Welk levensmotto past bij jouw??

Weet jij niet welk levensmotto bij jouw past??
Kom er hier achter!!
Ik hoop dat jullie hem goed en origineel vinden (H)

Mogelijke uitkomsten

Don't dream your life, live your dream (87 x uitgekomen)

Jij bent een levensgenieter! Je probeert je dromen waar te maken en geniet van iedere dag. Ga zo door! Want iedere dag is speciaal, toch?? (H)
Jouw levensmotto is: "Don't dream your life, live your dream"

Happiness is a direction, not a destination (8 x uitgekomen)

Jij staat met beide benen op de grond! Jij bent geen doener, maar denkt altijd goed na over soorten situaties! Je kijkt vooruit, naar je toekomst, en probeert alles zo goed mogelijk in de hand te houden. Maar onthoud: je kunt het lot niet sturen...
Jouw levensmotto is: "Happiness is a direction, not a destination" (H)

You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to things you don't want to feel (1 x uitgekomen)

Je bent een in jezelf gesloten persoon. Je vindt het moeilijk om je emoties te tonen en zegt het liefst tegen je vrienden dat alles goed gaat, zelfs al is dat niet zo. Probeer iets opener te zijn over je gevoelens tegen je vrienden, het zal echt opluchten...
Jouw levensmotto is: "You can close your eyes to things you don't want to see, but you can't close your heart to things you don't want to feel" (H)

I think all anyone really needs is a good adventure (21 x uitgekomen)

Jij durft veel!! Als je verliefd bent op een jongen, stap jij gewoon op hem af hoor! En als je bijvoorbeeld in een nieuwe klas komt te zitten, maak je binnen een dag al vriendinnen! Anderen kijken tegen je op, maar maak er geen misbruik van! Help ze juist en zorg ervoor dat hun ook over hun verlegenheid heen komen! Als je dat durft, ben je pas echt een held (H)
Jouw levensmotto is: "I think all anyone really needs is a good adventure"

Never make somebody your everything, cause when they’re gone you’ve got nothing. (2 x uitgekomen)

Jij vindt het heel moeilijk om mensen te vertrouwen. Heb je het altijd al lastig gevonden of heeft iemand het vertrouwen dat je hebt in anderen ooit een keer beschadigd?? Ga af op je intutïtie en kom er zo achter of je iemand wilt vertrouwen of niet.
Jouw levensmotto is: "Never make somebody your everything, cause when they're gone you've got nothing" (H)

People always seem to remember the problem and forget the solution (16 x uitgekomen)

Jij helpt graag mensen! Vrienden kunnen altijd bij je terecht met hun problemen en je bent een ruime denker, dus hebt altijd wel een oplossing! Je bent erg geliefd bij mensen en biedt graag je hulp aan hen aan. Maar pas op: vergeet jezelf niet!
Jouw levensmotto is: "People always seem to remember the problem and forget the solution" (H)

I am invincible as long as I’m alive (34 x uitgekomen)

Jij bent heel zeker van jezelf! Je weet precies wat je goede en slechte kwaliteiten zijn en neemt altijd de goede beslissingen! Dat is geweldig, maar het maakt niet uit om weleens een foutje te maken... Dat hoort gewoon bij het leven!
Jouw levensmotto is: "I am invincible as long as I'm alive" (H)

Love yourself more (0 x uitgekomen)

Je bent best wel ijdel... Als het maar gaat zoals jij het wilt, heb je niks te klagen. Soms gaat dat tenkoste van anderen, want hun hebben ook tips en ideeën en willen niet altijd doen wat jij wilt! Het is niet erg als je een beetje van jezelf houdt, maar maak het niet te gek! Luister ook naar je vrienden, zij hebben ook problemen en willen dat graag met je bespreken! Als je hun een luisterend oor geeft, kun je dat ook terug verwachten! Maar ach, als je haar maar goed zit, toch?! (H)
Jouw levensmotto is: "Love yourself more"

I'm not beautiful like you, I'm beautiful like me (26 x uitgekomen)

Jij bent een heel onzeker typje. Je denkt dat andere beter zijn dan jouw en je durft weinig. Dat moet je echt niet zijn!! Je hebt gewoon een tekort aan zelfvertrouwen, maar dat kun je altijd opbouwen! Iedereen heeft z'n eigen kwaliteiten, jij dus ook! Het is maar goed dat niemand op de wereld hetzelfde is, anders zou dat ook maar een saaie boel worden, toch?! Wees trots op jezelf, een andere jij is er niet!
Jouw levensmotto is: "I'm not beautiful like you, I'm beautiful like me" (H)

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xLauKos

    leuke quiz!
    klopt wel zo'n beetje :)
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?