Wat voor persoon ben jij?

Op school heb je altijd van die mensen die ongelofelijk arrogant zijn of zo worden aangezien, je hebt hun achterna lopers, de normale mensen en de nerds. Waar hoor jij bij?

Mogelijke uitkomsten

Een Bitch (1 x uitgekomen)

Je bent een verschrikkelijke bitch, draag iets minder make-up en probeer ook om te gaan met de kinderen buiten je groep. Doe iets langere kleren aan zodat je minder hoerig en arrogant overkomt. En ga aardiger doen tegen je vrienden gebruik ze niet als slaafjes.

Een neppe bitch (5 x uitgekomen)

Jij word aangezien als een bitch. Je bent het misschien niet maar je komt wel zo over. Probeer te praten met andere kinderen dan de meisjes waarmee je heel goed ben. Laat anderen zien dat je eigenlijk super aardig ben en dan maak je nog meer vrienden.

De achterna lopers (4 x uitgekomen)

Jij loopt achter de bitches aan om populair te lijken. Niet alleen achter de bitches maar ook achter andere mensen die leuker overkomen waardoor jij ook beter lijkt. Laat los en maak vrienden. Zorg dat kinderen jou leuk vinden en niet de mensen waarmee je omgaat. En vergeet niet blijf je zelf want niemand wil een arrogante bitch als vriend.

Verlegen (2 x uitgekomen)

Probeer iets minder verlegen te zijn en kruip uit je schulp. Ga opzoek naar vriendinnen want je oude vrienden van de basisschool zijn er niet altijd meer om je te helpe. Je bent stiekem een hartstikke tof persoon en laat dat zien. Gooi er desnoods een nieuwe look in maak je haar bijvoorbeeld wilder en draag gescheurde spijkerbroeken helemaal it.

Precies jezelf (42 x uitgekomen)

Geen zorgen jij bent helemaal je zelf en daarom heb je ook aardig wat vrienden. Ben je niet blij met jezelf en weet je wat je fout doet verbeter dat. Als je iemand eigenlijk niet aardig vind zeg dat dan en begin niet te roddelen net als de bitches om stoer te lijken. Iedereen heeft iemand als jij nodig dus pas op en neem de tijd voor je echte vriendinnen.

Nerd (15 x uitgekomen)

Misschien is het niet leuk om te horen maar je bent een nerd. Je gedraagt je raar en doet heel braaf alles wat de leraar vraagt. Je hebt waarschijnlijk ook maar 1 of 2 goede vriendinnen op school. Daar buiten ook niet zoveel. Probeer niet altijd een horloge bij je te hebben, vraag aan je ouders een cool mobieltje en ga een keer winkelen met een niet nerd uit je klas. Stijl je haren, neem lenzen als je een bril hebt, doe wat make-up op en je ziet er al veel beter uit.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • Eleonora1004

    Achterna loper :(

    1 decennium geleden
  • mia1noanko

    verlegen, klopt

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    precies mezelf.

    daar ben ik toch wel blij mee (:

    1 decennium geleden
  • Tine98

    nerd? :S

    1 decennium geleden
  • Digger

    precies mezelf.. en toch ben ik op school the weird one

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?