat je niks meer van hem hoort. Langzaam verlaat je de dansschool want ja, dat is toch echt hetgene wat je graag doet. Bijna loop je de paal met daarop een briefje erop mis, maar gelukkig zie je het briefje op tijd. Een grote glimlach verschijnt op je gezicht als je ziet dat er een pijl op getekend staat. Je volgt weer braaf de pijlen net zoals je ongeveer een week geleden deed. 'Loop recht vooruit' lees je en doet wat er van je gevraagd word. Je komt uit bij het park en stopt bij de vijver aangezien je niet meer verder kunt. Een bestuurbaar bootje komt naar je toe gevaren met op het dek een briefje geplakt. 'Kijk naast je' staat erop geschreven. Je draait je hoofd om en kijkt naast je. Weer een briefje. 'Welk van de volgende pijlen word je keuze?' is de vraag en je kijkt beneden je, waar je vijf pijlen ontdekt. Op het eerste briefje staat een gestippelde pijl. Op de tweede een gestreepte pijl, op de derde een pijl met driehoeken, op de vierde een gewone pijl, en op de laatste pijl staan hartjes. Je denkt lang en goed na voordat je de ..... pijl kiest.

Mogelijke uitkomsten

Harry. (207 x uitgekomen)

Je bukt je en neemt het papiertje in je handen. Grinnikend kijk je naar de pijl met de hartjes erop getekend. "De hartjes betekenen iets.." dit keer verbaasd het je niet zo dat er opeens een stem klinkt, aangezien het de vorige keer ook zo was. "O ja? En wat betekenen ze dan?" vraag je nieuwsgierig. "Mijn liefde voor jou" vervolgt de stem. Dit is ontzettend lief, denk je bij jezelf. De jongen heeft gewoon het toppunt van liefheid bereikt. Dansende krulletjes verschijnen vanachter de groene bosjes waardoor er een grote glimlach op je gezicht verschijnt. Je verwacht nu zijn tedere lippen, maar dat gebeurt niet. Hij bukt voor je neer en haalt een papiertje uit zijn zak. Hij drukt het papiertje in je handen en meteen vouw je het open. 'Follow your heart' staat erop geschreven. "Wat zeg je ervan, als ik je vanavond meeneem naar Starbucks?" vraagt hij zwoel. Je knikt hevig en bevestigt je antwoord met een 'ja'. Zijn gezicht komt dichterbij wat je hart sneller laat slaan. Je voelt zijn lippen op de jouwe. Wat doet hij toch met je? Het gevoel is onmisbaar in je gehele leven. De handen van Harry glijden naar de onderkant van je shirtje. Flirt.

Zayn. (71 x uitgekomen)

Je beweegt je voet langzaam op en neer en kiest toch voor de gewone pijl. De simpele pijl trekt gewoon meteen je aandacht, en hij is zwart gekleurd. Je wacht op de stem die er de vorige keer ook kwam, maar je hoort niks. Je gaat in het gras zitten en plukt grassprietjes uit de grond. Opeens voel je onverwachts twee sterke armen rond je middel. "Ik wist wel dat je voor de zwarte gewone pijl ging" spreekt de persoon achter je maar je neemt de moeite niet om achterom te kijken. Je geniet van zijn adem die over je nek glijd. Hij drukt zijn lippen in je nek wat jou je ogen laten sluiten. Na een tijdje haalt hij zijn lippen van je huid maar houd zijn armen veilig rond je middel. "Heb je wat te doen vanavond?" vraag hij nonchalant. "Misschien" antwoord je speels. "Oh, ik vroeg me af of je.. eh nou of je met me uit wou" vraagt hij iets verlegen. Je draait je hoofd om en ziet de wangen van Zayn iets een kleurtje krijgen. "Voor jou zeg ik al mijn afspraken af" glimlach je lief en voor je het weet voel je zijn verleidelijke lippen op die van jou. Hij laat het bloed door je lichaam stromen en je hoofd op hol slaan. Je plaatst je handen op zijn borstkas terwijl zijn handen afdwalen onder je shirtje. Master.

