seven minutes in heaven with One Direction

Je speelt 'seven minutes in heaven' met de jongens van One Direction. Omdat jou beste vriendin stapel is op Liam. Misschien ben jij dat ook wel. Maar jou vriendin gelooft in toeval en hoopt dat ze zeven minuten krijgt met Liam. Jij daarentegen wil gewoon iemand, gelijk wie, ze zijn allemaal even leuk. Jullie gaan allebei met je ogen toe op de grond zitten. De jongens pakken een item uit de kamer en leggen die voor jullie.
"Open your eyes." zegt een stem. Jullie openen jullie ogen en zien de spullen liggen. Wat kies jij?

(Ik maak het moeilijk en de spullen hebben niets met de jongens te maken)





http://www.quizlet.nl/quiz/376668/seven-minutes-in-heaven-with-one-direction--vervolg/

Mogelijke uitkomsten

Harry (24 x uitgekomen)

Je kiest voor de sok, want dat vond je het grappigste, naast de BH van je vriendin. Maar die had ze heel snel al weggetrokken, dus kreeg je de kans niet om hem te nemen. Met een rood hoofd kijk je naar iedere jongen om een reactie te krijgen. Niemand verroert zich.
"So, who is it?" vraag je. Niemand antwoord. Wat is dit? Een soort spelletje? Vraag je jou af. Natuurlijk wel, de jongens plagen je alleen maar. Na dat je bijna uitbarst van de woede staat Harry langzaam op. Jou vriendin zit je vierkant uit te lachen.
"Not funny!" snauwde je naar haar. Maar Harry stond nog naar jou te lachen. Je keek in zijn ogen en begon ook te lachen. Hij nam je bij de hand en samen gingen jullie naar de kast waar jullie zeven minuten moesten blijven. Niet langer en niet korter. Na een minuutje naast elkaar te hebben gezeten begint Harry met over jou rug te wrijven. Je kan een grinnik niet onderdrukken. Hij lachte lieflijk naar jou. Eén wild krulletje zat voor zijn gezicht te bengelen. Je nam het en schoof het naar achter. Hij deed hetzelfde bij jou. Je lacht want zijn hand gaat helemaal naar beneden. Hij komt wat dichter. Zonder wat te zeggen plant hij zijn lippen op die van jou.
"It's quiet in there." lachte Louis luid. Met de bedoeling dat jullie het hoorden. Maar jou kus werd net iets te intiem, dat je niet meer op alles wat rond jou bezig was lette. Je dacht: laat het zijn gangetje gaan. Harry's hand gleed van het ene lichaamsdeel naar het andere. Jij vond dat echt heel leuk. Je probeerde een paar dingen die Harry echt wel hot zou vinden. Natuurlijk vond hij dat, want hij vond jou natuurlijk al leuk van op voorhand. Jij zat stiekem ook te hopen dat je hem zou hebben. En hopen is het enige wat je kan doen is hopen, en wensen maar daar gaan we nu niet naartoe. Jullie tongen zijn een vurig liefdesspel aan het spelen. Jullie handen kunnen niet op een plaats blijven. Plots vliegt de deur open. Jullie lippen waren nog niet van elkaar geweest. Je bleef maar liefdevol doordoen, ookal wist je dat iedereen jullie aanstaarde. Het boeide niet.
"The 7 minuts are over." lachte Niall die jullie mooi stond aan te kijken. Je gunde hem een kleine blik waardoor Harry stopte met jou aan te raken. Hij haalde langzaam zijn lippen van die van jou.
"So? You guys liked the 7 minutes?"
Jij knikt lichtjes terwijl Harry heel hard knikt. Hij houd zich niet in en laat zijn gevoelens het hele huis rond vliegen. Jij houd je nog een beetje in maar als Harry vraagt om mee te gaan kan je geen nee zeggen. Jullie vertrekken naar de kamer van Harry. De rest laat je gewoon achter. Dat word een gezellige nacht. Of lekker actief, maakt niet uit.

Liam (72 x uitgekomen)

