Engeland III one direction, part 1

Het is eindelijk zomervakantie. Je begon de dagen al aftetellen toen je nog maar halfe wegen het jaar was. Je bent bezig met je koffers in pakken, want je gaat met je beste vriendin (maaike) naar ENGELAND!!!! Jullie hebben er echt ontzettend zin in! Je gaat voor 2 weken weg en jullie gaan natuurlijk alleen maar fan hebben!!!

Je stapt uit het vliegtuig en rijd met de taxi naar London. Daar is jullie hotel. Jullie hebben een mooi uitziht over heel London. Jullie zijn zo blij en gaan meteen de stad in. Jullie besluiten te gaan winkelen. Jullie lopen een groot gebouw in. Oeps, het blijkt een kantoor te zijn. Ze wil alweer naar buiten lopen, maar je houd haar tegen want je moet heel nodig naar de wc. Zij wacht op je in de hal terwijl jij opzoek gaat naar een wc. Je moet met de lift omhoog en staat met een jongen op de lift te wachten.

Er is een vervolg: http://www.quizlet.nl/quiz/375866/engeland-iii-one-direction-part-2/

Xx

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (219 x uitgekomen)

De lift is er en jullie lopen naar binnen. Je klikt op het knopje voor de tweede verdieping en hij klikt op het knopje voor de vierde verdieping. Je kijkt om zij en kijkt in 2 prachtige blauw ogen. De jongen heeft blond haar en glimlacht verlegen naar je. De deuren sluiten zich en de lift beweegt. De lift maakt vreemd geluiden en met een harde knal komt het tot stilstand. Je kijkt verschrikt op zij en ziet dat de jongen bang in elkaar is gezakt. Snel ga je naar hem toe. "Ik ben clastafobies"brent de jongen met moeite uit. Je schrikt, maar probeert hem te kalmeren. Je haalt een plastic zakje uit je tas en laat hem erin blazen totdat hij wat rustig wordt.
Na een tijdje wordt hij rustig en geeft het zakje weer aan je. Dankje zegt hij. Je begint te blozen door zijn schattige stem. Ik denk dat we hier nog wel even zitten zegt de jongen naast je en je draait je om. Jullie kijken in elkaars ogen en draaien beide verlegen weg. Hij begint zich voor te stellen als Niall Horan. Jij stelt je ook voor. Jullie beginnen een gesprek om elkaar wat beter te leren kennen en de tijd te doden.
Na ongeveer een uut begint de lift weer. Jullie komen op de tweede verdieping en je zeg tzachtjes doei. Je stapt de lift uit, maar Niall pakt je hand. Wacht zegt hij verlegen. Hij kijkt je in je ogen en zijn hoofd komt langzaam naar de jouwe. Hij kust je zachtjes op je lippen en je kust verlegen terug.

Liam Payne (101 x uitgekomen)

Je kijkt op zij en naast je staat er een jongen van ongeveer jou leeftijd op de lift te wachten. Hij kijkt naar je en glimlacht. Je begint een beetje te blozen. Hij komt naar je toe en stelt zich voor als Liam Payne. Jij stelt je ook voor.
De lift is er en jullie gaan naar binnen. Hij klikt op verdieping 8. Eigenlijk hoef jij maar naar verdieping 1, maar je wilt wel langer bij hem blijven, dus doet alsof jij ook naar verdieping 8 moet. De lift begint met veel gekraak te bewegen. Jullie kijken elkaar vol verwachting aan. Jullie zijn er bijna, maar dan blijft de lift vast zitten. Jullie kijken elkaar geschrokken aan en proberen meteen met jullie mobiel iemand te beruiken, maar je hebt geen bereik. Jullie gaan naast elkaar zitten en besluiten om een spel te gaan doen. Jullie gaan hints doen. Jij begint en beeld een breiende oma uit. Hij roept van allerlei dingen, maar niet het goeie, dus besluit je nog overdrevener te gaan doen, waardoor jullie in lachen uitbarsten. Dan gaat hij iets uitbeelden. Hij maakt allemaal rare bewegingen en je snapt er helemaal niks van. Je kijkt hem verbaasd aan, waardoor hij moet lachen. Je doet alsof je beledigd bent, maar daar trapt hij niet in en begint nog harder te lachen. Zijn lach is aanstekelijk en jullie zitten samen over de grond te rollen van het lachen. Dan gaat hij boven op je zitten en begint hij je zomaar te kietelen. Je slaat wild om je heen en raakt hem per ongeluk in zijn gezicht. Hij stopt en je zegt duizend keer sorry. Je geeft hem snel een kusje op zijn wang om het weer goed te maken. Hij begint te blozen. Wil je nog weten wat ik aan het uitbeelden was? Vraagt hij. Natuurlijk wil je het weten en kijkt hem vol spanning aan. Dan zegt hij: I LOVE YOU. Je begint te blozen en zegt zachtje I love you too. Jullie lippen raken die van elkaar en jullie beginnen zachtjes te zoenen. Op den duur komt hij met zijn tong tegen je lip aan, als een vraag van of hij naar binnen mag. Het kussen gaat over in tongzoenen. Jullie hebben niks meer door. Zelfs niet als de lift weer gaat bewegen.