Niall. (47 x uitgekomen)

Je vind de stipjes zo leuk staan, dat je voor de gestipte pijl gaat. De stipjes hebben stuk voor stuk een felle kleur en dat trekt je aandacht. Rustig wacht je geduldig af tot er iets gaat gebeuren. Je speelt wat met het papiertje en ontdekt dan opeens de letters op de achterkant. 'Kom naar de grote boom in het midden van het park' staat er. Je versnelt je pas en vliegt letterlijk naar de grote boom. Gelukkig hangt er weer een aanwijzing op de boom zelf. 'Klim in de boom' lees je hardop. Wat? Jij en klimmen? Dat gaat nooit goed, maar je zult toch moeten. Je kan niet nog langer wachten om hem te zien. Gelukkig valt het klimmen hard mee en ben je binnen een minuut in de boom waar Niall je met een grijns op zit te wachten. "Hallo schoonheid", en hij klopt naast hem. Niet veel later zit je naast Niall in de boom en speel je zenuwachtig met het papiertje. "Ik heb een vraag.." probeert hij verlegen. Je glimlacht hem geruststellend toe. "Wil je vanavond met mij mee naar de kermis?" hij slaat zijn blik neer op de grond beneden jullie. "Natuurlijk" antwoord je enthousiast. Op het gezicht van Niall ontstaat een brede glimlach en meteen drukt hij zijn lippen op die van jou. Met zijn duim streelt hij je wang en zijn andere hand laat hij op je kont rusten. Sweety.

Liam. (31 x uitgekomen)

De pijl met de driehoeken spreekt jou het meeste aan dat is ook de reden dat je die pijl kiest. Lang hoef je niet te wachten, want je hoort al een stem. "Hou je van het strand?" vraagt de stem. "Zeker weten" antwoord je opgewonden. "Alleen of met iemand?" volgt de stem weer. "Maakt niet uit?" je raakt even de weg kwijt, waar wil hij heen? "Wat denk je ervan? Wij twee vanavond, het strand?" opeens klinkt de stem heel dichtbij. Je voelt een warme hand je haren uit je nek verwijderen. Je knikt afwezig omdat je word afgeleid door zijn aanrakingen. Ze laten overal brandende plekken achter. "Dan trakteer ik je op ijs" grijnst hij. Je weet inmiddels al wel wie het is omdat je zijn stem uit duizenden herkend, maar alsnog draai je - je om. Het enige wat je doet is glimlachen maar van binnen gil je letterlijk. Je lichaam schreeuwt gewoon om zijn aanrakingen, en zijn lippen. Gelukkig word het geschreeuw gesmoord doordat je zijn lippen proeft. Zijn geweldige lippen. Dit moment was gewoon in één woord geweldig. Zonder hem was het niks geweest, maar hij stond voor je - jou te kussen. Een beter moment kon je - je niet herinneren. He makes you crazy.

Louis. (60 x uitgekomen)

Je grijnst bij het zien van de gestreepte pijl. Natuurlijk weet je meteen van wie die pijl is. Er bestaat namelijk maar één jongen op deze aardbol die zo gek is op strepen. Louis. "STREPEN" schreeuwt zijn stem vrolijk. Automatisch word jij nog vrolijker, want ja dat is wat hij met je doet. "Ik vind je shirt trouwens geweldig" grijnst Louis die inmiddels voor je is komen staan. Je kijkt twijfelend naar je wit met rood gestreepte shirt. "Dankje" grinnik je. "Hij heeft wel wat weg van die van jou" lach je luid terwijl je naar zijn wit met rood gestreepte shirt kijkt. "Deze komt van de mannen-afdeling" verdedigt hij zichzelf meteen met een grote grijns. "Misschien ben ik ook wel een man", en je knippert overdreven met je ogen. Louis trekt een vies gezicht maar die veranderd al snel in een dromerige blik als hij jou ziet. "Nee, ik weet zeker dat je geen man bent. Anders was ik nooit zo gek op je geweest" spreekt hij lief. Zijn arm plaatst hij op je heup en met zijn andere hand haalt hij een verdwaalt plukje uit je gezicht en schuift die achter je oor. Langzaam naderen zijn lippen en om het te versnellen boog je snel voorover om zijn lippen te kunnen proeven. Heerlijk weer die duizenden vlinders in je ontploffen, opnieuw en opnieuw. Langzaam beïndigt Louis jullie kus. Hij loopt weg waarschijnlijk omdat het tijd is. "Vergeet niet vanavond hier te zijn om half acht" schreeuwt hij met een glimlach en zwaait overdreven. Hij loopt achteruit en blaast je nog een handkusje toe. Charmeur.

Statistieken

Statistieken

Reageer (27)

  • XJunaHoranX

    OMG NAILEEER!!!!! Vervolg! Wil met hem naar de kermis! Z'n hand vasthouden in de achtbaan als het eng wordt...

    1 decennium geleden
  • sammyx

    vervolg!!!!!!!!!!!!!!1

    1 decennium geleden
  • Jaidon

    Het is irritant dat ik nu iemand anders heb hahahah. :c

    1 decennium geleden
  • NaomiHoran

    Ik wou een abbo nemen maar dat kan niet xD

    1 decennium geleden
  • ZaynLover

    Harry xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?