hoe zien mensen jou?

kijk eens vanuit een ander oogpunt naar jezelf. ben je benieuwd hoe jouw vrienden jou zien? check it out!

Mogelijke uitkomsten

droogkloot (16 x uitgekomen)

Jij wordt gezien als een echte droogkloot! soms wel grappig die droge humor maar het kan ook erg irritant/beledigend overkomen, daar moet je dus mee opassen! maar het belangrijkste is dat je natuurlijk jezelf blijft!

verlegen/stil (32 x uitgekomen)

alhoewel je overal bijzit ben jij meer op de achtergrond te vinden. vrienden vinden je trouw en durven hun diepste geheimen bij jou op tafel te gooien!probeer toch niet altijd de stille genieter te zijn en wat meer je mond open te trekken, want van verlegen mensen wordt vaak misbruik gemaakt!

Grapjas! (41 x uitgekomen)

Jij bent duidelijk de grapjas in de groep! vrienden en zelfs vrienden van vrienden willen jou bij elk feestje erbij hebben! je tweets worden 24/7 geretweet want je bent ook nog eens geniaal en vindingrijk! pas op dat je grappen niet beledigend worden en doe er niet alles aan om bij bepaalde groepen te horen! blijf gewoon jezelf en je vrienden trouw!

gangstah (5 x uitgekomen)

hey! jou vrienden willen wel met jou gezien worden. jij hebt swag en je vrienden vinden je stoer en misschien een beetje dominant! jij loopt altijd met de mode mee en je hebt je mondje altijd bij! pas wel op dat je je machtspositie niet misbruikt en je je vrienden niet gaat veranderen. respecteer dat iedereen zichzelf is en have fun!

player (2 x uitgekomen)

je vrienden noemen je vaak voor de grap de bangah number 1# ! tijdens uitgaan scoor jij altijd wel, misschien meer als 1 op een avond. je hebt vaak stoplichtrelaties of gewoon scharrels. je bent wel erg knap en je hebt behoefte aan genoeg aandacht! pas wel op want die "bangahgrapjes" kunnen uit de hand lopen. veel mensen knappen af het zogenaamde slettengedrag. maak het niet te bont en blijf altijd trouw aan je vrienden!

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • FluffyUnicorn

    Grapjas ? Neen niet echt denk ik ;$. Ik vind mezelf toch niet grappig :d verlegen/stil past meer bij me denk ik o: ... :d <3

    1 decennium geleden
  • MyCuties

    Verlegen/stil:$ Klopt, maar ik kan ook wel heel hyper zijn in een keer, en vervolgens dan weer heel stil..:S

    1 decennium geleden
  • xSibell

    Droogkloot xD

    1 decennium geleden
  • aikoio

    gangstah O-o

    1 decennium geleden
  • XInnocenceX

    stil/ verlegen. Klopt, bij mijn echt goede vrienden niet, maar anders wel

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?