Welke Drakeneilander ben jij?

Ken je de serie Drakeneiland van Lydia Rood, doen dan deze test en zoek uit welke het best bij je past.

Mogelijke uitkomsten

Marisol (8 x uitgekomen)

Je bent erg behendig en kan moeilijk stilzitten, de hele tijd doe je wel een handstand of wat dan ook. Maar je bent ook erg slim en je goed na over dingen, wat van jou een goede parlevinker maakt. Je bent erg populair bij iedereen en elke jongen heeft eigenlijk wel een oogje op je. Echter ben je ook vlug jaloers op anderen...

Jasmijn (2 x uitgekomen)

Je bent aardig en vriendelijk, maar als ze te ver gaan... Je bent slim en weet veel van EHBO en kruiden af, vandaar dat je een prima Genezer bent.

Je geeft om je vrienden, maar als jezelf bukziekte hebt wil je niemand meer helpen. Soms vlucht je liever alles.

Moon (6 x uitgekomen)

Je bent erg eerlijk en best wel slim. Je maakt graag vrienden, maar je bent erg bang om deze weer te verliezen. Je doet je werk altijd zo goed mogelijk en je houdt niet van klachten over jou. Als het helemaal misgaat zit je in een dip, maar je komt er altijd weer bovenop.

Linda (8 x uitgekomen)

Je bent trouw aan iedereen en dit zorgt soms voor wat problemen. Je kiest niet graag partij, tenzij je het zeker weet. Jou maakt het niet zoveel uit, ideeën zijn niet aan jou bestemd. Het liefst maak je gewoon lijstjes voor de rest en wil je gewoon alles bijhouden, wat van jou een goede Schrijver maakt. Je komt op voor de anderen, maar je denkt niet altijd aan je zelf. Soms moeten je vrienden op jou letten...Voordat je overwerkt raakt!

Wendel (5 x uitgekomen)

Je bent verstandig en denkt eerst na. Je weet dat je kalm moet blijven en dat doe je ook. Maar als iedereen tegen je keert ben je niet zo kalm meer en trek je het liefst terug, als een schildpad. Je gebruikt graag mooie woorden en probeert indruk te maken, in de hoop dat ze je vertrouwen. Je kunt het wel met de meesten goed vinden, maar als het niet klikt maak je je zorgen. Je bent een uitstekende Voorzitter

Meral (3 x uitgekomen)

Je bent avontuurlijk en niet vlug bang. Als je geen Dragonder meer mag zijn, laat je je protest merken en kom je in gevaar terecht. Je bent goed in het maken van lekkers en je deelt graag dingen uit. Vrienden maak je zorgvuldig.

Marnix (3 x uitgekomen)

Je houdt van macht en populair zijn, je bent erg sluw altijd. Je bent niet voor de poes, maar je weet wanneer je verslagen bent.

Je bent ook erg kwiek en je doet je best altijd. Vrienden zijn voor jou niet zo heel belangrijk, maar je kan wel sporen van vriendschap tonen. In geval van Nood bescherm je je vrienden.

Ronda (5 x uitgekomen)

Je bent erg sportief en je houdt ervan in het Middelpunt te staan, echter lukt dat niet echt, wat je kwaad maakt. Je maakt niet vlug vrienden, maar jouw vrienden weten dat je best vriendelijk kan zijn. Je houdt van de ochtend en bent altijd vroeg op, wat er voor zorgt dat je een prima krantenbezorger bent. Je bent dapper, hoewel de rest dat niet in ziet en iedereen heeft wel een angst... Stunten en waaghalsstreken uithalen doe je het liefst.

Fouad (0 x uitgekomen)

Je bent erg slim en je weet overal wel een oplossing voor. Ze vinden je vaak wat saai, maar dat maakt je niet zo veel uit. Je bent vriendelijk en daardoor ook best wel geliefd bij de anderen. Vergaderen doe je het liefst.

Losbol (10 x uitgekomen)

Je bent erg creatief en houdt erg van schilderen, ook hou je van een lolletje trappen en draai je je hand niet om voor wat goochel truuks.

Je bent ook best lenig. Vrienden kunnen meestal op je rekenen, maar je laat ook te vlug iemand zomaar gaan. Zorgen zijn niet voor jou. Je ziet het graag zonnig in.

Luilebal (2 x uitgekomen)

Als je mocht kiezen tussen de fiets en auto zal je voor de auto gaan. Je bent liever lui dan moe. Je bent creatief en een goede beeldhouwer, maar ze moeten je werk niet afkatten. Je bent een goede troostbidder.

Gerrit (4 x uitgekomen)

Je bent stil, en daardoor val je niet vlug op. Maar je wilt niet verdwijnen in de achtergrond, dus pak je elke kans om gezien te worden. Soms zelfs met bedrog, maar dat doe je geheim. Je toont spijt als je weet dat je echt verkeerd zat. Vrienden kunnen op je rekenen, maar ze moeten je niet in de steek laten.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?