your future ft one direction

In welk 1D-member schuilt jouw toekomst ?
vul de vraagjes in en vind het uit

Mogelijke uitkomsten

harry styles (65 x uitgekomen)

Je had samen me een vriendin afgesproken uit te gaan. Je keek er echt naar uit jongens te spotten, flirten, lekker veel drinken. Toen je aan de bar aankwam zag je dat je vriendin er al was. Jullie betaalden en liepen naar binnen. Je aandacht werd getrokken door een jongen die wild aan het dansen was. Toen jullie ogen elkaar ontmoeten was je plots niet meer in de bar. Je zag jezelf in een witte jurk naar het altaar stappen. Je was best wel nieuwsgierig naar je aanstaande dus bekeek je hem grondig. Er ging een schok door je heen toen je besefte dat het Harry F****** Styles. Net zo onverwacht als het "visioen" was gekomen, zo onverwacht was het ook weer verdwenen. Je keek rond je en zag dat je lichaam zich ondertussen naar buiten had gelopen. Even later besefte je dat de jongen die je aandacht wist te trekken harry styles was.

liam payne (21 x uitgekomen)

Je keek verveeld voor je uit in de dierenwinkel van je ouders. Hij lag in een van de kleinste dorpjes van ons kleine landje. Je moest vandaag werken want een van de werknemers was ziek. Aangezien zij altijd achter de kassa stond deed je dit dus. Toen de deur open ging kwam er een jongen binnen die je vaag ergens van herkende. Hij liep regelrecht naar de schildpadden(die dieren zijn zo cool). Zachtjes begon je met het liedje dat door de zaak schalmde mee te zingen. Even later kwam de jongen naar je toe. Hij nam 1 schildpad mee naar huis. Toen je ogen de zijne kruiste zag je jezelf met een bolle buik de tap af komen. Midden op de trap stopte je met hevige steken in je buik. je begon te schreeuwen en even later kwam er een jongen naar je toelopen. plots was je terug in het heden. Je bekeek de jongen en zag dat het dezelfde was als in je "droom".Nadat de jongen had afgerekend liep hij naar buiten. Toen pas besefte je dat het Liam payne was die 5 minuten geleden voor je stond.

louis tomlinson (52 x uitgekomen)

Nadat je moeder je een lijstje had gegeven was je vertrokken naar de supermarkt bij jouw in de buurt. Toen je alles had ging je nog wat wortels halen ( je bent echt verzot op deze groente). Toen je een tros wou pakken raakte je per ongelukt een hand. De beelden die je zag gingen over jouw en nog iemand. Toen je deze persoon wat beter bekeek zag je dat het Louis tomlinson was. Niet dat je echt een grote 1D fan bent maar je vriendin wel. Jullie waren samen wortels aan het plukken in de tuin. Even later stond je terug in de supermarkt. Je keek naar de persoon van wie de hand afkomstig was en herkende hem direct. Louis tomlinson. Was dit toeval ofzo ? ja stamelde nog sorry en liep toen zonder wortels weg.

niall horan (66 x uitgekomen)

Je ging even naar de Quick omdat je weeral honger had ( je hebt gewoon altijd honger). Nadat je je eten had besteld, ging je zitten. Maar al snel kreeg je door dat er enkel nog plaats was bij een jongen. Je vroeg vriendelijk of je er mocht gaan zitten.Nadat de jongen had toegestemd ging je zitten. Eindelijk kon je beginnen aan je maaltijd. Je viel aan en hoorde de jongen zachtjes lachen. Bij het horen van dit geluid schoot er een beeld door je heen. Je zag jezelf de Quick inlopen met een jongen. De jongen draaide zijn gezicht naar je toe zodat je hem kon bestuderen. Het was Niall horan. je kende hem via een vriendin die je what makes you beautiful had laten horen. Na een tijdje kon je het beeld toch onderdrukken en ging je verder met eten. Je bestelde altijd twee dingen omdat je toch niet genoeg had met één maaltijd. Nu pas besefte je dat je de jongen voor je nog niet had bekeken. Je liet je ogen vlugtig over zijn lichaam heen glijden in de hoop van niet betrap te worden. Nu pas herkende je hem het was de jongen uit je beeld. Snel stond je op zei dag en liep met grote passen het gebouw uit.

zayn malik (28 x uitgekomen)

Je keek voor de zoveelste keer in de spiegel (je gaf het niet graag toe maar je was ijdel). Je had vandaag een fotoshoot. Het was al de duizendste keer dat je voor dit blad model mocht zijn. Nadat je alles had goedgekeurd ging je naar buiten en liep naar het grote gebouw. Onderweg liep je tegen iemand aan. Je viel en werd snel terug omhoog getrokken door twee sterke armen. Toen je terug op je benen stond werden je ogen gevangen genomen door twee bezogde ogen. Al snel zag je jezelf poseren voor de camera met een jongen. Je hoorde de interviewster tegen de fotograaf zeggen dat de foto's perfect moesten zijn voor zo'n groot nieuws. je keek in de jongen zijn ogen en zag dat het net dezelfe ogen waren als degene die zo bezorgd stonden. Deze gedachte leek je terug te halen naar aarde. Je stamelde sorry en liep snel verder. Toen je aankwam bij het gebouw kon je plots de ogen linken aan een persoon. Het was gvd gewoon Zayn malik.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Payno

    Niall <33
    Vervolg? :3
    En kan je dat dan please laten weten? :3
    x

    1 decennium geleden
  • VioletDreams

    cupcake :) (niall dus XD)
    vervolg please?

    1 decennium geleden
  • MrsTommo

    Niall Horan, vervolg in quiz

    1 decennium geleden
  • Heksjee

    harry. vervolg i quiz

    1 decennium geleden
  • Ditbenik16

    Louis. Vervolg in quiz.

    Echt een superleuke quiz.
    Like it very much (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?