The Golden Compass Daemon test.

The Golden Compass Daemon test


Als je de boeken van De Noorderlicht trilogie hebt gelezen of de film The Golden Compass hebt gezien weet je waarschijnlijk wat de term `Daemon´ betekent. Zo niet, een Daemon is jou persoonlijkheid als dier.
Deze quiz zal je een indicatie geven wat jouw Daemon zou kunnen zijn. Dit wordt dus gebaseerd op jouw persoonlijkheid.
Hint: het is het leukste als je de antwoorden zo eerlijk mogelijk invult.
Topic

Mogelijke uitkomsten

Kat, Tijger, Pauw. (168 x uitgekomen)

Jij bent een trots persoon en staat sterk in je schoenen. Je kan goed praten en bent erg sociaal. Je houdt van gezelschap en in het middelpunt van de belangstelling staan vindt je ook niet erg. Je staat open voor nieuwe avonturen en kan met iedereen wel opschieten. Je kan niet goed tegen je verlies en bent erg snel op je tenen getrapt. Je bent open en eerlijk en durft uit te komen voor je mening. Je bent niet té verwaand, maar moet wel opletten dat je niet te veel wil opvallen.
Jouw Daemon zou je altijd helpen om plezier te hebben en je te stimuleren in de dingen die je doet.

Suggesties voor Daemon: Kat, Tijger, Pauw.

Muis, Fret, Hamster. (125 x uitgekomen)

Jij bent lichtelijk verlegen, maar een geweldige vriend. Je kan geweldig luisteren naar verhalen van je vrienden en familie, zelf vertellen vindt je alleen minder leuk. Je houdt van een uitdaging. Met je vrienden en familie ben je heerlijk op je gemak, maar alleen op je eigen kamer kan je het ook goed vinden. Soms kan je te stil zijn en mensen over je heen laten lopen. Je bent een ontzettende goede knuffelaar en geeft veel liefde aan je dierbare.
Jouw Daemon zal je alle liefde geven die je nodig hebt en je te helpen als je, je slecht voelt.

Suggesties voor Daemon: Muis, Fret, Hamster.

Paard, Hond, Wezel. (111 x uitgekomen)

Jij bent een enorm trouwe vriend en erg eerlijk. Je staat stevig in je schoenen, maar wil wel weten wat andere over je denken. Je bent nieuwsgierig en slim. Als iemand jouw hulp nodig heeft staat je direct voor diegene klaar. Je bent niks zonder gezelschap en bent dus ook het liefst de hele dag omringd door mensen. Soms moet je oppassen dat je niet te ver doordraaft. Je houdt van nieuwe mensen ontmoeten en als je iemand niet mag laat je dat duidelijk merken.
Jouw Daemon zal je altijd vergezellen met de reizen die je maakt en je steunen wanneer je dat verdient of nodig hebt.

Suggesties voor Daemon: Paard, Hond, Wezel.

Vos, Uil, Lemur. (204 x uitgekomen)

Jij bent bovengemiddeld slim en erg betrouwbaar. Je bent behulpzaam voor de gene die je mag. Iedereen kan van jouw een eerlijk antwoord verwachten. Je kan goed voor je vrienden en familie opkomen, maar iets minder voor jezelf. Je houdt van heerlijk rustig een boek lezen of een film kijken met je beste vriend(in) en als iets je niet bevalt probeer je daar wat van te laten merken.
Jouw Daemon zal net zo betrouwbaar zijn als jezelf en zal je altijd helpen met zoeken naar informatie of personen.

Suggesties voor Daemon: Vos, Uil, Lemur.

Panter, Vleermuis, Wasbeer. (36 x uitgekomen)

Jij houdt van stilte en laat het liefst alles om je heen verdwijnen. Als je alleen bent voel je, je het best, dan kan je alles doen wat je wil en hoef je naar niks en niemand te luisteren. Soms vindt je het fijn om even bij te kletsen met je dierbare, maar daar stopt het dan ook wel met het contact. Je vindt het fantastisch om vrij te zijn en heerlijk op de bank te hangen met een boek of DVD.
Jouw Daemon zou je altijd de aandacht geven die je nodig had en je te helpen om het onbekende te ontdekken.