Jou vriendin wilde net de BH wegtrekken, als jij hem voor haar super snel wegtrekt. Je lacht eens gemeen en Liam staat recht. Je vriendin kijkt je jaloers aan. Jullie vertrekken naar de kast en Liam zet zijn handen meteen in jou heupen. Je draait je om zodat je recht in zijn ogen kijkt. Hij komt dichter en zet zijn lippen op die van jou. Je vind dat dit nogal snel gaat maar naarmate de zoen intiemer word, vind je het niet erg meer. Je vind het zelf fijn. Zijn hand glijd onder je shirt. Hij prutst wat aan het slot van je BH en opent het. Jij doet het snel weer dicht en word helemaal rood. Hij kijkt je vreemd aan.
"If you don't want this, I'll stop."
"No I want this, but don't go to far. We only have seven minutes." zeg je vlug. Je wilt zijn gevoelens natuurlijk ook niet beschadigen. Een grijns siert zijn gezicht. Hij gaat toch wat verder dan jij wilde maar hij maakte je BH toch niet los. Alleen liefdevolle aanrakingen kwamen van te pas. Jullie kus was één waarvan de vonken ervan af spatten. Jij lacht tegen zijn lippen. Hij haalt zijn lippen van die van jou.
"What's so funny?" vraagt hij.
"Nothing... I'm just enjoying this." lachte je.
"Yeah, me to."
Je duwt je lippen op zijn lippen en probeert de kus van daarnet te herstellen. Jou tong strijkt lichtjes over zijn lippen. Hij opent zijn mond en je zoekt naar zijn tong. Als jullie tongen elkaar gevonden hadden, probeerde Liam nogmaals jou BH los te maken. Hij gaat naar boven met zijn hand en prutst wat. Voor hij het kan openen haal jij zijn hand weg.
"The seven minutes are done!" riep Louis van de andere kant van de deur. Jullie gingen uit de kast en gingen terug bij de rest zitten.

Niall (82 x uitgekomen)

Je twijfelt tussen de BH van jou vriendin en tussen het licht groene uurwerk. Je neemt toch het uurwerk. Niall's ogen worden groot. Ja, jij krijgt Niall voor zeven minuten. Je zit nog neer en hij neemt je hand. Samen wandelen jullie de kast binnen. Als jullie in de kast zitten kucht Niall even. Je doet hetzelfde zodat het niet zou opvallen van hem. Hij lacht lief naar je. Je vind het zo schattig dat je automatisch terug lacht. Je bent echt blijjjjj dat je met hem in de kast zit. Natuurlijk wilde je dat het spel 'thirty minutes in heaven' heette... Maar het zijn maar zeven minuutjes. Je kruipt dicht tegen hem aan. De warmte van zijn lichaam word op jou lichaam overgedragen. Je hoort zijn hart snel kloppen. Ja hoor, hij is even nerveus als jij bent.
"Your heart's beating fast." lach je. Hij lacht terug en knikt.
"I know, but there's a reason for that." zegt hij super lief.
"Do you want to hear my heartbeat?" vraag je lieflijk. Hij kwam wat dichter en luisterde naar jou hartslag. Hij ging nog sneller dan die van hem, of even snel, wat maakt het uit... het slaat snel. Hij geeft een kusje op jou voorhoofd en dan op jou lippen. Je kust hem terug en verdiept in de zoen die volgd. De tijd doet er nu niet meer toe en je doet gewoon wat je wil. Je voelt dat hij het ook naar zijn zin heeft, want zijn hand gaat in jou jeans en komt terug. Maar even later glijd zijn hand in je shirt. Hij streelt zachtjes over jou rug. Je lacht tegen zijn lippen, omdat het lichtjes kietelt.
"That tickles." mompel je. Hij lacht lief, en doen verder. Je hoopt dat de tijd nog lang niet voorbij is en gaat met je hand door zijn haar. Hij trekt zich wat weg en je kijkt nu recht in zijn helderblauwe ogen. Je vraagt je af waarom hij zich wegtrekt, maar voor je wat kan zeggen staan zijn lippen al terug op die van jou. Waarom hij zich nu wegtrok, maakt niets meer uit.7
"Time's up!" hoor je, je beste vriendin roepen. Jullie kus word geëindigd door de kastdeur die met een harde klap word geopend. Je lacht lief en jullie gaan samen terug naar de kamer. Hij stak een briefje in jou zak, waarop stond geschreven:

'Do you want to go, with me, to something?
If you want, put up your thumb and put this letter in your pocket.
If you don't want to, do nothing.'


Je keek hem aan en stak je duim omhoog. Hij lacht lief en neemt nog een blaadje waarop hij schreef:

'Meet me at 8 pm by the large tree x (you know what i mean? If you do, say 'yes', iof you don't say 'no'.'

Je kijkt op en zegt luid: "Yes!" Maar als je door hebt dat iedereen naar je kijkt, word jou gezicht rood en ga je in een bolletje op de grond zitten. Niall komt naar je toe en gaat naast je zitten. Hij slaat zijn arm om jou en jullie blijven daar zo zitten...

