Welke warrior cat ben ji?

Iedereen heeft vast warrior Cats gelezen... Maar wie van ze ben jij?

Mogelijke uitkomsten

Vuurhart (19 x uitgekomen)

Je hebt je poesiepoesleven achtergelaten en ben bij een clan aangesloten. Katten dachten dat jij niet loyaal was maar is wel zo. Je loyaal maar bezoek wel vaak je poesiepoes zusje Prinses. Je bent verliefd op Zandstorm.

Grijsstreep (0 x uitgekomen)

Jij bent loyaal aan je clan. Maar je bent verliefd op de rivierclankat: Ziverstroom. Je hebt haar verloren bij de bevalling van haar omdat ze teveel bloed verloor. Je bent samen met de kittens naar de rivierclan gegaan. Maar je bent terug gegaan. Je bent de beste vriend van Vuurhart

Zandstorm (3 x uitgekomen)

Je bent koppig. Maar je bent heel loyaal aan je clan. Je haatte eerst de poesiepoes Vuurpoot maar bent later verliefd op hem geworden.

Blauwster (0 x uitgekomen)

Je bent een sterke, moedige krijger. Je bent perfect leidster geweest maar na het veraad van tijgerklauw ben je volledig in de war. Je bent dood gegaan tijdens Vuurhart te redden van de 'meute'....

Tijgerklauw (18 x uitgekomen)

Je bent wreed, gemeen en sluw. Je hebt heel veel plannetjes bedacht om commandanten en Leiders voor jou uit de weg te ruimen. Je bent na je verbanning uit de Donderclan naar de Schaduwclan gestapt en daar Leider geworden. Je bent gedood door zwerfkatten.

Sintelvel (82 x uitgekomen)

Je was de leerling van Vuurhart. Maar na dat je in een val van Tijgerklauw die bedoelt was voor Blauwster bent gekomen is je ene poot voor altijd gewond. Het kan nooit meer genezen. Je bent uiteindelijk leerling van de medicijnkat Geeltand geworden en na haar medicijnkat geworden.

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?