Suggesties voor Daemon: Panter, Vleermuis, Wasbeer.

Vlinder, Ijsvogel, Kameleon. (327 x uitgekomen)

Jij bent een geval apart, er is er geen één zoals jij. Je kan met veel mensen goed opschieten, maar alleen zijn vindt je ook niet erg. Je houdt ervan om te gaan en te staan waar je wilt en je kan wel tegen een stootje. Je bent erg creatief. Soms verander je opeens van mening, maar je bent wel altijd zeker van je zaak. Vrienden maak je snel, maar familie heeft toch voorrang. Soms kan je te enthousiast over iets zijn, waardoor je later teleurgesteld bent.
Jouw Daemon zal net zo creatief en enthousiast als jezelf zijn en zal je troosten wanneer je het moeilijk hebt.

Suggesties voor Daemon: Vlinder, Ijsvogel, Kameleon.

Wolf, Beer, Hyena. (28 x uitgekomen)

Jij bent iemand waar je goed voor uit moet kijken. Je bent fel en strijdlustig. Als je vindt dat iemand zich misdraagt ben jij de eerste die er op afstapt en direct maatregelen neemt. Je hebt veel goede vrienden, maar alleen de beste weten dat je eigenlijk een gouden hartje hebt. Soms ga je over de streep en ben je te onbeheerst. Jij ziet het leven als een groot spel, dat jij moet winnen.
Jouw Daemon zal net zo fel als jezelf zijn en zal voor je op komen op de momenten dat je het nodig hebt.

Suggesties voor Daemon: Wolf, Beer, Hyena.

Salamander, Kangoeroe, Haai. (85 x uitgekomen)

Jij bent graag in je eentje en bent altijd druk met van alles. Je bent kalm en denkt altijd twee keer na voor je een beslissing neemt. Je schenkt de mensen die je niet mag geen aandacht en de gene die je wel mag zal je altijd trouw blijven. Sommige mensen denken dat je verlegen of juist verwaand bent, maar je bent gewoon graag op jezelf. Je kan niet tegen chaos of veel drukte.
Jouw Daemon zou net zo rustig als jezelf zijn en je helpen met het oplossen van problemen.

Suggesties voor Daemon: Salamander, Kangoeroe, Haai.

Papegaai, Zeeleeuw, Merel. (308 x uitgekomen)

Jij bent altijd positief en houdt van avontuur en uitdagingen. Je laat je niet snel uit het veld slaan en bent erg creatief. Je vindt het geweldig om met je vrienden rond te hangen of gezellig een familieavondje te hebben. Je zit altijd vol energie en kan niet wachten tot er weer een nieuwe dag begint. Je bent erg kleurrijk en flexibel.
Jouw Daemon zal net zo positief ingesteld zijn als jezelf en zal nooit iemand kwaad doen, hij zal je helpen in moeilijke tijden en je aanmoedigen in goede.

Suggesties voor Daemon: Papegaai, Zeeleeuw, Merel.

Statistieken

Statistieken

Reageer (58)

  • Loofpoel123

    Panter, Vleermuis, Wasbeer

    9 jaar geleden
  • Aelin98

    kat, tijger ,pauw :P

    1 decennium geleden
  • Vanparys

    Vlinder, Ijsvogel, Kameleon.

    Klopt best wel. :')

    1 decennium geleden
  • Rawiyah

    Die vogels :3
    Maar ne......
    ik ben niet echt positief

    1 decennium geleden
  • xSenieHoran

    paard, hond, wezel. Jij bent een enorm trouwe vriend en erg eerlijk. Je staat stevig in je schoenen, maar wil wel weten wat andere over je denken. Je bent nieuwsgierig en slim. Als iemand jouw hulp nodig heeft staat je direct voor diegene klaar. Je bent niks zonder gezelschap en bent dus ook het liefst de hele dag omringd door mensen. Soms moet je oppassen dat je niet te ver doordraaft. Je houdt van nieuwe mensen ontmoeten en als je iemand niet mag laat je dat duidelijk merken. het klopt ook nog, maar ik laat het eigenlijk niet zo merken als ik iemand niet zo aardig vind. leuke quiz!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?