Choose the right one - iPERSIE

Kom erachter bij wie jij het beste past.


Neem deze Quiz niet te serieus. Ik wou gewoon even iets verzinnen en dacht dat dit wel leuk zou zijn. Hopelijk maken jullie hem en laten jullie een reactie achter. Positief of negatief.


©iPERSIE

Mogelijke uitkomsten

Robin van Persie (10 x uitgekomen)

Jij past goed bij Robin van Persie. Informatie over R. van Persie: Robin van Persie (Rotterdam, 6 augustus 1983) is een Nederlands betaald voetballer die als centrum- of schaduwspits speelt. Hij verruilde in 2004 Feyenoord voor Arsenal FC, waar hij sinds de start van het seizoen 2011/2012 aanvoerder is. In juni 2005 debuteerde hij in het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij meer dan vijftig interlands speelde.


Bron: Wikipedia

Taylor Lautner (23 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Taylor Lautner. Informatie over T. Lautner: Taylor Daniel Lautner (Grand Rapids, 11 februari 1992) is een Amerikaans acteur. Hij is het bekendst door zijn vertolking van Jacob Black in de Twilight filmserie. Eerder was hij onder andere te zien in familiefilms als The Adventures of Sharkboy and Lavagirl en Cheaper by the Dozen 2.


Bron: Wikipedia

Robert Pattinson (8 x uitgekomen)

Jij past het beste bij Robert Pattinson. Informatie over R. Pattinson: Robert Thomas Pattinson (Londen, 13 mei 1986) is een Engels acteur en musicus. Dit laatste onder het pseudoniem Bobby Dupea. Pattinson begon zijn carrière in het theater en maakte in 2004 zijn filmdebuut. Hij kreeg meer aandacht toen hij de rol van Carlo Kannewasser kreeg in Harry Potter and the Goblet of Fire (2005).


Bron: Wikipedia

Chris Brown (2 x uitgekomen)

Jij past goed bij Chris Brown. Informatie over C. Brown: Christopher Maurice (Chris) Brown (Tappahannock, 5 mei 1989) is een Amerikaanse R&B-zanger.


Bron: Wikipedia

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?