WHATT voor een Wattpad-verhaal past bij jou?

Welke van mijn wattpad verhalen past bij jou?

Heb je wattpad? Volg me dan, en als ik je naam weet volg ik terug! [url][/url]https://www.wattpad.com/user/DUTCH2012[url][/url]

Mogelijke uitkomsten

He Luke's So Perfect (73 x uitgekomen)

Bij het Where We Are concert in de Esprit Arena (Duesseldorf, Duitsland) valt de 5SOS-fan en Directioner Wendy flauw na afloop van het concert. Haar vriendin Amy neemt haar mee naar buiten en daar komt ineens Luke aanrennen om te zien wat er is gebeurd. De ambulance wordt gebeld en het blijkt dat Wendy een hersenschudding en overdosis aan drugs heeft. Luke besluit mee te gaan naar het ziekenhuis om zijn fan te steunen. Wendy heeft al zolang ze zich kan herinneren een celeb crush op hem en naarmate ze langer tijd doorbrengen in het ziekenhuis vindt Luke haar ook steeds leuker. Al na een week of 6 mag Wendy het ziekenhuis verlaten maar toch gaat Luke nog even met haar mee naar huis. Tijdens een gezellige zomerpicknick in het park geeft hij haar haar eerste zoen. Sindsdien is het OTP Lendy geboren! De dag erna laat Wendy haar nieuwe bf haar woonplaats Maastricht zien voordat hij weer gaat touren met de boys van 5SOS en 1D. Tijdens de tour mist hij Wendy heel erg en dat wordt hem fataal als de fans Lendy helemaal niet blijken te steunen!

Zullen de fans ooit accepteren dat Wendy Luke gelukkig maakt? LEES HET NU!

Dit is de eerste fanfic die ooit ALLEEN door het OTP van de celeb is geschreven!

[url][/url]https://www.wattpad.com/story/15149354-he-luke%27s-so-perfect-5sos-fanfic[url][/url]

Meant To Be (48 x uitgekomen)

Als YouTubers Zoe en Louise samen kerstinkopen gaan doen in London maken ze in de trein kennis met Alfie Deyes aka Pointlessblog. Louise lijkt niet al te erg onder de indruk van hem maar Zoe kletst de hele treinreis met hem. In London scheiden ze elkaars wegen omdat Alfie Marcus zou ontmoeten om ook kerstinkopen te gaan doen. Later die dag treffen ze elkaar opnieuw in de McDonalds en besluiten samen te lunchen. Zoe en Alfie verwisselen zelfs telefoonnummers. Is dit ware liefde? Is dit Meant To Be?

DIT VERHAAL HEEFT ONLANGS DE 1.800 LEZERS GEHAALD!!! DANK IEDEREEN DIE HET GELEZEN HEEFT. DIT HAD IK NOOOOOIT VERWACHT. xD

[url][/url]https://www.wattpad.com/23333839-meant-to-be-zalfie-one[url][/url]

Love Hurts (45 x uitgekomen)

Het leven van Anna Fox is niet makkelijk. Haar moeder is gehandicapt en ze wordt mishandeld door haar vader. Ze kan niet opschieten met haar stiefvader en haar klasgenootjes zien haar als een gemene bitch die zichzelf beter vindt dan de rest. Haar enige trouw en toeverlaat is haar hond Sweety. Zij is haar enige beste vriendin totdat ze op school de nieuweling Darran ontmoet. Zal hij haar accepteren zoals ze is?

LEES HET NU!

[url][/url]https://www.wattpad.com/7755934-love-hurts[url][/url]

This Is Not A Fairytale (33 x uitgekomen)

Roos en Stag willen al een tijdje trouwen. Stag werkt als leraar op de middelbare school en Roos heeft een baantje in het centrum van Amsterdam. Als ze op een dag in het centrum buitenlander Walt Bellemore ontmoet vraagt hij of hij bij haar mag onderduiken voor de Britse politie die hem op de hielen zit. Daar stemt ze mee in en vertelt Stag dat het een goede vriend van haar is die blijft slapen. Dit lijkt goed te gaan tot op een dag Walt Roos zoent om te voorkomen dat hij gezien wordt. Stag ziet dit en is laaiend. Zal het ooit nog goedkomen tussen de twee? En wat als blijkt dat Walt helemaal niet is wie hij zegt te zijn?

Mijn ENIGE Nederlandstalige verhaal. (met een klein beetje Engels erdoorheen, Walt is tenslotte Engels) xD

[url][/url]https://www.wattpad.com/7622974-this-is-not-a-fairytale/page/4[url][/url]

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Jouska

    This is not a fairytale! Hij lijkt me best leuk, alleen lees ik geen verhalen:X (geen tijd voor enzo)

    9 jaar geleden
  • 707

    Mijn naam op Wattpad (wat ik sinds kort heb) is hetzelfde op Quizlet. Stegers Dus. Ik ga je volgen, denk ik

    9 jaar geleden
  • Cliffaconda

    follow me !
    Wattpad name : MissParisHarris (ik volg terug xd ) x

    heb nog niet echt een verhaal. Ben net nieuw op Wattpad !

    9 jaar geleden
  • larrysguccii

    Miin wattpad naam is larrysguccii
    Follows please, ik volg terug x

    9 jaar geleden
  • AnoukIrwin

    Love hurts
    Lijkt me leuk
    Maar hè looks so perfect lijkt me ook wel wat.

    Maar ik heb geen wattpattxD

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?