Wie van 1D past bij jou?

Natuurlijk hoeft het niet waar te zijn wat uit de quiz komt, maar ik doe mij best :P eerlijk antwoorden, want daar komen de beste uitkomsten van!

Blij met de uitkomst of een leuke quiz? please kudo of reactie! xx

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (199 x uitgekomen)

Je bent vrolijk, en hebt enorm veel humor, als er iets fout gaat wil je het liefst alles met een grap oplossen, en je vrienden en vriendinnen krijg jij ook altijd opgevrolijkt met je humor. Je bent erg nuchter, denkt soms net wat te weinig na voor je wat doet, waardoor je de gevolgen niet overziet. Maar je weet het altijd weer op te lossen. Je bent sociaal, maar wel een beetje verlegen naar vreemde mensen.
Je zou de perfect Soulmate van Niall Horan zijn!

Zayn Malik (30 x uitgekomen)

Je uiterlijk? je houdt van jouw uiterlijk, je doet redelijk nonchalant, maar heel stiekem weet je wel dat je er goed uitziet, je houdt van lol maken, lekker gek doen. en heel stiekem een beetje 'beter' dan de ander zijn. Je vind het geweldig om lekker met je vrienden te chillen en zal niets anders in de wereld willen dan je vrienden om je heen, want die heb je in overvloed!
Jij zou een perfecte match zijn met Zayn Malik!

Louis Tomlinson (67 x uitgekomen)

Wohooo! lang leve lol. grapjes? jij kent ze allemaal, bij je vrienden ben jij de gekste en de grappigste, mensen worden gelijk vrolijk als ze bij jou in de buurt zijn. Met je een beetje aparte kledingstijl val je op, niet te veel, maar mensen hebben wel respect voor je, ga zo door! geniet van het leven, en het liefste samen met Louis tomlinson!

Harry Styles (91 x uitgekomen)

Je bent redelijk stil en bekijkt het liefst alles van een afstandje voor je zelf in de drukte gaat. Maar als de mensen je echt leren kennen.. ben je een heel hyper persoon, chillen, grapjes maken, lachen! Je weet stiekem dat je wel aantrekkelijk bent en daarom gaan mensen graag met je om om je persoonlijkheid. Je houdt van het leven, en overdrijft nergens mee. je bent gewoon een levensgenieter, en hopelijk in de loop der jaren kan je je persoonlijkheid met Harry styles delen!

Liam Payne (255 x uitgekomen)

Je vrienden? Jij doet alles voor je vrienden! je staat dag en nacht voor ze klaar en wil ze het liefst voor alles beschermen. Je bent erg gevoelig en wil dan ook niet gekwetst worden. Je zorgt goed voor jezelf, en zou nooit foute dingen doen. Je bent toch wel losjes, en overdrijft er niet in. Je hebt gewoon een enorm lieve persoonlijkheid die je graag met mensen deelt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

  • tbhlashtxn

    aw liam da bae

    9 jaar geleden
  • minsung

    Louis!:9~
    MARRY ME.

    9 jaar geleden
  • xForeverx1Dx

    Zayn (H)
    Hoe kan het dat zo weinig mensen hem eruit hebben gekregen!?

    1 decennium geleden
  • Solemnly

    Niall (H)

    I always knew we where soulmates.

    Just 1 problem:

    HIJ HEEFT GEWOON GEEN FUCKING IDEE WIE IK BEN!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • BPD

    Harry (H)(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?