Win jij het Toverschool Toernooi van 2014?

Het Toverschool Toernooi




Het Toverschooltoernooi is een vriendschappelijke wedstrijd tussen de drie grootste toverscholen van Europa: Zweinstein, Beaxbatons en Klammfels. Het toernooi wordt sinds de dertiende eeuw gehouden, maar door een oplopend aantal dodelijke slachtoffers, is er pas weer in 1994 nieuw leven in geblazen.
Het wordt om de vijf jaar gehouden en laat jij volgend jaar, in 2014 net zeventien worden!


Jij, een gemiddelde student van Zweinstein, waagt een gokje en doet je naam in de beker. Er zijn immers zo veel deelnemers, dat de Vuurbeker onmogelijk precies jouw naam kan uitspuwen en al gebeurd het wel, het levert een mooi zakcentje op als je wint. De docenten en organisatoren van het Ministerie zeggen dat het super veilig is.

Maar ben jij ook degene die wint?

Mogelijke uitkomsten

Eerste plaats! (12 x uitgekomen)

Hoera! Jij hebt gewonnen! Die tienduizend Galjoenen kan je bij de rest van je geld in Goudgrijp laten zetten. De eeuwige roem is jou gegund nu je de leerlingen van de grootste toverscholen van Europa hebt verslagen! Jij was het behendigst, het dapperst en het meest bekwaam in toveren.
Gefeliciteerd!

Tweede plaats (148 x uitgekomen)

Oeeh. Jammer. Je hebt het goed gedaan, maar helaas. Toch zal ook jij vast eeuwig geroemd worden als de kandidaat die tweede werd.
Je was goed genoeg om in de eerste opdracht tien vogels te vangen, maar misschien dat je je wat beter had moeten concentreren op wat hun betekenis was...
Je hebt in ieder geval een goede prestatie geleverd!

Derde plaats (2 x uitgekomen)

Nee, hè... Misschien lag het aan de jury en keken ze net niet op het juiste moment... Of je hebt het toch niet in je.Ondanks dat je tweede stond met Klammfels, is het je niet gelukt om ook Beauxbatons te verslaan.
Oefen op je spreuken, leer de fabeldieren kennen en je zult een fantastische tovenaar zijn! Niemand zal ooit vergeten dat jij goed genoeg was om aan het Toverschooltoernooi mee te doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (29)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?