Hoe goed ken jij

Als je het boek "Unwind" kent van Neal Shusterman zou je dit ook wel moeten weten. En als je dit niet kent lees ff de andere uitkomst misschien is het wel een boek voor jou!

Ik weet niet eens of ik zijn naam goed schrijf I'm ashamed

Mogelijke uitkomsten

Lees het boek. Nu! Dit is een bevel!!! (6 x uitgekomen)

Dit is een heel leuk boek. En ken je MainstayPro wie die fanvideo's van The Hunger Games hebben gemaakt? Die van Annie & Finnick? Nou hieran hebben ze er ook een van gemaakt wat minder leuk dan de anderen maar toch passend. Hierzo heb je de samenvattinig:

Het abortusvraagstuk en het tekort aan donoren is de aanleiding om in de Verenigde Staten de 'Wet op het leven' in te stellen. Nu kunnen ouders hun kinderen, als ze tussen l3 en 18 jaar zijn, opgeven om hen te laten splitsen. Dat houdt in dat ze in zogenaamde oogstkampen uit elkaar worden gehaald en hun afzonderlijke lichaamsdelen gebruikt kunnen worden als donormateriaal. Drie jongeren die dit vreselijke lot boven het hoofd hangt, besluiten te vluchten en dan volgt een spannend kat-en muisspel. De schrijver slaagt erin om een angstaanjagend toekomstbeeld te schetsen. Via verschillende perspectieven komen allerlei thema's aan de orde zoals wat gebeurt er met je ziel/bewustzijn wanneer je wordt gesplitst? Huiveringwekkend en realistisch is de anatomische beschrijving van het splitsingsproces, waarin chirurgen systematisch elk onderdeel verwijderen, terwijl de persoon steeds meer het bewustzijn verliest.

Jij kent het heel goed en bent er net als mij helemaal weg van.. Fanvrienden? (4 x uitgekomen)

Fanvrienden? Nee, geen penvrienden..
Jij kent het boek heel goed kom over een jaar weer naar deze qui en dan wil ik wel eens zien of je dit nog allemaal weet.

Je hebt het gelezen en dat was of een tijdje geleden of je vond het saai en hebt het toen weggelegd. (0 x uitgekomen)

Wat ook nog kan is dat je het niet hebt gelezen maar van een vriend het verhaal hebt gehoord. Ik beveel jou ook om dit boek te gaan lezen als dat laatste waar is. En anders 'Sorry, maar als je dit geen leuk boek vond ben je niet bij je hoofd. Bij je hoofd snap je hem? HIHIHihihaihihallo,' ongemakkelijke stilte. 'Zou jij mij kunnen zeggen waarom je het niet zo leuk vond of dit niet zo goed weet? Of waren het gewoon te moeilijke vragen?'

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • xSibell

    Jij kent het heel goed en bent er net als mij helemaal weg van.. Fanvrienden?

    Fanvrienden? Nee, geen penvrienden..

    Jij kent het boek heel goed kom over een jaar weer naar deze qui en dan wil ik wel eens zien of je dit nog allemaal weet.

    Eigenlijk ken ik dat boek helemáál niet.. =$$
    Btw: Penvrienden?! Dat is van eh... Hoe heet dat boek ookalweer..
    Iets met ; 3 Meisjes & De Liefde. Kan er ff niet op komen =$$
    Maarja. Byee x

    1 decennium geleden
  • Aside

    hai hai hai hai hai hai haai
    waar is er een haai brrrbbrbr...
    waarom reageer ik op mijn eigen quiz?!??!? ?!? ?!?!?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?