Wie ben jij bij Mario Bros?

Jullie kennen allemaal wel Mario, Luigi, prinses Peach en de andere figuren uit de spellen van Mario Bros. Maar wie ben jij van hen? Ben jij de moedige Mario, de grappige Luigi, de charmante prinsessen Peach en Daisy, de leuke Yoshi, de stoere Waluigi, de irritante Wario of de schattige Toad. Doe de test.

Mogelijke uitkomsten

Mario (16 x uitgekomen)

Mario is dapper en sterk. Hij is voor niemand bang en zal altijd tot het uiterste gaan. Hij is een trouwe vriend.

Luigi (40 x uitgekomen)

Luigi is vrolijk en altijd in voor avontuur. Hij is even dapper als zijn broer, maar hij is bang voor Boo's. Hij is een beetje verlegen.

Yoshi (12 x uitgekomen)

Yoshi kan vliegen en vangt zijn vijanden met het grootste gemak. Maar als het gevaarlijk, wil hij er nog weleens vandoor gaan.

Peach (11 x uitgekomen)

Peach lijkt dan wel op een lief prinsesje, maar zij is is heel dapper en durft alles aan. Samen met haar parasol, kan zij vliegen, zij kan erop drijven en zij slaat er haar vijanden mee weg.

Toad (3 x uitgekomen)

Toad is de trouwe hulp. Hij geeft krachten aan Mario en zijn broer. Hij helpt Peach en geeft veel om zijn vriendinnetje Toadette.

Wario (0 x uitgekomen)

Wario is bot en onfatsoenlijk. Hij is jaloers op Mario. Maar hij helpt Mario ook. En hij wil net zo beroemd worden als Mario. Hij heeft zijn eigen spellen, maar daarin is hij eerder grappig dan stoer

Daisy (17 x uitgekomen)

Daisy is een prinses, die zich gedraagt als een gewone jonge meid. Zij is niet zo' n tutje, maar doet mee met de boys. Zij is erg mooi en zowel Luigi als Waluigi zijn verliefd op haar. Zij is verliefd op Luigi.

Waluigi (10 x uitgekomen)

Hij is mopperig en chagerijnig. Hij ziet er stoer uit, maar baalt er van dat hij niet de belangrijkste figuur is. Vroeger was alles beter, vindt hij. Toen had hij een eigen spel, waarin hij politieman was. Wat niemand is dat Waluigi heel goed kan turnen. Hij is superlenig.

Statistieken

Statistieken

Reageer (7)

  • arnenys

    waluigi

    7 jaar geleden
  • BajanCanadian

    Daisy! Ze is mijn favo Mario Karakter.

    9 jaar geleden
  • Lisa754

    yeeaaahhhhh!!!!!!!!!! IK BEN LUIGI :) ;) (wel een meisje but.... who cares)

    9 jaar geleden
  • Penj

    Ik was eerst altijd yoshi nou luigi
    (2e keer dat ik de test doe)

    1 decennium geleden
  • gerry2003

    Peach klopt wel.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?