Louis (60 x uitgekomen)

Zonder twijfels neem je het flesje limonade. Ten eerste omdat je dorst hebt en ten tweede... het trok je gewoon aan. Als je het flesje vast had, draaide je het open en nam er een slokje van. Louis grinnikt zachtjes. Je had natuurlijk niet door dat je zijn voorwerp had gepakt. Je dacht dat hij gewoon lachte omdat je een slok van het flesje nam. Maar doen hij probeerde recht te kruipen had je door dat het hem was waarmee je zeven minuten in een kast moet doorbrengen. Je hebt de vreemdste gedachten over wat er gaat gebeuren. Hij komt naar je toe en jullie stappen vredig de kast in. Jullie gaan zitten in de kast, zo'n halve meter van elkaar. Je vind dat dit wat sneller mag gaan en gaat 1/4 meter dichter bij hem zitten. Hij begrijpt al snel waar je naartoe wilt en komt ook dichter bij jou zitten. Hij slaat zijn arm over jou.
"So... What do you want to do?" vroeg hij. Je kijkt hem met een onbeschrijflijke blik aan. Al snel heeft hij door wat je wil. Jullie lippen raken elkaar liefdevol aan. Je zucht diep.
"What?"
"Nothing... I'm just not good at this." zeg je.
"That's no problem. I'll learn you."
Je kijkt hem vriendelijk aan. Hij komt wat dichter en start de kus opnieuw. Al snel, sneller dan normaal, word jullie kus lekker en intiem. De zachte aanrakingen, de liefdevolle zoen, de zachte lippen, de glanzende haren, de twinkeling in de ogen, het lichaam en dit moment. Zijn de dingen die je nooit meer zal vergeten.
"There are still 25 seconds!" riep Niall van de andere kant van de deur. Jullie halen jullie lippen van elkaar en vallen in een knuffel.
"5, 4, 3, 2, 1, ZEERRROOO!" lacht Niall. Hij opend de deur en treft jullie al knuffelend aan.
"OOh." hoor je in koor. Inderdaad, oh... wat zijn jullie schattig.

Zayn (81 x uitgekomen)

'Het ruikt hier niet zo fris.' denk je bij het zien van het flesje deodorant. Daardoor neem je het vast en spuit er enkele keren mee. De rest kijkt jou vreemd aan behalve zijn kijkt met een lachje naar jou. Het is dus duidelijk dat je zijn voorwerp vast had. Hij nam je hand en jullie sloten je op in de kast. Jullie zaten 2 seconden naast elkaar. Zayn nam direct actie en begon met zijn lippen te planten op die van jou. Je haalt ze er weer van en zwaait je haar naar achter. Zayn lachte lichtjes.
"The way that you flip your hair gets me overwhelmed." zong hij al fluisterend. Je vond het echt heel leuk dat hij dat liedje over jou zong. Jullie lippen raakten elkaar terug aan. Jullie tongen draaiden vrolijk rondjes. Hij raakte je liefdevol aan en sprak lieve woordjes uit.
"OOOh, Zayn. Chill." lachte je als Zayn zijn hand onder je shirtje stak. Hij lachte en zijn hand gleed er terug uit.
"What's happening in there?" vroeg Harry nieuwsgierig.
"Things." lachte je. Zayn lachte mee, en zette zijn lippen terug op die van jou. Je denkt 'wat is hij toch leuk.' Je denkt natuurlijk nog meer dan dat, maar dat wordt niet in dit stuk vermeld. Dat gebeurt al in jou hoofd.--- dan nu terug in de kast. Oke, dat klinkt raar... Maar in de kast zitten jullie lekker elkaars lichaam te inspecteren. Jullie tongen zijn nog steeds vrolijjk rondjes aan het draaien. Ze spelen een zalig liefdesspelletje en jij bent aan het verliezen, eens je dat door hebt probeer je de leiding te pakken. Zayn lacht innerlijk en haalt zijn tong uit jou mond.
"What are you doing? You were doing well."
"Euhm, thanks."
Ja, wat moet je nu zeggen, je wilde het spelletje winnen? Wat is dat voor een zin om te zeggen tegen iemand waar je zeven minuten in de kast moet zitten.
"Never mind." lachte je en startte de kus opnieuw. Zayn wilde al wat verder gaan en je liet hem doen.
"Time's up!!!" schreeuwde Niall van de andere kant van de deur. Je denkt natuurlijk nu al? Maar ja, nu al en samen stapten jullie de kast uit. Hij vroeg of je de dag erna nog eens mee wilde naar de film ofzo.
"OOhh, yes! Sure!" lachte je en ging met plezier naast hem zitten met zijn arm om jou heen geslagen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Little_Irwin

    Harry omg waarom is hij zo weinig gekozen? Ik bedoel, IEDEREEN houdt van sokken.. Toch?

    9 jaar geleden
  • MrStark

    Nialler! :D

    1 decennium geleden
  • Solemnly

    Niall

    1 decennium geleden
  • miniix3

    louis <3

    1 decennium geleden
  • HarryStyle

    Niall(H)(H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?