welke one direction boy past bij jou? part 2

gewoon maken en kijken of het klopt of niet

Mogelijke uitkomsten

zayn (11 x uitgekomen)

wie was dat zeggen je vriendinnen dat was iemand, nee ik weet al wie het was het was zayn malik he die knappe gozer van one direction. en hij gaf je zijn nummer toch vroeg een van je beste vriendinnen.
ja maar ik denk dat het alleen was om stoer te doen en dan me niet meer te bellen weet je. ik denk dat hij het meende zei een van je vriendinnen genaamd lizzy.
denk je echt lizzy vroeg je nu wel wat wanhopig wat zou zo`n knappe jongen nou in mij zien en dan loop je weg naar huis. als je s`nachts in bed licht hoor je je ringtone wie belt nou nog zo laat vroeg je een beetje boos maar toen je zag dat het zayn was werd je wat minder boos. wanneer je opnam zei hij, hello darling do you sleep all yet. not more zei je een beetje boos maar toch ook grappig bedoeld. do you have to do something tomorow. no not yet why, becaus you come to sleep over good zei hij je kon merken aan zijn stem dat het meende.
ofcourse zei je what do i have to bring dan zegt zayn only youre sexiest dress.
all righy eenmal aan gekomen lag hij met alleen zijn onderbroek aan in bed je wist het zeker hij wou seks met je de nacht daarna waren jullie in elkaar gekropen en toen wist je het je wou nooit meer bij deze jongen weg

harry styles (21 x uitgekomen)

als je eenmaal weer thuis bent gekomen ren je heel snel naar boven.
hoe was het concert lieverd hoor je je vader nog snel zeggen Leuk pap maar ik moet even iets doen. als je boven bent gekomen zie je dat je zusje in je kamer is LISAAAAAA Schreeuw je hard. ja zegt je zusje en kijkt je aan alsof ze niet weet waarom je boos ben geworden. waarom ben je in mijn kamer ga in je eigen kamer zitten te spelen. maar ik mocht je ziet dat je zusje een trillip kreeg oke sorry blijf maar hier zeg je geirriteerd maar ik wil niet dat je troep maakt begrepen.
begrepen zegt je zusje en speelt weer vrolijk door. oppeens gaat je mobiel weer af. je weet niet hoe snel je moet opnemen. hee schatjeee word en in je mobiel geschreeuwd. hee harry je wuift tegen je zusje dat ze stil moest zijn omdat ze luid schreeuwde. ben je op en feestje (j/n). nee zeg je dat was mijn irritante zusje maar hoor zeg je lacherig. kan je komen in het bos vroeg harry aan je.
ja en je rent je kamer uit je schreeuwt nog DOEI PAP IK GA NAAR HET BOS en dan ren je de deur uit. daar ligt hij dan met een picknick mandje en een roosin zijn hand. uitendelijk gaan jullie zoenen en dan zegt hij morgen weer maar dan bij mij thuis?

louis tomlinson (12 x uitgekomen)

als je thuis bent en je zit net lekker warm achter de computer krijg je een sms wie zou je ooit een sms sturen je kijkt het is van louis. er staat schatje ik mis je zo kom naar het strand. je weet niet hoe snel je moet rennnen om je date te redden. DOEI pap ik ga naar het stand schreeuw je.
als je daar aan komt dan zie je louis alstaan hallo schatje zeg je als hij zich omdraait zie je dat hij niet eens louis is. het is een jongen uit je klas je schaamt je en zegt gauw sorry ik had het niet tegen jou en je loopt weg hij is hier niet. schatjeeeee roept iemand naar jou het is louis jullie gaan zoenen en dan moet je al weer weg hij kijkt je sip na

Niall Horan (33 x uitgekomen)

je klopt zenuwachtig op zijn deur met een glimlach doet hij open.
heb je zin in een ei en je ziet dat hij weer een ei aan het bakken is en je moet hard lachen ja lekker een ei op mijn hoofd. dan moeten jullie weer lachen.
ik laat hem dit keer niet op mijn hoofd belanden hoor zie ik er dom uit. dan zie je nog een ei van hem op zijn bord liggen en gooit het op zijn hoofd. Hee riep hij dat is niet leuk hoor weet je waarom niet?? nee zeg je en je denkt als hij maar niet boos is. omdat het zo hoort en hij gooit zo een ei op je haar.
ik zal maar rennen als ik jou was zei je. MAMA riep hij hard en hij rende weg niet doen pleas niet doen maar het was al te laat je trok zijn shirt voor uit en je stak het ei erin. weer moesten jullie hard lachen wat eindigde als een zoen. je kijkt vlug naar de klok O shit de tijd schiet als je het leuk hebt morgen weer en je kijkt hem aan vervolg???

liam payn (15 x uitgekomen)

Je word opeens gebeld het is Liam .
Hee sorry van mijn vrienden schatje echt sorry.
Maakt niks uit hoor.
Ben ik je schatje dan vraag je verbaast.
Tuurlijk je bent lief en knap en je hebt geweldig haar. Uuh dankje je weet eigenlijk niet wat je moet zeggen en gaat gewoon over naar een ander onderwerp.
Het was wel leuk gisteren ja he zij liam snel ik zal je wel missen.
Hoezo missen en je keek hem verbaast aan. Sorry ik moet morgen op tournee dit was een afscheid maar ik wil geen afscheid nemen je geeft hem nog een kus en dan ga je DOEI liam en je geeft hem nog een kus

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • matthi

    weer louis

    1 decennium geleden
  • Ken_

    Niall <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?