Wat vind jij van jezelf?

De titel spreekt wel voor zich denk ik.

Mogelijke uitkomsten

Je hebt een slecht zelfbeeld. (135 x uitgekomen)

Je hebt een slecht beeld van jezelf, maar dat is helemaal NIET nodig! Je bent een fantastisch persoon, van binnen en van buiten. Luister niet naar andere mensen die zeggen dat je: lelijk bent, dom, raar, anders dan anderen, dat je helemaal niks waard bent, want hé, jij bent zo ontzettend veel waard. Luister maar eens goed naar de mensen die zeggen dat je: mooi bent, slim, fantastisch en ontzettend belangrijk voor hun. Want ze hebben gelijk, jij bent net zo mooi, slim, fantastisch en belangrijk als ieder ander. Ik werd een paar jaar geleden, en eigenlijk nog steeds door verschillende mensen, mensen die ik helemaal niet ken lelijk genoemd. En het raakt je, hoe meer je het hoort, hoe meer je gaat geloven dat je ook echt lelijk bent, of niet belangrijk, je krijgt een steeds slechter beeld van jezelf. Toen mijn vrienden erachter kwamen hoe slecht mijn zelfbeeld was, hebben ze me uren achter elkaar verteld dat ik belangrijk ben en dat ik mooi ben voor hun. En ik ben blij met mijn vrienden. Je hebt het altijd zo vaak gehoord dat je je vrienden niet wilt geloven, dat je de mensen geloofd die je niet eens kent. Maar toen ging ik nadenken en toen bedacht ik me dat die mensen het gewoon zeggen omdat ze zelf slap zijn, en omdat ze denken dat hun heel belangrijk zijn, maar dat is niet zo. Wat JIJ, JIJ bent de belangrijkste en mooiste persoon die er bestaat, vergeet dat nooit meer!

Je hebt een normaal/ goed beeld van jezelf. (121 x uitgekomen)

Je hebt een normaal/goed beeld van jezelf. Je weet van jezelf dat je een mooi persoon bent van binnen en van buiten. Dat is ook absoluut waar! Want jij bent jij. Jij bent bijzonder, jij bent anders dan anderen, en juist daarom ben je mooi van binnen en buiten. Je laat zien dat je je goed voelt, en als je dat nog niet doet, ga dat dan alsjeblieft snel doen. Het maakt jou niet uit wat mensen van jou zeggen, tuurlijk het doet pijn, maar jij weet dat ze ongelijk hebben. En als je dat even vergeet, ga dan naar de mensen die het meest om jou geven, want zij vertellen je met alle liefde hoe mooi en speciaal jij bent. Want JIJ bent net zo speciaal als ieder ander op de wereld, vergeet dat nooit!

Statistieken

Statistieken

Reageer (39)

  • Nagusamu

    Slecht zelfbeeld, klopt wel ja (:

    9 jaar geleden
  • Lovatic4ver

    slecht zelfbeeld, maar dat klopt! xx

    1 decennium geleden
  • jef2002

    ik ben een goed zelfbeeld

    1 decennium geleden
  • agirlx

    slecht zelfbeeld ..

    1 decennium geleden
  • FlyingMinds

    Jaa slecht zelfbeeld, maar wist dat al van te voren... nog tips ofsow om daar iets aan te doen, want jij bent r nu toch overheen?:$ (privebericht:?:$)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?