Harry Styles (183 x uitgekomen)

De lift is er en de jongen naast je laat je gelant voor gaan. Je glimlacht naar hem, waardoor hij je een knipoog geeft. De jongen heeft mooie groene ogen en heel mooi krullend haar, dat er perfect uitziet. Hij loopt naar je toe en pakt je hand en geeft je een handkusje. Hij stelt zich voor als Harry Styles en ij stelt je ook voor. Je vind hem wel leuk, maar bent niet van plan om het toe te geven, dus ga je het hard to get spelen. Je geeft hem een sexy blik en went je dan af. Je hoort hem grinniken en hij komt naar je toe lopen. Hij heeft ook door dat je het hard to get speelt en doet daarom zijn uiterste best. Jij gaat er niet zo op in. Dan stopt de lift plotseling en je draait je verbaasd naar Harry. Je ziet dat Harry zijn hand heeft op de noodknop. Je kijkt hem streng aan, tenminste dat probeer je en zegt dat hij de lift weer verder moet doen. “Waarom zal ik dat doen”vraagt hij op een uitdagende manier. Je moet lachen, maar probeert het in te houden. “Ik wil hier voor eeuwig met jou blijven” zegt hij dan. Nu moet je echt lachen en geef je, je over. Hij is echt te schattig. Hij loopt op je af en pakt je bij je middel. Hij begint je te zoenen en jij zoent terug. Nu wil jij ook wel voor altijd in de lift vast zitten.

Zayn Malik (116 x uitgekomen)

De jongen naast je heeft zwart haar en een getinte huidskleur. Hij ziet er leuk uit denk je. Ik ben toch in London why not, denk je en je loopt op hem af. Je stelt je voor en hij stelt zich voor als Zayn Malik. Meteen raken jullie in gesprek. Je vertelt hem dat je voor twee weken hier in London bent en dat je eerst dacht dat dit een winkel was. Hij moet lachen en vertelt dat hij ook vaak genante momenten heeft gehad. Dan stopt de lift opeens en jullie kijken verbaasd rond. Je raakt een beetje in paniek, maar wordt wat rustiger als je ziet dat Zayn ook gewoon rustig is. Hij probeert iemand te bellen, maar er is geen bereik. Dan maar via het dak zegt hij, grinnikend. Je denkt dat hij een grapje maakt, dus speel je mee en zeg je: oke. Tot je schrikt maar hij het rooster in het plafond echt open. Hij loopt naar je toen en tilt je op. Je weet niks uit te brengen dus doe je gewillig wat je van hem moet doen. Hij helpt je door het rooster te komen en komt er daarna zelf op. Nu staat jullie boven de lift. De deuren van de derde verdieping zijn voor jullie. Hij probeert ze open te maken. Dan pas zie je hoe gespierd hij eigenlijk is. Je probeert hem mee te helpen, maar je bent niet zo sterk. Het lukt hem wel. En jullie kunnen snel ontsnappen. Jullie laten je op de grond van de derde verdieping neer ploffen, jullie zijn uitgeput. Jullie hijgen uit.
“Dankje voor het redden”zeg je. “Als ik iets voor je kan doen, moet je het maar zeggen”. Hij kijkt je met een mysterieuze glimlach aan en zegt dan: “Er is wel iets wat je voor me kan doen”. Je kijkt hem vragen aan. Hij komt kruipend naar je toe en gaat voor je zitten. “Namelijk!” zegt hij en buigt dan zijn hoofd naar voren naar mijn hoofd. Jullie lippen raken elkaar aan en jullie gaan helemaal op in jullie zoen scene.

Louis Tomlinson (104 x uitgekomen)

Jullie wachten op de lift, maar die komt niet. Dan maar met de trap stelt de jongen voor. Jullie lopen naar de trap. Hij blijft wachten voor de eerste trede en houd jou ook tegen. Hij kijkt je met een speelse glimlach aan en vraagt of je een wedstrijdje wil doen wie als eerst boven is. Je stemt ermee in, maar stelt je eerst voor. Hij stelt zich voor als Louis Tomlison. Jij mag aftellen. 3, 2, Go. Jij begon stiekem al bij 2 te rennen. Jullie rennen zo hard als je kan, maar hij is sneller. Ook wel logisch, want jij bent op hakken. Je gaat door je enkel en zakt pijnlijk op de grond neer. Je slaat een gilletje uit. Hij kijkt om en ziet dat je pijn hebt, dus rent hij terug naar je. Hij kijkt naar je enkel en stelt vast dat je hem verzwikt hebt. Hij tilt je voorzichtig op en draagt je verder naar boven. Hij legt je daar op een bankje in de gang. “Wacht even”zegt hij en hij loopt weg.
Even later komt hij terug met wat ijs voor op je enkel. Hij legt het er voorzichtig op, maar je slaat een klein gilletje uit door de kou. Hij moet erom lachen, dus gooi je een kussen die op die bank ligt naar zijn hoofd. Je raakt hem vol in zijn gezicht, waardoor jij moet lachen. Hij kijkt je beteuterd aan. “Kom maar hier”zeg je. Je geeft hem een kusje op zijn wang als troost. Hij begint te glunderen en geeft jou een kusje op je enkel. Dan komt hij met zijn hoofd naar jou hoofd en jullie beginnen elkaar te kussen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (36)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?