Who is your soulmate? - One direction

Presentator:
Vandaag gaan we een Korte quiz doen.. Wie is jou soulmatee?
Er staat daar 5 prachtige boys achter de deuren.. wie komt er uit voor jou?
Doe deze quiz en kom daar achter !
_________________________________________

Successs ! x



In de top op 4/11/12 THANKS GUYSSS ! I LOVE YOUU!

Mogelijke uitkomsten

Harold Edward Styles (32 x uitgekomen)

Presentator: En you soulmate is HARRY STYLESSS !!. er komt een lange jongen met krullen door de blauwe duur, je kijk heb aan in zn diep groene ogen en pakt dan zn hand vast en loopt samen met hem weg, "Heey je lijkt me aardig" zegt harry, "hmm dankje"zeg je verlegen terug, je word er zenuwachtig van, "Can i have your number ? So i can call you maybee? Vraagt die, "Nou, alleen als je me zekker belt" Antwoord je zn vraag, "Maar natuurlijk" zegt die. "Heb je mischien zin om morgen avond naar het restaurantje hier op de hoek tegaan?" Vervolgd die zn zin. Je knikt jaa, maar bedankt dan dat je hellemaal geen leuke jurkjes meer hebt dat word dus shoppen. harry kijkt je aan en zegt "Okee, 8uur.." Hij geeft je een kus op je wang en loopt de deur uit.. Je staat te trillen op je bennen, OMG kan dit waar zijn? Zoon leuke jongen heb ik nog nooit gezien !

Zayn Jawaad Malik (20 x uitgekomen)

De paarse deur schoof open en daar stond je soulmate, Hij had zwart haar, hij kwam dichter bij, en hoe dichter bij die kwam hoe knapper en warmer het werd. hij keek met zn mooie bruine ogen in de joune, Je hart smolt terwel hij je aan keek pakte die je hand vast. "Mistirieus? Daar hou ik van" zei je De jongen keek je ondeugent aan en trok je daarna mee zn Kleedkamer in. Je ging op de eerste stoel zitten die je zag en keek in de spiegel. "Your beautiful" Zei zayn. "I knowww ! "antwoorde je en je schoot in de lach. "Omg, nu lijk ik echt zoon bitch. Maar dat ben ik niet hoor" zei je met schitterende ogen. "Oh jammer."zei de jongen. "OOH" scheeuwde je en gaf zayn een deuwtje. Hij kwam dichter bij je en hielpje met opstaan. & gaf je snel een kus op je wang, je werd rood.. dat mork je... Je keek de jongen aan die een briefje uit zn broekzak halde.. Hij gaf het briefje aan je en liep de deur uit. Terwel je hem naar keek maakte je het briefje open.. er stond. "Her is my number Call me. I love you (Y/N) " Je glimlachte en liep ook de kamer uit opzoek naar je tas ...

Niall James Horan (43 x uitgekomen)

De groene deur ging open en der kwam een jongen uitlopen.. " HIER IS DIE DAN NIALL HORAN!" Scheeuwde de presentator in zn miscrofoon. Het leek net of je van de wereld was toen de jongen op je afkwam lopen.. Je keek hem in zn Licht blauwe ogen en wou niks anders meer zien. Terwel Niall naar je toe liep stond je alvast op en dacht. "Oh gelukkig de jongen is langer als mij.. " de presentator wees jullie naar een grijze deur en daar liepen jullie doorheen.. 'Je zieet der leuk uit" Zei de jongen "Ohh dankje, Jij ook " Zei je met een kleurtje.. hmm. Je glimlachde stilletjes en keek toen weer naar de jongen.. " Heb je honger? Ik wel.. " Vroeg Niall je... " I'm always hungry " Andwoorde je hem.. "PERFECTE MATCH! "Riep die vervolgends.. " Okee heb je zin om wat teeten? Kies maar,, Fevo? Kfc? Burger king? Mcdonalds? " Je keek niall met een verwaande blink aan en zei vervolgends. "Veras me?" Hij glimlachde en naam je mee naar De Kfc.. "Hier heb ik zoon zin in " Riep niall. Je keek hem aan en gingen samen aan een tafeltje zitten.. terwel jullie op jullie besteling wachten pakte niall je hand vast en zei. "Ik kan nog wel is leuk worden. " Hij gaf je een knipoog en toen was de bestelling er al. Zo dat was snel .. ondertussen dacht je. "I hope we have a great night, ahaha Dirty mind ..

Liam James Payne. (40 x uitgekomen)

Het was eindelijk zo ver de presentator maakte bekent wie jou soulmate was. "En Hier is die dan LIAM PAYNEEEE !!!!" Je stond op en zag dat er een lange jongen uit de Blauwe deur kwam lopen.. Hij zag er best onzeker uit, Maar was super hot.. Je liep naar hem toe en stak je hand uit. "Haay, ik ben (y/n) " Nice to meet you "Antwoorde liam.. Je keek hem in de ogen en was meteen verkocht.. Jullie liepen terug naar de presentator die zei dat jullie dat maar achter de schermen moesten doen en liepen weg.. Backstage vroeg die je of je mischien zin had om mee tegaan naar zn apartement. "Het is hier nietzo ver van daaan"zei liam je keek hem aan en zei vervolgends "Okee, voor jou, en omdat ik wel benieuwt ben hoe je nou eigelijk woont. ahah" Hij stak zn hand uit en zei. "Yes, Kom je?" je legde jou hand op de zijne en jullie liepen samen de studio uit op weg naar zijn appartement..

Louis William Tomlinson (42 x uitgekomen)

LOUIS TOMLINSON scheeuwde de presentator. en de oranje deur gaf licht... er kwam een jongen uit lopen met een wortel in zn handen. " I hope you like this" zei de jongen en gaf de wortels aan jou.. " Ahahah Your crazy" zei je.. en gaf hem een kusje op zn wang " Thank youu" De jongen pakte je hand vast en trok je mee backstage zn kleed kamer in.. "Dus je houd van wortels ? " Vroeg de jongen. " Kun je dan ook echt alleen maar aan wortels denken louis? "vroeg je hem Hij dacht even naar en zei toen nee, "sins een paar minuten denk ik nog sterker aan een super mooi meisje. I see her right now.. " En hij gaf je een knip oog, Je begont teblozen en keek naar beneden. Louis haalde je hoofd weer omhoog en keek je aan in je ogen.. Hij kwam dichter bij met zn Gezicht en toenb waren zijn lippen op de joune.. "I hope that was good." Zegt louis.. "Ofcoursee." antwoordje hem. en je trekt hem weer dicht tegen je aaan..

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • MMM

    ik heb louis. ahhahaa

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Harold. ^^

    1 decennium geleden
  • CloakBoy

    Zayn :3

    1 decennium geleden
  • teamLarry

    Leeyuuum

    1 decennium geleden
  • Liesiemo

    Louis! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?