In welke Hulu hoor jij thuis?

In het land Verenon woont een groot deel van de bevolking in groepen genaamd Hulu’s. De mensen in dit gebied hebben allemaal een magische gave en alle mensen met de zelfde gave wonen in de zelfde Hulu. Er bestaan ongelofelijk veel Hulu’s en niemand heeft ooit de moeite genomen om ze allemaal te tellen.

Een paar van deze Hulu’s zijn: De Hulu van de voorzieners, van de vliegers, van de helers, de vormveranderaars, de doders en van de creatoren.


Wil jij weten in welk van deze Hulu’s jij het meest thuis zou horen? Doe dan deze quiz!
related story - fantasy wedstrijd

Mogelijke uitkomsten

De voorzieners (48 x uitgekomen)

Jou kracht zou die van een voorziener zijn. Dit betekent dat je in de toekomst kan kijken!! Begrijp me alleen niet verkeerd ook in de Hulu is iedereens gift weer nets iets anders. Er zijn mensen die kunnen zien wie of wat ze willen op elk tijdstip in de toekomst, terwijl de gift van een ander zich misschien uit in het hebben van voorspellende dromen.
Hoe zou jij voorspellen?

Het teken van de voorzieners is een draaiende pijl. Hierin staat de pijlpunt voor de voorspellingen gedaan en de draaiende streep voor de vele mogelijke wegen hier naartoe en naar andere punten die niet zijn voorzien.

De vliegers (4 x uitgekomen)

Jou kracht zou die van een vlieger of zwever zijn. Het woord kan niet helemaal goed naar Nederlands of Engels vertaald worden, en helaas weet ik niet genoeg van andere talen.
Je raad het denk ik al: de mensen in deze Hulu kunnen vliegen en in tegenstelling tot veel andere Hulu’s komen de gifts van de vliegers erg met elkaar overeen. Hoewel er wel legendes bestaan onder de zwevers over mensen met vleugels, die geen van de vliegers vandaag de dag bezit.

Het teken van de Vliegers is een vallend blad door de zwevende manier waarop het blad naar de grond valt waarop de zwevers wonen. Dit symbool legt misschien nog het beste hun naam Nirahan uit, wat ik zo grof vertaald heb.

De helers (116 x uitgekomen)

Jou kracht zou die van een heler zijn, wat betekent dat je in ieder geval tot op zekere hoogte met je wil kan genezen. Er zijn legenden dat er helers hebben geweest die mensen konden terug brengen van de dood. Vreselijke verhalen die meestal eindigde in een enorm bloedbad. Of deze helers ooit echt bestaan hebben blijft een vraag, maar vandaag de dag is er geen heler met de gift om doden weer tot leven te wekken. Sommige kunnen alleen een bepaald soort wond of ziekte helen, zoals blindheid of een snee, door huid terug te laten groeien terwijl weer anderen andere wonden of ziektes kunnen genezen, of misschien wel meer variërende kwalen kan genezen.
Hoe denk je dat dat bij jou zit?

Het teken van de helers is een hart. Deze staat bij hun centraal voor de stromingen van het leven. Zolang het hart leeft is er een grote kans dat hij of zij zal genezen.

De vormveranderaars (36 x uitgekomen)

Jou kracht zou die van een vormveranderaar zijn. Dit betekent dat je jezelf vanaf het moment dat je gift zich openbaart kunt veranderen in wie of wat je maar wil. Hoewel sommige zich maar in enkele voorwerpen of dieren kunnen veranderen of alleen sommige gelaatstrekken van zichzelf kunnen aanpassen zijn de meeste vormveranderaars in staat zichzelf te veranderen in wie of wat ze maar willen.
Dit is ook de reden dat de vormveranderaars door iedereen worden bewonderd omdat ze ook wel de.. he hoe vertaal je dat de finél, de.. prachtige worden genoemd. Iedere vormveranderaar ziet er precies uit zoals hij of zij wil en bezitten vaak een enorme schoonheid. Het komt zelfs regelmatig voor dat de vormveranderaars hun menselijke uiterlijk weggeven voor iets totaal onbekends.

De doders (2 x uitgekomen)

Jou kracht zou die van een doder zijn. Dit betekent zonder uitzondering dat jij iemand met je wil om het leven kunt brengen. In de cultuur van deze Hulu wordt dit niet als slecht gezien het is deel van ze en ze maken er bijvoorbeeld tijdens de jacht slim gebruik van. Je zult bovendien geen mens in deze Hulu vinden die bang is voor de dood. Zo worden ze niet opgevoed. Elk kind weet dat het niet zal leven als zijn of haar gift niet die van een doder is en heeft op jonge leeftijd vrede met dit lot leren sluiten.

Het teken van de doders is een bot. De doders geloven dat wat je bent voor eeuwig is en elke keer dat je ergens eindigt voor een nieuw begin in het onbekende je ook iets eeuwigs achter laat. In deze wereld is dat een deel van het lichaam dat je geleefd hebt, namelijk de botten.

De creatoren (29 x uitgekomen)

Jou krach zou die van een creator zijn. Dit houd in dat je alles om je heen, behalve mensen, kunt veranderen in wat je maar wilt. De meeste mensen die deel uit maken van deze Hulu doen er jaren over om hun gift te leren beheersen en ook tussen de volleerde creatoren zitten vele verschillen. Iedereen is anders en iedereen is ergens anders goed in. De een heeft bijvoorbeeld meer talent in het laten groeien van planten terwijl een ander fantastisch is met dieren of nog iets anders.
Dus waar denk je dat jou talent zou liggen?

Het teken van de creatoren is de ryekan, of de rijkende hand. Voor de meeste mensen zijn je handen onmisbaar om een zelfstandig bestaan te kunnen opbouwen en net zo belangrijk is de gift van een creator voor hem of haar. Daarnaast staat de mengeling van de twee kleuren voor de mogelijkheden van verandering en de positie van de hand voor de wil om hierbij te komen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (44)

  • XInnocenceX

    vorm veranderaar ^^

    1 decennium geleden
  • Camillia

    Vorm veranderaar :D

    1 decennium geleden
  • OntariosHero

    Vorm veranderaar <3

    1 decennium geleden
  • HiIson

    Voorziener

    1 decennium geleden
  • Wentz

    Creatoor (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?