Engeland III one direction, part 2

Vervolg op part 1!!!

part 1 is : http://www.quizlet.nl/quiz/375825/engeland-iii-one-direction-part-1/

Have fun <3

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (163 x uitgekomen)

De lift is verder gegaan. Jullie stapten hand in hand uit op de vierde verdieping. Vier andere jongens keken jullie verbaasd aan. Tot je verbazing stond Maaike ( je beste vriendin) ook bij hun! Niall leek de andere jongens te kennen en stelde die aan je voor. Jij stelde Maaike aan hem voor. Jullie gingen daarna met ze zevenen ergens wat drinken. Harry zat te flirten met Maaike en Maaike deed met hem mee. Jij zat naast Niall. Je keek hem vaak aan, maar hij deed niks. Verdrietig ging je met Maaike naar de wc, terwijl de jongens wat drinken bestelden. Ze vertelde je dat toen jij weg was, Harry naar beneden kwam en hij met haar begon te praten. Hun waren er samen achtergekomen dat jullie vastzaten in de lift. Hun hadden het gemeld en bij Louis, Zayn en Liam gewacht. Toen ze aan het wachten waren zat hij telkens naar haar te knipogen en te flirten. Je vertelde niet wat jij allemaal in de lift had meegemaakt, bang dat het misschien voor één keer was.
Je kwam terug en er stond drinken, alleen Niall was er niet. Je keek verbaasd om je heen. Je zag hem om een kleine podium staan, met een microfoon in zijn hand. Hij lachte naar jou en begon te zingen. Hij zong more than this voor je. Zijn hele optreden keek je romantisch in zijn ogen en glimlachte je naar hem. Aan het einde van zijn optreden knipoogde hij naar jou.
Hij liep naar je en pakt je hand en trok je omhoog. Je keek in zijn blauwe ogen. Hij trok je dichter naar zich toe en begon je te zoenen. Je hoorde Zayn oehhh!!! Roepen en andere hoorde je lachen. Het kon je niks schelen jij ging helemaal op in jullie zoen.
Toen stopte hij en je keek hem vragend aan. Wat vond je van het optreden vroeg hij. Perfect, net zo als jij antwoord je. Hij begint te glunderen en zegt: Je bent geweldig. En jullie beginnen weer te zoenen.

Liam Payne (70 x uitgekomen)

De lift gaat open en 5 mensen kijken jullie vragend aan. Jullie hebben het niet door, want jullie zijn nog druk bezig met zoenen. Dan hoor je iemand grinniken en kijk je verbaasd opzij. Daar staat Maaike ( je beste vriendin ) met nog vier andere jongens. Je wordt rood en wil verdwijnen, maar dan pakt Liam je hand en stelt je voor aan de vier jongens. Jij stelt Maaike aan hem voor. Jullie gaan naar hun huis.
Onderweg hebben jullie veel gepraat en je weet nu meer over de andere jongens. Jij liep de hele weg hand in hand met Liam, maar jullie hebben verder niks tegen elkaar gezegd, alleen romantische blikken toegeworpen.
Daar aangekomen gaan jullie wat drinken en stelt Niall voor om op de Wii een spel te doen. Jullie kiezen voor just dance. Jij en Liam gaan als eerst. Je kijkt hem met een uitdagende blik aan en hij zegt: Ik ga van je winnen hoor. Je begint te lachen en zegt, dat mocht je willen. Dan begint het liedje en doen jullie je uiterste best. Jij bent natuurlijk beter en wint. Je lacht naar hem en zegt, ik zei het toch, waardoor je een boze blik van Liam krijgt. Je ziet meteen dat het een fake blik is en moet lachen, waardoor Liam boven op je springt. Jullie vallen samen op de grond en hij begint je te kietelen. Hij heeft je stevig vast, dus je kunt geen kant op. Genade, Genade!!!! Roep je, waardoor hij stopt en je een overwinnings lachje geeft. Je kijkt verdrietig naar hem en zegt: Dat was heel gemeen. En wend je van hem af. Hij heeft wel door dat het nep is, maar speelt mee. Zal ik het dan goed maken? Vraagt hij, terwijl hij dichter naar je toekomt. Je draait je naar hem toe en knikt. Dan begint hij je weer te zoenen.

