wie is jouwn vakantie liefde?| One Direction

Samen met je beste vriendin ben je in engeland, waar je drie weken door zal brengen. Jullie hebben een gezellige avond gehad en lopen terug naar jullie appartement. Onderweg komen jullie vijf knappe jongens tegen, die allemaal met je lijken te flirten. Maar jij hebt alleen maar oog voor die ene jongen.

Mogelijke uitkomsten

louis (84 x uitgekomen)

Je kijkt naar de mooie ogen van de jongen, hij komt naast je lopen. 'heey, ik ben louis,' stelt hij zich voor. Verlegen zeg je je naam. 'wat zie je er prachtig uit in het licht van deze vriendelijke lantaarnpaal' zegt hij. Je lacht even. 'ben je hier op vakantie?' vraagt hij. Je knikt en zegt 'ja, samen met mijn vriendin. We zijn vanmiddag aangekomen en gaan over drie weken weer weg'. Louis kijkt je aan. 'overdrie weken al? Zolang heb ik niet nodig om te weten ofik je leuk vind of niet' hij lacht lief naar je en je voelt dat je bloost. Opeens loopt louis weg en loop je alleen. Teleurgesteld loop je erder. Net wil je mopperend naar je vriendin toe lopen om te zeggen dat je wil gaan, als louis weer naast komt lopen. Hij heeft een briefje in zijn hand en geeft het aan je. Hij drukt een kus op je lippen. 'wij moeten weer weg,' fluisterd hij. 'maar bel me een keer' en toen liep hij weg. Je kijkt op briefje. Onder zijn telefoonnummer staat met zwierige letters: ik had maar een paar seconden nodig om te zien of ik je leuk vind, please heb geen drie weken nodig om te bedenken of je mij gaat bellen! Xx.

zayn (83 x uitgekomen)

Je loopt naast je vriendin, die vrolijk staat t kleppen met de jongens. Opeens voel je een arm om je schouders. Je kijkt naast je en kijkt recht in de ogen van de lachende zayn. Je glimlacht naar hem, en hij gaat wat dichter bij je staan. Zwijgend lopen jullie een tijdje zo door, totdat zayn stilstaan, en zijn lippen op de jouwe drukt. Even schrik je van zijn snelle actie, maar algauw zoen je hem terug. Hij geeft je een briefje met zijn nummer. 'bel me een keer,' fluiste hij, en als antwoord geef je een klein kusje in zijn nek. Hij pakt je hand en samen lopen jullie weer brder, achter de reat aan.

niall (48 x uitgekomen)

Je stopt je handen in je zakken, en kruipt nog wat dieper weg in je jas. 'heb je et koud?' vraagt de blonde blozende jongen naast je, genaamd niall. Je knipt en voelt voorzichtig zijn arm om je heen. Je legt je hoofd op zijn schouder, en voelt hoe je al wat warmer word. De jongens voor jullie zijn gestopt met lopen en draaien zichom. Als ze jullie zo knus zien staan, beginnen ze te joelen. 'oehhh, niall heeft een lekkerding aan de haak geslagen!' lacht harry. 'goed werk maat!' roept zayn en geeft niall een klap op zijn schouder. 'trek je er maar niks van aan,' fluistert niall in je oor je kijkt naar zijn mooie ogen en zijn schattige lach, en drukt dan onverwachts jouwn lippen op de zijne. Ven schrikt hij maar zoent je dan terug. 'Bel me' fluister hij in je oor.

harry (45 x uitgekomen)

Je loopt een tijdje alleen, maar ziet dan dat de jongen met schattige krulletjes naast je komt lopen. 'Heey, ik ben harry,' zegt hij. ' ik ben (j/n)' antwoord je terug. Hij kijkt je even grijnsend aan, en gaaot dan overdrevn waardoor zijn arm over jouwn schouder ligt. Je schiet in de lach. 'ouderwets hoor,' grijns je naar hem. 'maar werkt et?' vraagt hij met een zwoele stem. Als antwoord druk je een klein kusje op zijn lippen. Harry grijnst en drukt een lange zoen op je mond. 'call me maby,' fluistert hij in je oor.

liam (18 x uitgekomen)

Je loopt allee door de kou, als je ineens twee handen op je heupen voelt. 'Boeh,' hoor je zacht in je oor en je schrikt je rt! Je draait je om kijkt naar liam. 'oh sorry, schrok je van me?' laht hij naar je. Langzaam knik je, niet in staat om iets te zeggen. Liam komt wat dichter bij je staan. 'het spijt me,' mompelt hij in je oor. 'kan ik het nog goedmaken?' je bloost en voelt hoe hij zachtjes zijn lippen op de jouwe legt. Je legt je armen in zijn nek en zoent hem terug. 'blijf bij me vanavond' fluistert hij. Als antwoord druk je een kusje in zijn nek.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?