Raak jij snel verslaafd?

chips, kleding, tv-series... Allemaal dingen waar je verslaafd aan kunt raken. Kun jij je een beetje inhouden als er wat lekkers voor je ligt? Heb je een rotdag als je je favo serie heb gemist? Doe de test en je weet meteen hoe verslaafd jij bent!

Mogelijke uitkomsten

helemaal niet! (50 x uitgekomen)

Echt niemand kan jou wat aansmeren. Al heb jij nog zo'n knappe vriend(in) aan de haak geslagen, jij zult nooit verslaafd aan hem/haar raken. natuurlijk is het goed dat je je niet snel laat meeslepen, maar dat geldt meer voor gevaarlijke verslavingen. Als je bijvoorbeeld een keer liefdesverdriet hebt, mag je best 2 zakken chips leegeten. Je hoeft niet altijd met mate te doen.

normaal (60 x uitgekomen)

Jij hebt alles onder controle. Als jij zin hebt in een extra chocoladereep neem je die gewoon. Maar je weet ook precies wanneer je genoeg hebt gehad. En als je gaat gamen/shoppen, doe/neem je wel eens een extra potje/shirtje mee. Het belangrijkste is dat je het niet elke dag overdrijft, maar dat heb je zelf gelukkig al door. We zullen jou dus niet snel in een verslavingsblad tegenkomen!

oei! (9 x uitgekomen)

Oei, oppassen geblazen! Jij bent erg ggevoelig voor verslavingen. Natuurlijk is het niet erg om 10 keer per dag gaat gamen/lipgloss te doen. voor zulke onschuldige verslavingen hoef je echt niet naar een afkickkliniek. Maar je moet toch een beetje gaan uitkijken, er zijn ook heftiger dingen dan chocola en gamen/kleren waar je verslaafd aan kunt raken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • FluffyUnicorn

    Ik ben normaal ? Nou , bedankt :d <3

    1 decennium geleden
  • Thread

    Helemaal niet? Vreemd, ben verslaafd aan eten, mijn computer, quizlet, tumblr en gsm :$

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    normaal

    ik ben niet verslaafd, ik ben geobserdeerd (duivel) *MUAHAHAHAAA* (duivel)

    1 decennium geleden
  • Dominique03

    Helemaal Niet ;)

    1 decennium geleden
  • Catmint

    helemaal niet. ik ben alleen verslaafd aan mijn laptop en Q, maar dat zijn vele hier volgens mij

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?