welke Disney vriendschap past het beste bij jou en je beste vriend(in)?

Zoveel verschillende soorten vriendschappen. Maar welke past het beste bij jou en je beste vriend(in)??

Mogelijke uitkomsten

Ariel en Botje. (11 x uitgekomen)

Jullie zijn net als Ariel en Botje (Flounder) Jullie zijn altijd bij elkaar te vinden, en vinden elkaar helemaal geweldig. Jullie zullen elkaar nooit vergeten, en voor fouten die gemaakt worden vergeven jullie elkaar heel snel weer.

Mike en Sully (6 x uitgekomen)

Jullie zijn net als Mike en Sully uit Monsters inc. Jullie zijn 24/7 bij elkaar te vinden, en hebben een paar dingen die jullie echt geweldig vinden. Mensen bang maken bijvoorbeeld. Jullie komen best intimiderend over, maar stiekem zijn jullie grote softies.

Woody en Buzz (6 x uitgekomen)

Jullie zijn net als Woody en Buzz uit Toy Story, Jullie komen overal helpen en zien elkaar als superhelden. Het liefste willen jullie samen iedereen uit de brand helpen, maar vergeet niet om het af en toe ook rustig aan te doen, en gewoon van elkaars aanwezigheid te genieten.

Winnie en Knorretje (27 x uitgekomen)

Jullie lijken het meeste op Winnie en Knorretje. Jullie houden ongelooflijk veel van elkaar en willen het liefste alles samen doen. Gelukkig zijn jullie niet helemaal afgezonderd en hebben jullie een grotere groep vrienden, maar jullie kunnen het toch het beste met elkaar vinden.

Miley en Lily (182 x uitgekomen)

Jullie lijken het meeste op Miley en Lily uit de tv serie ´Hannah Montana´. Jullie weten elkaars diepste geheimen en kunnen het meestal heel goed vinden met elkaar. Jullie zijn allebei koppig, waardoor ruzies vaak erg lang duren. Maar na elke ruzie leren jullie weer dat het leven veel leuker is met een beste vriend(in)

Statistieken

Statistieken

Reageer (18)

  • Sachiko

    Ariel en botje

    9 jaar geleden
  • Solavellan

    winnie en knorretje :p

    1 decennium geleden
  • Yoola

    Miley & Lily

    1 decennium geleden
  • chanyeoI

    Winnie the Pooh & Knorretje (:

    1 decennium geleden
  • Avarosa

    Winnie en Knorretje.

    De beoordeling komt waarschijnlijk vandaag online.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?