Waar wil je op naar vakantie?

Houdt jij meer van warme vakanties, lekker op het strand of extreem koude vakanties, in de sneeuw? Houdt je meer van een actieve vakantie of relax je liever in een luie stoel. Misschien blijf je wel veel liever thuis.. Vindt de beste vakantie plek voor jou!

Mogelijke uitkomsten

Wintersport (1 x uitgekomen)

Jij houdt van een lekkere ski of snowboard vakantie. Jij gaat het liefst naar ergens waar het koud is. Chocomel en warme kleding en je houdt het daar wel weken uit.

Zon, zee en strand (9 x uitgekomen)

Jij bent echt een zonnig type, het lieft hang jij in een hangmat aan het strand. Je houdt van lekker luieren en het liefst alleen maar in het zonnetje zitten. Vergeet je zonnebril, bikini en zonnebrand niet en voor jouw kan de vakantie beginnen.

Cruise (16 x uitgekomen)

Jij wil het liefst lekker op zee zitten. Mooi uitzicht over de oceaan hebben en toch dat het lekker zonnig is. Een cruise vakantie is perfect voor jouw!

Bergwandelen (6 x uitgekomen)

Niet te koud en niet te warm, maar vooral lekker actief bezig zijn. Een grote rugzak maakt voor jou niet uit. Dus vergeet je wandelschoenen niet en neem een grote rugzak mee zo kan je de hele vakantie door lekker sportief zijn.

Kamperen (8 x uitgekomen)

Een beetje wisselend voor jou mag het zijn. Niet te warm maar ook niet te koud. Jij kan wel tegen wat regen en in een tent zitten vindt jij ook geen probleem. Jij houdt van actief bezig zijn, maar hebt soms ook wat tijd nodig om lekker bij het zwembad te zitten.

Thuis vakantie (4 x uitgekomen)

Jij zit het liefst lekker thuis. Zo kan je lekker in je eigen bedje slapen en toch vol overgave genieten van het lekkere weer. Als het regent zit je lekker droog en bovendien heb je geen last van pech die je onderweg kan tegen komen. Hoe dan ook een thuis vakantie is voor jou helemaal ideaal

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • SerahFarron

    Thuis ;3
    Wordt het ook dit jaar XD
    En pony kamp dan.(Y)

    1 decennium geleden
  • RatzLove

    Kamperen,ga ik hopelijk dit jaar nog doen in Duitsland.
    (H)

    1 decennium geleden
  • jbxxx

    cruisee jaa dat ga ik dit jaar ook doen

    1 decennium geleden
  • SeriesAddict

    Cruise vakantie XD dit jaar naar Zuid-Frankrijk heel laas geen cruise vakantie ;(

    1 decennium geleden
  • MsBritain

    Zon zee strand, idd dit jaar wordt het Spanje

    altijd zonnig daar!xD Viva Espagna!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?