Wat zou jij doen als je een miljoen zou winnen?

Jahaaa! Je wint een miljoen euro! Wat zou jij daarmee gaan doen? Kom het hier te weten wat je werkelijk zou willen doen!

Mogelijke uitkomsten

Jij gaat dood nog voor je het geld kan ophalen. (78 x uitgekomen)

Je ziet de winnende nummers overeenkomen met jouw nummers. Whaaaw, een miljoen! Je springt meteen op je fiets om je kaartje binnen te brengen en het geld te innen. Helaas ben je nog geen vijf minuten aan het fietsen tot een dronken chauffeur je aanrijdt. Je bent op slag dood en hebt je geld nooit kunnen innen.

Jij houdt het geheim dat je gewonnen hebt. (50 x uitgekomen)

Je kan het bijna niet geloven dat jij een miljoen euro gewonnen hebt! Je int het geld en verstopt het overal in huis. Bijna al je oude kousen zitten vol. Er is nog amper plaats onder jouw matras. Alle spaarvarkentjes die je in huis hebt, zitten stampvol. Je vertelt het niemand. Wat als ze ineens op jouw geld uit zouden zijn?

Jij koopt een groot onderzoekscentrum. (93 x uitgekomen)

Na het innen van je geld, kom je op een geweldig idee. Jurassic Park! Je hebt altijd al eens een echte dinosaurus willen zien. Je opent een onderzoekscentrum waar ze dinosaurussen weer tot leven kunnen brengen. Daarbij koop je ook een eiland waar je deze los kunt laten zoals in Jurassic Park. Alleen ben jij wel slim genoeg dat deze dinosaurussen de wereld niet overnemen.

Jij reist de wereld rond. (336 x uitgekomen)

Het is altijd al jouw droom geweest om de wereld rond te reizen. Met dit geld is dat nu mogelijk! Je stippelt een route uit tussen al je droomlanden. Je hebt de tijd van je leven op deze reis. Wat een geluk dat je een miljoen gewonnen hebt!

Jij stopt met werken. (120 x uitgekomen)

Met een miljoen kan je veel doen. Zoals stoppen met werken. Je hebt toch geld genoeg. Jij gaat de volgende jaren spenderen op je luie kont. Wie gaat er nu in hemelsnaam werken als die toch genoeg geld heeft. Jij gaat genieten van het vrije leven.

Jij koopt je favoriete band/zanger/zangeres op. (27 x uitgekomen)

Yihaa! Geweldig, met zoveel geld kun je eindelijk je droom waarmaken. Jouw lievelingsband/zanger/zangeres kopen! Hoe fantastisch is het wel niet om deze artiest helemaal voor jezelf te hebben?

Statistieken

Statistieken

Reageer (55)

  • NiareNero

    Leuk een wereldreisje

    9 jaar geleden
  • Western

    'Jij stopt met werken' Hm, ja alleen als het echt niet meer nodig zou zijn ;p

    1 decennium geleden
  • Descent

    Wereld reis, so true! It's my big dream!

    1 decennium geleden
  • streetlightlwt

    IK STOP MET WERKEN.

    1 decennium geleden
  • HalfBloodPrince

    Wereldreis
    ja duh

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?