Uitwisselingsstudent || One Direction.

Vol spanning keek je uit het raam. De bomen en auto's raasde voorbij maar daar concentreerde je je niet op. Vandaag zou dan eindelijk je gast komen. Die jongen die voor een week bij jou zou komen wonen. Het enige dat je van hem wist, was dat hij uit Groot Britannië kwam. Vol spanning frummelde je aan de rits van je vest die je aan had. Straks was hij super knap, of misschien was het wel zo'n nerd die je weleens op straat ziet lopen, met zo'n brilletje en zo'n enge scheiding, of van die bretels. Grr.. Je rilde al bij die gedachte. Of straks was het zo'n kleuterachtige jongen die dag en nacht zat te gamen of Stars Wars fan was.. Maar misschien was het ook wel een hottie die gitaar of piano kon spelen.. Je zat maar te piekeren tot de auto waar je in zat tot stilstand kwam. Je keek naar het gigantisch gebouw waar met grote letters Schiphol Amsterdam opstond. Er landde een vliegtuig. Zou hij daarin zitten?? ik hoop maar dat hij knap was..
Je stapte de auto uit en liep met je vader en moeder het gebouw in. Overal waren mensen blij om elkaar weer te zien, of afscheid aan het nemen van elkaar. Miljarden mensen stormden door de gangen. Maar jij had niks door. Het enige waar jij op focuste was de ontvangsthal waar je naar zat te kijken. Wat voor jongen er straks doorheen zou lopen, waar jij voor een week mee opgescheept zat.
Een massa mensen stroomde door de grote ijzeren deur naar de hal. Waar bleef hij nou?

Mogelijke uitkomsten

Louis William Tomlinson (124 x uitgekomen)

Je zag een jongen aankomen lopen met een lange jas aan, een opgerolde rode skinnybroek, een streepjes t-shirt, en, Bretels... Alhoewel hij ze wel super goed stond. Misschien was het maar een stom vooroordeel van je. Zijn haar zat wild alle kanten op waar hij nerveus door aan het woelen was. Hij keek een paar keer rond. Was dat Louis? Hij keek onze kant op en zijn frons veranderde in een opgeluchte zucht. Hij liep richting mijn ouders en gaf ze een hand. 'You must be Lewis, right?' Zei je moeder met een vriendelijke glimlach. 'Uh.. Well, it's Louis, you pronounce it as in Louis Vuitton, with a louwee,' Hij glimlachte nerveus. 'It's genuinly a pleasure to meet you mister and misses [y/ln].' Zei hij en schudde nogmaals de hand van mijn ouders. 'Oh Sorry Lou-eh,' zei mijn vader. 'I hope i spelled it the good way, and it's a pleasure to have you in our household!' Louis knikte vriendelijk. 'It will be alot of fun' Voegde mijn moeder eraan toe. Alweer knikte hij braaf. Toen kreeg hij mij in het oog. 'Hello! You must be [y/n], right? It's nice to meet you! I bought something for all of you, I hope you like it' Mijn ouders keken elkaar verrast aan. 'Well well, a lovely gentleman!' Zei mijn moeder tegen Louis. Ik zag dat hij lichtjes bloosde. Wat schattig. Hij was van dichtbij eigenlijk best wel knap.. Misschien moest ik al die stomme vooroordelen maar nooit meer gebruiken, want Louis was super hot en nog lief ook!

Zayn Jawaad Malik (54 x uitgekomen)

