Wich tattoo is cute for you?

Doesn't the title says enough?(A)


Laat me weten wat je van de quiz vond!:)

Mogelijke uitkomsten

The bee (17 x uitgekomen)

Je bent een zorgzaam en lief persoon die veel met zijn of haar vrienden en familie omgaat en geeft. Je doet alles voor ze en geeft ontzettend veel om ze!
Verders kan je de meeste keren goed met mensen omgaan!

Een bije tattoo past bij jou! ;D

Angel (366 x uitgekomen)

Hmm..Je bent een heilig boontje, en is bijna altijd eerlijk! (ik zeg bijna! Jij: Tsss.. *schudt hoofd*) Je bent erg zorgzaam en vertrouwd mensen die waarvan jij denkt dat je ze kan vertrouwen, maar pas op. Vertrouw mensen niet te snel, voor je het weet beschadigen ze je vertrouwen en hebben ze misschien een geheim van je door verteld..
Als je een engelen tattoo laat zetten, misschien kan de tattoo je eraan blijven herinneren niet iedereen om je heen te vertrouwen.

Gun (16 x uitgekomen)

Je bent een gevaarlijk persoon, en kan soms erg snel uit je slof schieten. Je weet mensen haast altijd op hun plaats te zetten, en als iemand je beledigt zeg je er de meeste keren wel wat van, tenzij diegene je dicht aan je hart ligt en veel om je geeft. Dan houd je je lippen stijf opelkaar en regaeerd er niet op. Je bent wijzer dan dat ;)
Een gun tattoo past goed bij jou

Hibiscus (71 x uitgekomen)

Deze tattoo past heel mooi bij je, de tattoo staat voor leven, liefde, en zacht aardigheid. Je bent een lief persoon, maar wel een slachtoffer voor naìeviteit.. Hopelijk pas je goed op jezelf

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • linnnda_

    gun

    8 jaar geleden
  • Marritk

    Angel. Klopt niet, gun zou beter bij me passen.

    1 decennium geleden
  • ZiallBrooks

    Gun hahaha ergens klopt de uitleg wel :)

    1 decennium geleden
  • BeYourselfLy

    Hibuscus,
    Deze tattoo past heel mooi bij je, de tattoo staat voor leven, liefde, en zacht aardigheid: Dat past bij mij. Ook al wil ik nooit een tattoo. Je bent een lief persoon maar wel een slachtoffer voor naìeviteit.:Ja ik ben het erg

    1 decennium geleden
  • Derpymofo

    Angel.
    die uitleg is een beetje vreemd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?