welke wolf ben jij?

ooit afgevraagd welke wolf jij ben test het dan nu en hier ? Ben je een Ultima? Een Alpha? Een normale wolf? Een Omega? ONTDEK HET HIER

Mogelijke uitkomsten

Ultima (37 x uitgekomen)

Je bent een Ultima! Je staat gelijk aan de Alpha maar iets minder sterk. Je krijgt rode ogen als je boos word en kan wolven in mensen laten transformeren. Je hebt krachten net zoals de Alpha. Een ultima kan mensen bijten en daardoor met veel pijn laten transformeren in een wolf. Als een ultima een mens in de rode ogen laat kijken sterft de mens. De ultima heeft minder macht in de groep dan de Ultima vandaar zijn ze iets minder sterk. De ultima hou van de kleuren rood en zwart.

Alpha (13 x uitgekomen)

De alpha is de leider van de groep de Alpha zorgt ervoor dat alles op orde loopt. De alpha heeft de macht over de groep. De kleuren van de alpha zijn vooral zwart,blauw en rood maar de alpha heeft niet echt problemen als wit er is. De alpha houd van macht hebben de alpha haat het als die gevechten verliest want dan word de wolf die de alpha heeft verslagen de alpha. De alpha traint dus zeer veel omdat die niet van de troon wil gestoten worden. De alpha mag heel veel commando's geven maar moet wel voor zijn groep zorgen en hij moet zich ook aan bepaalde regels houden.

omega (5 x uitgekomen)

Je bent een Omega. Een omega mag de groep kalmeren maar ook aanmoedigen. Het leven van een omega is niet simpel de meeste wolven vallen de omega aan omdat die een grote rol speelt en omdat die anders is dan de andere. De omega staat heel vaak alleen maar is nooit bang (de omega is wel van bepaalde dingen bang maar niet voor personen) De omega mag de alpha van de troon stoten en een Ultima. Ze zijn zeer agressief dus ook zeer actief en druk. De kleuren van de Omega zijn rood,grijs en bruin de omega houd wel van bloed maar staan liever alleen.

gewone wolf (21 x uitgekomen)

Je bent een gewone wolf. Jou maakt het niet uit wat voor kleuren er zijn je houd er van heel veel. Je bent trouw en gehoorzaam. Jou maakt het niet uit als je iets moet doen. Je houd ervan om normaal te zijn dus ook geen krachten te hebben als de Ultima,Omega en de Alpha. Je houd van verschillende dingen maar je bent ook wel bang.

Mysterieuze wolf (3 x uitgekomen)

Je bent een Mysterieuze wolf. Je houd veel dingen geheim en houd totaal niet om te luisteren en te praten. Je houd er ook niet van om in een groep te zitten. Je houd vooral van zwart omdat je alles geheim houd of wit. Je loopt graag alleen en zit ook liever alleen. Hulp aanbieden vindt je moeilijk. Vooral contact leggen maar wat niemand weet is dat je heel stoer bent.

Legendarische wolf (5 x uitgekomen)

Je bent en legendarische wolf. Je houd van heel veel kleuren vooral van zwart. Je hebt veel krachten en zit nogal alleen. Je gaat meer met jongens om omdat die je beter begrijpen wegens je krachten. Je bent zeer sterk nog sterker dan de Alpha en de ultima of omega maar niemand weet dat. Je staat liever niet als iets vast gesteld zoals de Alpha omdat je niet weet of je het vol houd je draagt voornamelijk een ketting met verschillende symbolen erin. Je vindt contact leggen moeilijk omdat je snel boos kan worden je laat je niet gemakkelijk tegen houden.

je hebt een mix in je (0 x uitgekomen)

Je hebt een mix in je je bent niet bepaald 1 wolf je hebt meerdere in je wolven bloed zitten dat komt doordat je verschillende karakters hebt je kunt er niet echt persoonlijk iets aan doen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • IngridBirdy

    omega :P

    6 jaar geleden
  • Bink

    Gewoon, dus een beta die bij een roedel hoort denk ik.

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?