Welke Disney Schurk ben jij?

Iedereen kent de helden en prinsessen van Disney. Maar ken jij hun gemene tegenspelers?
Doe hier de test om te weten te komen op welke slechterik jij het meeste lijkt!

Mogelijke uitkomsten

Malafide (maleficent) (323 x uitgekomen)

Jij bent Malafide, de Villain in de film : Doornroosje.
Ze is de allergemeenste heks die Disney ooit gekend heeft. Met de hulp van haar raaf en een groep trollen probeert ze Doornroosje uit te schakelen. Haar reden om Prinses Aurora dood te wensen? Ze was niet uitgenodigd op haar geboortefeest. Ze kan door haar staf met een groene glazen bol erop verschillende spreuken uitspreken, ze kan teleporteren, van gedaante veranderen en onweer een sneeuwstormen opwekken. Als Prins Filip haar komt verslaan wordt ze zo woedend dat ze zich veranderd in een reusachtige draak die groen vuur spuwt. Ze wordt uiteindelijk neergestoken met een zwaard door Filip en stort in een afgrond.
Malafide kent geen greintje goedheid en al helemaal geen humor. Ze scheld erop los en barst doorheen de hele film uit in verschillende onbeheersbare woedebuien.
Malafide is het pure kwaad...

Kapitein Haak (captain hook) (182 x uitgekomen)

Jij bent Kapitein Haak, de schurk uit 'Peter Pan'.
Kapitein Haak is een grappige schurk. Hij streeft ernaar om Peter Pan te doden, maar is daarbij zo klunzig en zijn rechterhand Vetje maakt het vaak alleen maar erger. Hij is als de dood voor een krokodil die een klok heeft ingeslikt waardoor je hem steeds al van een afstand hoort tikken als hij aankomt. Haak is de bestuurder van een piratenschip zonder bemanning. Hij is van intentie niet goed, maar als je hem bezig ziet krijg je gewoon automatisch een soort sympathie voor hem. Dat hij zo'n klungel is en niet kan winnen van Peter Pan vind hij zelf niet grappig, maar maakt hem alleen maar kwader waardoor hij een hilarisch niveau van woede bereikt.
Kapitein Haak is een idiote piraat.

Ursula (228 x uitgekomen)

Jij bent Ursula, de zeeheks uit 'De Kleine Zeemeermin'.
Ursula is een erg slechte, listige maar ook hilarische heks. Ze lokt Ariel in een erg slimme list om haar een van Ursula's monstertjes wordt. De zeeheks transformeert mensen en meermensen in die monstertjes als ze bij Ursula om hulp komen vragen. Ursula geeft ze vaak hun zin, maar haar eis die ze stelt als wederdienst zijn nooit mogelijk. Ze is hilarisch door haar fantastisch sarcastische uitspraken en haar dikke plompe lijf met zwarte octopusarmen, maakt het allemaal zo ongelofelijk grappig. Ze bezit de kracht om alles te doen wat personen maar willen door vreemde ingredienten in een grote schelp te gieten en er zo een toverdrankje van te brouwen, dat meteen in werking gaat.
Ursula is m.a.w. hilarisch slecht.

Madame Mim (155 x uitgekomen)

Madame Mim is een van de slechteriken uit de film: 'Merlijn de Tovenaar'.
Mim is eigenlijk niet zo slecht in tegenstelling tot de anderen. Ze is slecht, dat is waar, maar ze is zo schattig en de enige reden waarom ze slecht is, is omdat ze wil bewijzen dat zij een betere heks is dan Merlijn een tovenaar. Ze daagt hem uit tot een toverduel waarbij ze haar eigen opgelegde regen stuk voor stuk breekt. Het doel is elkaar vernietigen, maar als Merlijn uiteindelijk wint vernietigd hij haar toch niet en laat Mim ook voor wat het is. Ze is in feite een chagrijnig, oud, klein, schattig vrouwtje met roze haar.

Yzma (508 x uitgekomen)

Jij bent Yzma, de slechterik uit 'Keizer Kuzco'.
Yzma is een lelijk, mager, paars vrouwtje. Al wat ze doet is uit haar verlangen naar keizerin te worden en daarbij Kuzco van de troon te stoten. Ze moet Keizer Kuzco ten allen tijden bijstaan, maar verzint samen met haar rechterhand Kronk steeds plannetjes om hem te vermoorden. Ze heeft in het keizerlijk paleis van Kuzco een geheim laboratorium en een poel met krokodillen geïnstalleerd. In dit labo heeft ze honderd flesjes met een rooskleurig goedje in staan. Elk flesje kan iemand transformeren in een dier of iets anders. Zo maakt ze een flesje waarmee ze Kuzco kan doden, maar Kronk verwisseld het met een flesje waarmee je iemand tot een lama kan maken. Yzma slaagt steeds niet in haar opzet en is enorm, maar dan ook enorm cynisch en sarcastisch over alles. Al bij al is ze heel grappig en zeker hoe ze aan haar eind komt is grappig. Ze veranderd zichzelf per ongeluk in een klein schattig poesje. Einde film.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • Elsketjee

    Haha ik ben Hook, awesome

    8 jaar geleden
  • magiclove

    haha Yzma! (:
    Yeah Kronk is echt zalig in die film (:

    9 jaar geleden
  • Gwenbvsrga

    MUAHHAHAHAHAH
    YESSSS
    IK BEN MALEFICENT
    DE ALLERGEMEENSTE HEKS DIE DISNEY OOIT GEKEND HEEFT
    XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
    Volgens mij is ze niet de allergemeenste heks die disney ooit gekend heeft maar okee toch een kudo omdat ik deze uitkomst wou xD

    9 jaar geleden
  • donna2000

    Yzma!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?