Tussen alle mensen kwam er een getinte jongen aanlopen met gitzwart haar wat in een grote Elvis Presly kuif gestyled was. Hij had echt een super knap gezicht en je zag dat hij zenuwwachtig op zijn wang beet. Dat soort dingen vielen je op de een of andere manier altijd op bij mensen. Je kon er ook niet veel aan doen. Hij sjouwde een rugzak mee die hij met een hopsje beter om zijn schouder deed aangezien de rugzak maar aan een kant om zijn schouder zat. Hij droeg een baseball-vest waarvan hij maar één knoopje had dichtgemaakt en dat was de bovenste. Hij droeg een beige chino met een enorm hangkruis en hele coole sneakers die ik ook wel wilde. Hij leek op een badboy hoorde ik mijn moeder tegen mijn vader zeggen. Hij zag mijn vaders bordje en kwam op ons afgelopen. Was dát Zayn? Wow. Ik zat gewoon jongens te spotten en de hotste moest net degene zijn die bij mij ging wonen voor een week. Mijn hart maakte een vreugdesprongetje. Wooh! Zayn is hot en een badboy yoo. Hij kwam tot stilstand voor mijn vaders neus en schudde netjes de hand. 'Hello, my name's Zayn Malik. Thankyou for having me for almost a week. It's nice to meet you mister and misses [y/ln]' Zijn stem was laag maar met een apart accent. Sexy was het zeker. Mijn vader schudde zij hand en maakte een kort praatje. Hij merkte dat ik al de hele tijd naar hem zat te staren dus draaide hij zich om naar mij. 'You must be [y/n], right? It's nice to meet you too!' Mijn blik bleef hangen bij zijn prachtige bruine ogen. Bijna goud als de zon erin scheen. Hij keek een beetje onzeker omdat ik niks terug zei. 'Are you alright?' Vroeg hij lichtelijk bezorgd. Hij keek mijn moeder met een snelle blik aan maar keek alweer snel naar mij. 'yeah, sorry.. Nice to meet you too! I hope you feel comfortable here in holland' Ik probeerde zo min mogelijk nerveus te klinken maar het mislukte. Hij knikte onzeker maar probeerde het een beetje stoer te laten lijken. 'I bet' En hij lachte lichtjes. 'Shall we?' Zij mijn moeder een maakte een gebaar om te vertrekken. 'sure' Zei ik met een glimlach. Dan begon mijn week met Zayn overhotte Malik!
Zayn en ik begonnen een gesprekje toen we richting de auto liepen. Toen kwam ik erachter dat hij eigenlijk helemaal niet zo stoer is als het lijkt, maar een hele lieve, zachtaardige en verlegen jongen! En hij had oorbellen ;)

Niall James Horan (159 x uitgekomen)

Ik keek om me heen. Waar bleef die "Niall"? Iedereen van de vlucht was al langs gekomen.. Misschien was zijn vlucht vertraagd? Ik hoopte het niet, dat zou wel zielig zijn voor hem. Een seconde daarna kwam er een jongen aangesjokt met 4 enorme tassen. Hij was blond, maar dan met een soort van zwart-bruinige uitgroei en het haar was alle kanten opgestyled. Het stond wel schattig. Hij had een baseball cap op met een soort roze roodachtige kleur. Hij kwam onze kant opgewaggeld dus hij moest wel Niall zijn. Ik rende op hem af om de helft van zijn gigantische bagage over te nemen want hij kwam amper vooruit. 'Thank you, you must be [y/n] isn't it?' Zei hij met een grote glimlach. Ik luisterde niet echt naar wat hij zei. Meer naar zijn enorm lieve accent. 'Yes...' Mompelde ik dromerig toen hij me aankeek. En dan nog die ogen.. Helblauw. 'Do you like it?' Vroeg hij speels. Ik bloosde en van schrik dat hij het opgemerkt had viel ik over zijn tas. 'Nou peter, [y/n] vind hem wel leuk hé?' Hoorde ik mijn moeder zeggen. Wat wás ik blij dat hij geen nederlands kon op dat moment. Ik was meteen tot over mijn oren op hem. Hij had zo'n lief uiterlijk! En die stem.. Ah Hemels.. 'You didn't answered my question you know' Zei hij toen hij naast je kwam lopen richting je ouders. Je bloosde. 'Maybe' mompedle je en ging naast je ouders staan. Hij stelde zich voor aan je ouders die nog een gesprek met hem aangingen, maar jij luisterde niet. Je droomde alleen maar weg in zijn lieve oogjes. Dit ging echt een ontzettend leuke week worden. Maar wacht, hij moest wel van eten houden, dan konden jullie een wedstrijd houden!