Harry Styles (151 x uitgekomen)

Toen jullie eindelijk klaar waren met zoenen deed hij de lift weer aan. Hij zij dat hij je iets bijzonders wou laten zien en deed zijn handen voor je ogen, zodat je niks meer kon zien.
Je hoorde dat de lift deuren open gingen en Harry haalde zijn handen weg. Jullie stonden samen op het dak van het gebouw. Voor dat je iets kon zeggen, pakte hij je hand en nam je mee, naar een plek waar jullie heel goed uitzicht handen over de stad. Jullie zaten daar eeuwig en zagen de zon onder gaan. Hij pakte je hand en zij: I love you! Je weet niet wat je moet zeggen en kijkt verlegen naar hem en kijkt weer weg. Hij legt zijn hand op je wang en draait je naar zich toe. Hij begint je weer te zoenen. De zon is onder gegaan en jullie liggen op het terras. Je begint het nu koud te krijgen en begint te rillen. Harry merkt het en geeft je zijn vest. Als bedankje geef je hem een kusje op zijn neus. Jullie pakken elkaars handen en staren naar de lucht.

Zayn Malik (100 x uitgekomen)

Jullie zijn samen naar beneden gelopen en zien daar jullie vrienden staan. Maaike (je beste vriendin) staat te praten met Niall. Ze lijken erg close te zijn. Jij komt hand in hand aanlopen met Zayn en iedereen kijkt jullie blij aan. We wouden ergens wat gaan eten gaan jullie mee, vraagt Maaike. Jullie kijken elkaar aan en Zayn zegt dan Ja lijkt ons leuk. De hele weg hielden jullie elkaars handen vast en Maaike die van Niall. Je bent blij voor haar dat zij het goed kan vinden met Niall, want anders zou zich misschien een beetje alleen voelen. Jullie gaan naar een mooi restaurant en bestellen allemaal wat lekkers. Jij en Maaike gaan samen even naar de wc en vertellen allebei jullie verhalen over hoe geweldig de jongens zijn die jullie leuk vinden. Enthousiast komen jullie terug van de wc en gaan weer zitten. Je zit naast Zayn en hij kijkt je vrolijk aan.
Na het eten zijn jullie van plan om naar het huis van Harry en Louis te gaan om daar nog ff te chillen. Jullie staan op, maar Zayn pakt je hand en houd je tegen. Hij roept naar de andere: Gaan jullie alvast maar, wij komen zo. De rest is weg gelopen en je kijkt hem vragend. Ik heb een verrassing voor je zegt hij met een mysterieuze glimlach. Jullie lopen een stuk door het donker.
Op den duur staan jullie stil en Zayn legt zijn handen voor je ogen, omdat jullie er bijna zijn. Even later roept hij: TADAA!!! En haalt zijn handen weg. Je kijkt verbaasd om je heen. Jullie zijn bij een vijver aangekomen die verlicht wordt door het maanlicht. Het glinstert helemaal en alles ziet er heel vredig uit. Wauw het is zo mooi, zeg je. Jullie gaan op het gras zitten en kijken elkaar aan. Het is echt heel mooi, dankje dat je me hier na toe hebt gebracht, zeg je. Hij begint te glunderen en buigt zijn hoofd weer naar de jouwe. Daar zit je te zoenen met Zayn Malik in het maanlicht.

Louis Tomlinson (85 x uitgekomen)

Hij tilt je op en is van plan om je naar je hotel te brengen. Jullie lopen naar beneden, waar tot jullie verbazing jullie vrienden staan. Maaike ( je beste vriendin ) kijkt je verbaasd aan en vraagt wat er gebeurd is. Jullie leggen het uit en Harry zegt tegen Louis: Goed bezig vriend, nu moet je haar maar gaan verzorgen. En hij glimlacht speels.
De rest gaat naar het appartement van Zayn, om daar ff wat te drinken, maar jij bent moe, dus gaat liever naar huis en Louis brengt je naar huis, dus vind je het ook minder erg. Hij tilt je naar de parkeerplaats en legt je in zijn auto. Hij doet heel voorzichtig met je en dat vind je echt schattig.
Jullie komen aan bij jullie hotel en hij brengt je naar boven. Hij legt je op je bed en vraagt of je nog iets nodig hebt. Je vraagt om je joggingbroek, zodat je daar in kan slapen. Je kleed je onder de dekens snel om. Hij geeft je een kusje op je voorhoofd en kleed zich dan uit. Je kijkt hem vragend aan en hij zegt dat hij voor je moet zorgen, dus dan moet hij ook bij je slapen. Je begint te lachen. Hij komt naast je liggen en schuift zich dicht tegen je aan. Je kijkt diep in zijn ogen en jullie beginnen weer te zoenen. Je slaat je arm om hem heen en jullie vallen samen in slaap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (46)

  • offpindaxx

    Vervoooollllggg (H)

    1 decennium geleden
  • XsuperhumanX

    moest zij niet naar de WC

    1 decennium geleden
  • Bovanhalst

    Vervolg pleasseee

    1 decennium geleden
  • XJunaHoranX

    VERVOOOOOOOOLG PLEEEEAAAAAAASSSSS!

    1 decennium geleden
  • bels

    Vervolg! Maar ehh.... die best friend moet toch ook nog ergens in het gebouw zijn :)

    Kudo!
    X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?