Wie ben jij van Spongebob?

Vind uit wie je bent van Spongebob door deze quiz te doen!
Ben je: Sandy, Octo, Patrick, Spongebob of Mr. Krabs?
Als je het wil weten, doe deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Patrick (32 x uitgekomen)

Jij bent Patrick omdat je houd van eten en gelijk hebben. Je denkt zelf dat je een groot voorbeeld bent. En jouw werk is tv kijken. Je neemt een koffer vol met ijs en donuts mee naar je werk. Je houd kwallenvissen en je matcht het beste met een Spongebob-type. Daarom ben je ook het beste bevriend met Spongebob. Jij bent Patrick! (:

Sandy (156 x uitgekomen)

Jij bent vooral Sandy omdat je dol bent op de wetenschap. Natuurkunde enzo. Je bent dol op eikels en de zee. Je woont in een soort glazenhuis die je zelf heb gebouwd. En je doet samen met Spongebob aan karate. Als je uit je huis gaat, moet je een speciaal pak aantrekken anders overleef je het niet in de zee. Daarom ben jij dus Sandy. (:

Mr. Krabs (15 x uitgekomen)

Jij bent Mr. Krabs vooral omdat je gierig bent en je leven draait nogal alleen om centjes en je lieve Kassie. (Je kassa dus.) Je heb een eigen restaurant en Spongebob is wel degene die het goed laat lopen. Daarom hou je ook zoveel aan hem. En het liefst neem je een bad met geld. Je bent een en al Mr. Krabs! (:

Octo (28 x uitgekomen)

Jij bent Octo, omdat je de allergrootste hekel heb aan Spongebob en Patrick. Je haat je werk, je haat het leven, je haat gewoon alles wat zowel een beetje leeft. Je krijgt niet veel salaris op het werk, maar je bent dat wel gewend van die gierige Mr. Krabs. Je bent ook het chaggerijnigste persoon in Bikinibroek, maar dat weet iedereen toch al. Kortom; jij bent Octo! (:

Spongebob (11 x uitgekomen)

Jij bent Spongebob vooral omdat je het tegenovergestelde bent van Octo. Je houd zowel van alles, echt alles! Je houd van Gerrit, je houd van de Korstige Krab. Je houd van je baan. Je houd van je vaarschool. Je zou waarschijnlijk nooit je vaarbewijs halen. Maar Mvr. Puff is zo aardig om jou nogsteeds les te geven. Kortom jij bent Spongebob! (:

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Sezeeshea

    Sandy!

    9 jaar geleden
  • Lumen

    Patrick. Nu dat vind ik leuk.

    1 decennium geleden
  • LiLiDuckface

    SandyxD

    1 decennium geleden
  • LeylaP

    Sandy

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    octo ;p

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?