Liam James Payne (65 x uitgekomen)

Waar bleef hij? Terwijl je dat dacht zag je een lange jongen hopeloos om zich heen staren. Maar was dat hem wel? Misschien hoorde hij bij iemand anders.. Hij was wel damn cute. Hij had een breed neusje en kort haar wat een beetje golverig over zijn voorhoofd hing. Zijn brede wenkbrauwen zaten in een schattige frons en hij keek bedenkelijk omzich heen. Zou dat die ene Liam zijn? Zijn blik ging even over het bordje wat mijn vader vasthield en zijn gezicht klaarde op. yes! Het was hem! Dit ging een héle leuke week worden, dat wist je zeker! Hij kwam op ons aflopen en stelde zich voor als Liam Payne. Ik smolt weg bij het horen van zijn lieve lage stem. Op de een of andere manier stelde het me gerust. Hij schudde mijn ouders een hand en keek mij toen aan. 'You Must be [y/n]. A lovely name for a lovely girl isn't it?' En knipoogde. Meteen voelde ik mijn wangen gloeien. Hij richtte zich weer naar mijn ouders. "Thank you for receiving me here in Holland, It's a pleasure to meet you.' Mijn moeder mompelde iets onverstaanbaars tegen mijn vader waarna ze lachend naar mij keken. 'What?' Vroeg ik. Wat zaten ze over mij te roddelen. 'What did they say?' Vroeg Liam verbaasd aan mij. 'Erm.. Nothing.. It wasn't about you, it was about me, i guess about my behaviour..' Mompelde ik nog half blozend. 'It's okay, they didn't meant it badly I hope..' Mompelde hij terug. Toen we naar de auto liepen voelde ik zijn blik steeds op mij branden, en als ik terug keek deed hij alsof hij naar de mensen om mij heen aan het kijken was. Yeah sure, Hij zat mij dijdelijk te observeren. Wat was ík blij dat zijn logeerkamer naast de mijne zou zijn. Dit ging een héle geweldige en gezellige week worden!

Harry Edward Styles (5 x uitgekomen)

Je aarzelde geen moment en zag een nerdje langslopen. Dat moest wel Harry zijn. Toch? Hij liep op ons af en mijn moed zonk me in mijn schoenen. Dag hunk, hallo Nerdie boy.. Huh? hij liep langs ons heen.. Ik kreeg weer een beetje hoop. Een jongen met veel krullen liep de hal binnen. Hij droeg een enorme tas bij zich. Ik had bijna medeleiden met hem. Hij leek mijn leeftijd, Zou hij? Hij boog zijn hoofd voorover en woelde met zijn handen door zijn haar waarna hij weer omhoog schoot en met één hand zijn 'lok' goed deed. En dat allemaal in 2 seconden. Jeetje wat deed hij dat sexy.. Hij zag dat ik keek en zag toen mijn vaders bordje. Hij liep op ons af met een glimlach die je rechtstreeks naar de hemel kon sturen.'Hello, IMy name's Harry Styles.' Hij praatte zo loom en langzaam maar zijn stem was net zo hemels als zijn glimlach. 'Hello' Grijnsde ik breed. Mijn dag kon niet meer stuk. 'Hello Harry, It's nice to meet you and have you in our household for one week, I hope you don't dislike us when you leave' En mijn vader begon bulderend te lachen. ja hoor, zet me maar weer voor schut pap. Heel leuk. Harry begon een beetje onzeker te glimlachen. 'Sure, I wont' zei hij met een waterig glimlachje. 'You must be [y/n]' Zij hij en keek me diep aan. Zijn woudgroene ogen waren zo prachtig dat ik er alsmaar ingezogen werd als ik hem aankeek. Plotseling trok hij me in een stevige knuffel. Als dat gewoonlijk was als Hallo in het engels dan was ik heel blij. Anders ook natuurlijk, want dan deed hij het voor mij, mij! Dit was zo geweldig! Dit ging echt een fantastische week worden. Harry was niet langer een naam voor nerds, maar ook een naam voor super-duper hunks!

Statistieken

Statistieken

Reageer (32)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?