Wat voor parfumtype past bij jou..??

wat voor parfum zou bij jou passeenn...??
beantwoordt de vragen en komt erachter...!!!

Mogelijke uitkomsten

stoer/sportief (52 x uitgekomen)

Jij gaat voor pittige Oosterse geuren, bijvoorbeeld de geuren van Gabriela Sabatini ("Sabatini", "Bolero" en "Magnetic"). Ook de sportieve geuren van Ralph Lauren, bijvoorbeeld Polo Sport Woman, passen erg goed bij jou. Acqua di Gio Women van Giorgio Armani is ook écht een geur voor jou, met frisse bloemextracten.

klassiek/romantisch (0 x uitgekomen)

Dit typje gaat voor klassieke geuren zoals Miss Dior (Dior), Paco (Paco Rabanne) en Pleasures (Estee Lauder). Deze parfums hebben een frisse, bloemige geuren en bevatten vaak extracten van jasmijn en zoete houtsoorten

Maf en vrolijk (45 x uitgekomen)

Bij dit type passen bloemige en Oosterse geuren erg goed. Joop!femme (van Joop!), Cheap & Chic (van Moschino) en Tommy Girl (van Tommy Hilfiger) zijn perfecte geuren hier bij. Daarbij ben jij het type die maar een keertje per dag (liefst 's morgens voor het weggaan) parfum op spuit, je moet dus kiezen voor een longlasting geurtje.

Stijlvol/sjiek (0 x uitgekomen)

Geuren die bij dit type horen, zijn vaak houtige, fruitige en exotische geurtjes. Ze hebben vaak zelf ook een sjieke uitstraling en een mooi flesje! Jaipur van Boucheron, Gucci van Gucci en Miracle van Lancôme zijn hier goede voorbeelden van.

Jong/hip (40 x uitgekomen)

trendy, opvallende geurtjes. De geurtjes van Lacoste, White Women van Armani, Be Delicious van DKNY, en Ralph van Ralph Lauren zijn geuren die hier heel goed in passen. Ze kennen extracten als vanille, citrusvrucht, appel en musk.

Avontuurlijk en spannend (0 x uitgekomen)

Bij dit type passen hele pittige, excentrieke geurtjes die andere types niet zo snel zouden kiezen. Poison (Dior), Opium (YSL), Maroussia (Maroussia) en Intuition (Estee Lauder) zijn parfums die hier heel goed bij horen. Wees voorzichtig met spuiten van deze geurtjes, teveel hiervan is vaak té, een klein vleugje is al vaak voldoende!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Patey07

    haaiii:P ik ben het patricia

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?