de keuze die je hele liefdes leven zal veranderen one direction

maak en keuze en kijk wie van One direction bij jou past?(H)(H)(H)(H)(K)

En mensen geef me please een kudo!!!!

komt een vervolg

Mogelijke uitkomsten

zayn (48 x uitgekomen)

Je hebt de zilvere ketting met het hartje gepakt. je liep naar de kast en achter je hoorde je hele snele voetstappen.je was bij de kast en je hoorde achter je "come on baby open the closet" je hoorde zijn stem en wist gelijk dat het Zayn was. je stapte de kast in en zayn begon je gelijk vurig te zoenen. jij trektje even terug en zei "wait please slow down" Zayn zei "oke but you now that i'm realy like you." Zayn zei dat en je gaf hem geklijk een zoen zayn ging totaal mee. en jij voelde je helemaal op je plek. na een paar minuten gingen jullie uit de kast en de jongens van de band keeken jullie blij aan. ze wisten dat het helemaal goed was gekomen.

Nu zag je Zayn niet meer als de bad boy van de band maar als een leuke en aardige jongen

Harry (16 x uitgekomen)

je koos voor het beertje. je liep naar de kast en wachte tot iemand kwam. En toen stapte harry binnen je zag dat hij niet blij was jij zei "Harry what is wrong" Harry zei "people lag me out because my second name is Edward" jij zei "Harry Edward is a beautiful name allows you to attract you there none of" en toen gaf Harry je een dikke zoen.

Nu wist je dat Harry en jij bij elkaar passen

Liam (12 x uitgekomen)

je koos de gouden ring. je liep naar de kast. je stond in de kast en Liam stond voor je. je zei "hi i'am " en je gaf de ring aan Liam jullie waren heel lang aan het praten. Op een gegeven moment knielde liam en zei "Now we know each other very well and I want to ask if you want to get married with me" hij pakte de ring die je had gekozen. je pakte de ring en zei "Yes i do"

je liep de kast uit met je verloffde en was dol blij.

Naill (15 x uitgekomen)

je koos voor de doos met chocolaatjes en liep de kast in. je zag dat Niall achter je liep je had het gevoel van yes ik heb niall. jullie stonden in de kast en naill zei "hi" jij zei "hi i'm " jullie waren heel veel aan het praten Naill zei "I want to no you better and wil you be my valentine" jij zei "Yes i want to be You're valentine"

jij ging samen met naill de kast uit en jullie waren dol gelukkig.(H)(H)(K)(H)(H)(K)(H)

Louis (24 x uitgekomen)

je koos voor de sleutel hanger met koala. Even bekijk je het ding langs alle kanten, waarna je oncontroleerbaar begint te lachen. Terwijl je niet meer bijkomt van het lachen, voel je hoe twee sterke armen je optillen en naar de kast dragen. Als je opkijkt, zie je dat het Louis is, die je met zijn prachtige glimlach de kast binnendraagt. Ademloos kijk je toe hoe hij de deur sluit. Zonder één moment te verspillen, sla je je armen rond zijn nek en drukt je lippen stevig op de zijne. Ookal is hij drie jaar ouder dan jou, je kan niet aan hem weerstaan. En hij blijkbaar niet aan jou, want hij beantwoordt je kus zonder aarzelen.


"You are my perfect koala," grinnikt hij zacht als jullie elkaar even ademruimte gunnen.


Glimlachend laat je hem toe je tegen zich aan te trekken, waarna hij zacht door je haren streelt. Het kloppen van zijn hart lijkt synchroon te lopen met dat van jouw.


"Our time is running out," doorbreekt hij plots de vredige stilte.


Zacht neemt hij je gezicht in zijn handen en drukt zijn lippen opnieuw teder op de jouwe. Voor iemand jullie kan storen, duwden jullie zelf de deur open. Iedereen kijkt jullie stomverbaasd aan, maar je kan die stomme grijns maar niet van je gezicht krijgen. Je beste vriendin knipoogt even veelbetekenend. Harry werpt jullie een jaloerse blik toe, maar je kan enkel naar Louis kijken, die je hand stevig in de zijne houdt.


"That wasn't heaven, that was hell," zegt hij met een uitgestreken gezicht.


Verbouwereerd richt je je gezicht naar hem op. Maar dan kijkt hij je grijnzend aan en drukt een kusje op je voorhoofd.


"Because you are so hot," voegde hij er geamuseerd aan toe.


Zacht por je hem tussen zijn ribben, waarna je naast hem gaat zitten in de woonkamer en toekijkt hoe je beste vriendin een voorwerp kiest.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?