PARTYFIGHT! One Direction VS JB!

Jaa er was een groot feest en JB heeft de boys van 1D uitgescholden voor homo's. De jongens zijn nu dus woedend
Maar misschien kun jij er iets aan doen? Louis wil uithalen naar Justin Terwijl iedereen vrolijk zijn favoriet aan het aan moedige is.
Je staat naast Selena Gomez ze slaat haar handen voor haar mond terwijl ze kijk hoe Justin Niall Takelt. Harry komt aangerent en springt op Justin. Maar Justin gooit Harry van hem af zodat hij met zijn hoofd op de grond komt. Wat moet je doen?

Je kunt niet kiezen wie je gaat helpen of je gewoon blijft staan en kijk hoe de een de andere half dood slaat. It is your choice....

Made by BlinkyMusic

LEES OOK MIJN STORIE OVER 1D! KLIK HIEROO!

Mogelijke uitkomsten

Je helpt One Direction (122 x uitgekomen)

Je hoeft er niet lang meer over na te denken en rent naar Justin. En geeft hem een bitch klap. Hij blijkt er niet veel van te voelen dus laat je het maar even aan Louis over. Louis slaat JB tegen te grond. Jij springt op hem en geeft hem harde klappen op zijn gezicht. Louis gaat kijken hoe het met Harry gaat terwijl jij Justin nog wat trappen in zijn buik geeft. Later besluit jij samen met Niall Justin in het zwembad te gooien waar hij weet bij bewust zijn komt. Selena kijkt je met een kwade blik aan en duwde je ook in het water maar jij trek haar mee. Zo liggen jullie met zijn drieën in het zwembad waar jij Selena onderwater drukt. Als je het lang genoeg hebt gevonden zwem je naar de kant waar Niall je uit het water trek. Het gaat ondertussen weer goed met Harry. Zayn loopt naar de DJ tafel en begint voor DJ Malik te spelen en het feest begint weer van voor af aan!


Als je Belieber bent : Sorry het is gewoon zo

Je kunt JB niet tegen 5 jongens laten echten (11 x uitgekomen)

Hoe oneerlijk 5 tegen 1! Jij kunt Justin niet aan zijn lot over laten. Je rent naar hem toe en duwde Zayn opzij zodat hij naast Harry komt te liggen. Je gaat naast Justin staan en vraagt hoe het met hem gaat hij antwoord : ' Gaat wel.' Je ziet dat Niall gaat uithalen en net voor hij dat gaat doen trap jij hem recht in zijn ballen. Hij rolt over de grond van de pijn. Justin lacht Niall enorm uit en concentreerde zich toen weer op Louis die hem weer een klap in zijn gezicht geeft. Je rent op hem af en vliegt op zijn rug en begint te trappen in zijn buik. Zodat hij ook instort. Liam staat er nu alleen voor en dan beseft hij dat hij niet kan winnen. Hij geeft zich over en zegt dat hij wel achtergrond zanger van Justin wil worden als hij hem spaart.


Directioner : Het spijt me ook nu maar ja Beliebers gefeliciteerd jullie hebben gewonnen van 1D!

Je helpt Harry (141 x uitgekomen)

Hoe kont Justin Harry tegen de grond slaan hij is daar veel te schattig voor! Je rent naar hem toe en kijkt hoe het met hem gaat hij heeft een blauw oog en is bewusteloos. Je grist een glas water uit de hand van jonge met rood haar die One Direction staat aan te moedigen. 'HE DAS MIJN DRINKEN!' Roep de jongen. 'Ach shut up!' Je gooit het water over Harry heen en hij opende langzaam zijn ogen. 'Gaat het?' Vraag je terwijl je ziet dat Justin en Louis komen kijken hoe het gaat. 'Gaat wel.' Justin trekt Harry overeind en biet zijn excuses aan. Harry bedacht je en je mag met ze dansen. Justin is supergezellig samen met Louis. Samen met de jongens doe je de inbetweners dance en krijgt ook wat dansles van JB. Je had het die avond mega naar je zin. Je hebt van alle jongens hun nummer gekregen en jullie zien elkaar iedere maand

Jij heb het goede gekozen jij wou niet vechten jij wou helpen en blijkbaar heeft dat jouw ook geholpen.

Je doet niets (54 x uitgekomen)

Je bent veel te bang dat je iemand pijn doet of iemand jouw. Je blijft daarom maar kijken hoe het afloopt. Na een uurtje vechten liggen Harry Zayn en Justin bewusteloos op de grond. Selena rent naar Justin en jij kijkt naar de jongens. Je loopt naar Zayn en zegt tegen Liam dat je wilt helpen. Hij zegt tegen jouw dat ze jouw hulp nu niet meer nodig hebben en beledigd verlaat jij het terrein van het feest.



Als je dit krijgt : Het spijt me maar misschien moet je iets meer lef hebben om JB of 1D te helpen misschien de volgende x?

Statistieken

Statistieken

Reageer (28)

  • Sainte

    Ik kan niet kiezen dus doe ik de quiz 2x :')

    1 decennium geleden
  • OhMyNarry

    whaha, Justin Bieber faalt hier hard..

    1 decennium geleden
  • XPAYNER

    WIE AAN ONE DIRECTION KOMT, KOMT AAN MIJ!

    1 decennium geleden
  • hmmngs96

    Ik help Harry, maar normaal had ik allang Justin tegen de vlakte geslagen hoor xD

    1 decennium geleden
  • TR0PICAL

    Ik heb 1D

    maar ik wil ook Jus helpen :c

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?