Welke heavy metal nummer ben jij?

DE metalquiz! DE quiz om nieuwe liedjes te leren kennen! DE QUIZ OVER HEAVY METAL!!!
Al de uitkomsten behoren tot mijn persoonlijke favorieten :D

Ik zeg niet dat je de uitkomst echt bent, maar elementen van het nummer zullen zeker in je zitten. Deze quiz krijgt met reden een wat hogere rating, omwille van enkele vragen in de quiz, ook vanwege bepaalde suggestieve lyrics. Houd je dus niet van harde metal, doe deze quiz dan niet (maar je mag het altijd! ^^)
ENJOY!!! :D

WOW MENSEN, IK STA OP 1 IN DE TOP QUIZZEN VAN VANDAAG, IK WEET NIET HOE HET KOMT, MAAR IK BEN JULLIE ZO FUCKING DANKBAAR EN IK GA METEEN EEN NIEUWE QUIZ MAKEN, OH MY FUCKING GLOB, I LOVE YOU SO FUCKING MUCH :DDDDDDD <3

Mogelijke uitkomsten

Metallica - Welcome Home (Sanitarium) (90 x uitgekomen)

Dit nummers schreef James Hetfield, de zanger, ter ere van de film "One Flew Over The Cuckoo's Nest". Het lied begint als een powerballad-achtig nummer, tot het na 2 refreinen plots overslaat in een krachtige solo en enkele luide shoots. Live behoort het bijna altijd tot Metallica's set.

Je bent een enkeling, je bent niet zo'n grote groepspersoon. Je volgt graag je eigen gedachtengang, blijft liefst binnen je eigen cirkel. Vanbinnen ben je soms echter kwetsbaar. Daarom heb je enkele goede vrienden die altijd zullen steunen. Jij bent SANITARIUM!!!

Bullet For My Valentine - Waking The Demon (64 x uitgekomen)

Waking The Demon mag gerust genoemd worden als HET nummer voor mensen die een verleden met pestkoppen achter de rug hebben. Het gaat namelijk over het ontdekken van je innerlijke demon, en vervolgens de keuze die vrij te laten of niet. Bevecht je het kwade, of wordt je het kwade?

Je hebt het in het verleden niet makkelijk gehad. Lagere school was vermoedelijk geen alledaags plezierreisje voor je. Toch heb je sterk weten te weren, af zitten te tellen naar die laatste zomervakantie en die nieuwe, middelbare school. Misschien is die ook geen pretje voor je. Weet echter dat er mensen zijn om je steunen, en dat bovenal jijzelf de kracht bezit om boven alle pestkoppen uit te stijgen! We are on your side, my fellow metalhead! Jij bent DEMON!!!

Motorhead - Ace Of Spades (16 x uitgekomen)

Toen de band dit nummer schreef, hadden ze nog geen idee van wat voor succes het zou worden. Het nummer, kort maar snoeihard als het is, gaat eigenlijk gewoon over gokken. De verborgen boodschap gaat echter over... hetzelfde. Lemmy, zoals de nickname van de bassist en zanger luidt, kon geen beter nummer laten kiezen dan dit als lijflied.

Je bent een vrije geest, misschien niet creatief, maar alleszins wel iemand die het aandurft een stapje in het diepe te wagen. Je deinst niet terug voor wat onbekend is, je maakt er geen probleem van iets te doen wat anderen niet durven. Jij ben ACE!!!

Trivium - A Gunshot To The Head Of Trepidation (46 x uitgekomen)

Verdiend bestempeld als 1 van de beste Trivium-songs, is dit nummer machtig en sterk. De screams zijn loepzuiver, de clean vocals zijn op de juiste hoogte, de gitaarsolos zijn snel en hard, de lyrics overduidelijk qua boodschap. Familiaal geweld staat hier centraal, en dan voornamelijk de eigen strijd hiertegen.

Je bent een rechtvaardig persoon, recht door zee en dapper. Je neemt niet snel een blad voor de mond en durft op te staan tegen het foute. Je weet waar je voor staat en bent ook bereid er voor te vechten. Jij bent GUNSHOT!!!

Mastodon - Blood And Thunder (37 x uitgekomen)

Het album "Leviathan" werd verdiend door vele tijdschriften bestempeld als 2004's beste album, Blood And Thunder is nog steeds het onverslagen lijflied van Mastodon. Het lied, dat gaat over de doodsstrijd tussen kapitein Ahab en Moby Dick, is hard, snel, ongenadig en staat bol van de zware gitaren, moordende drumpartijen en oorverdovende, letterlijk en figuurlijk brullende goede vocals.

Je bent er eentje van de "old school". Je werkt graag op je eigen manier. Een 'lone wolf' ben je nu ook weer niet, maar je zal niet staan springen om iets tesamen te doen. Je bent een doorzetter en een verbeten jager. Eenmaal je je tanden in iets hebt gezet, laat je niet meer gaan tot je precies datgene hebt bereikt wat je wilde bereiken. Jij bent BLOOD!!!

Iron Maiden - El Dorado (4 x uitgekomen)

El Dorado is de Grammy winnende plaat van Iron Maiden uit 2011. Het nummer gaat genadeloos over gewiekste bankieren, die alles doen om rijk te worden. Het begint krachtig, genadeloos en blijft ook zo, op alle vlakken. Het onheilspellende gitaartonen en vernietigende solos staan nog altijd als een huis, zodat het nummer NOOIT gaat vervelen.

Ongetwijfeld ben je geen bedrieger of gierigaard, maar sluw en gewiekst ben je zeker wel. Nu zijn dat echt geen slechte eigenschappen! Je bent slim en hebt altijd wel een plannetje klaar om je grote doel te bereiken. Net als de conquistadores ben je ook op zoek naar iets, iets wat je graag wilt vinden, waarbij jouw slim -en sluwheid perfect van pas komen! Jij bent DORADO!!!

Alice Cooper - Poison (11 x uitgekomen)

Poison. Vraag je het mij, dan ben ik overduidelijk subjectief. Poison blijft het beste nummer van Alice Cooper. Het gaat prachtig goed over alle goede en slechte kanten van de liefde, met soms het ergste tot gevolg. Toch moet je altijd blijven geloven in de liefde! Alhoewel ik Alice Cooper zelf dat nog niet zo snel zie zeggen 'in real life'... ;)

Je bent romantisch, misschien wat verlegen, maar binnenin jou brandt een ondoofbaar vuur. Je geniet graag van alles, en kijkt altijd goed om je heen. Want wie weet is hij/zij daar wel... Je toont soms wat snel je gevoelens, maar mensen moeten je niet kwaad maken! Jij bent POISON!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (31)

  • PsychoYandere

    Welcome home haha

    7 jaar geleden
  • WeasleyPower

    Master of puppets staat er niet tussen :( Maar wel een toffe quiz!

    9 jaar geleden
  • LoveStylesx

    Trivium - A Gunshot To The Head Of Trepidation

    ff luisteren! :3 heb dr gloof ik wel eens van gehoord

    1 decennium geleden
  • dineniel

    DEMON

    1 decennium geleden
  • darksunside

    Bullet for my valentine - walking the demon
    ik ga hem meteen maar luisteren

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?