Hoe werk jij op school?

Iedereen moet naar school, dat is een feit. Maar vind jij het ook leuk om naar school te gaan? Maak je altijd netjes je huiswerk? Test het hier!

Mogelijke uitkomsten

Heilig boontje (16 x uitgekomen)

Je wilt altijd de beste zijn in alles. Die inzet is goed, maar af en toe een 7 halen in plaats van die eeuwige 9 is ook oké!

Stoertje (4 x uitgekomen)

Huiswerk maken is niks voor jou. Jij zit liever te chillen met je vrienden. Misschien is het toch verstandig om er iets meer aan te trekken, voor je het weet ga je niet over, en dat is helemaal niet stoer!

Brave (42 x uitgekomen)

Je maakt altijd je huiswerk en doet je best op school, maar toch heb je lol. Zo hoort het! Probeer dit ook op andere mensen over te brengen, want het is een goede eigenschap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Yuzu

    Brave maar ja examen net achter de rug deze week wachten op uitslag:X

    1 decennium geleden
  • Amami

    Brave, ik maak zelde mijn huiswerk, ben gewoon te lui. Mijn cijfers gaan ook van 1 tot 10 dus tja, genoeg om over te gaan XD

    1 decennium geleden
  • sheriyen

    brave (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

    1 decennium geleden
  • xAngelGirlx

    Brave. XD
    Uhm.. Eigenlijk maak ik bijna nooit huiswerk. Niet omdat ik dat stoer vind ofzo, maar ik kan mezelf er gewoon niet echt toe zetten... Tot nu toe gaat het prima, maar volgend schooljaar ga ik er echt wat aan proberen te doen. :D zoveelste zinloze schoolvoornemen

    1 decennium geleden
  • Nena45

    @Starwind, examens?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?