Welke kajaktocht moet jij zeker eens doen?

Mijn hobby en passie is kajak. Ik doe het geweldig graag en doe ook bijna niets anders in mijn vrije tijd. Van maart tot oktober is het hét kajakseizoen voor toervaarders. Toervaren is een van de vele disciplines die je kan doen in de kajakwereld. Ik doe dit heel graag en wil je eens laten ontdekken welke toertocht die mijn club organiseert jij wel eens zou moeten doen. Dus, kom hier te weten welke toertocht jij zeker eens zou moeten varen! Deze tochten worden georganiseerd door de KKK (Kastelse Kayak Klub)

Mogelijke uitkomsten

Tochten der Netevallei (29 x uitgekomen)

Deze tochten gaan door in het charmante pompoenendorpje Kasterlee. Het is een weekend vol kajakplezier en ambiance op de dansvloer. Overdag varen we enkele kilometers en kun je om de haverklap bij een café stoppen om er eentje te gaan drinken. 's Avonds na het douchen en de barbecue is er een 'bal' voorzien, dat wil zeggen een feest voor de vaarders. Je kan buiten vertoeven bij de muziekboxen, je kan binnen in de kantine aan de toog komen hangen of lekker rustig op de kamperplaats je tijd doorbrengen. Het is een feest voor jong en oud. Er hangt heel veel jeugd rond waarmee je plezier kan maken. Deze tochten draaien rond plezier op het water en fun op de dansvloer.

Claire-Marais (23 x uitgekomen)

Dit weekendje gaat door in een klein dorpje in Frankrijk nabij Calais. Deze tochten draaien vooral rond het gezellig varen met anderen aan een laag tempo zodat je van het uitzicht kunt genieten. Op het gemakje vaar je op de rustige kanaaltjes in een afgelegen streek in Frankrijk. Je kampeert dicht bij het water en 's avonds is het lekker gezellig in de grote tent waar je kan socializen met andere clubs.

Jenevertocht (11 x uitgekomen)

In het hartje van de winter organiseert mijn club ook tochtjes waaronder de jenevertocht veruit de leukste is, tenminste voor degenen die mee mogen doen. Aangezien jenever een sterke alcoholische drank is, mag je alleen maar meedoen als je 18 jaar bent. Je uitrusting bestaat uit een neopreenpak, een regenjas en een fles jenever. Je moet op deze tocht allerlei gekke kunstjes uithalen zoals onder een brug door zwemmen en iedere keer van de kant in het water glijden. Bij iedere opdracht moet je een jenevershotje drinken. Het is de truc om niet al te dronken aan te komen aan de club. Deze tocht draait vooral rond eens gek doen en het gek doen, wordt enkel maar beter naarmate je meer jenever gedronken hebt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

 • Nythil

  Claire-Marais

  1 decennium geleden
 • Solavellan

  Kajakken is echt leuk! Ik heb het al 4 keer gedaan(ok nu weer niet zo veel maar kom,ik die het alleen op vakantie) op ;p en mijn uitkomst was de netelvallei

  1 decennium geleden
 • GOTOSLEEP

  Tochten der Netevallei.:)

  1 decennium geleden
 • Reading

  Jenevertocht. Helaas! Ik ben nog geen 18 :p

  1 decennium geleden
 • ThingsInLife

  Tochten der netevallei
  Ik wil ook wel eens kajak varen...

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?