Jouw huisdiertransformatie



Gisteren was je even langs de supermarkt gegaan om boodschappen te doen. Je was net verhuisd dus je wist niet goed waar je moest zijn en zo verdwaalde je. Je vroeg de weg aan een vrouw in een preuts mantelpakje, ze grijnsde boosaardig naar je. Voordat je doorhad wat er aan de hand was begon je opeens te krimpen. De kwaadaardige tovenares in het mantelakje bracht je naar het asiel en zo werd je toegewezen aan een gezin.

De tovenares gebruikte een spreuk die je liet veranderen in het huisdier waar je het meeste op leek. Nu de vraag aan jou: welk huisdier is dat? En welk gezin zou jou eigenlijk op willen nemen?

Mogelijke uitkomsten

Papegaai (12 x uitgekomen)

Vrolijk kwetterend vlieg je door het huis. Je nieuwe familie bestaat uit vader, moeder en drie kinderen (een meisje van 5, een jongen van 10 en een meisje van 13) Je bent blij met je gezin en je nieuwe thuis, al mis je je oude leven soms nog wel. Het leuke aan je nieuwe leven is natuurlijk dat je als mens al kon praten, en als papegaai ook. Al is het maar in kleine woorden.

Hond (9 x uitgekomen)

Je kunt veel zeggen over honden maar een ding is toch echt wel waar "Die zijn altijd trouw aan hun baasje." De jouwe is dan ook een lieve, jonge vrouw die zich waarschijnlijk snel zou binden met die ene man die soms mee loopt bij het uitlaten. Dat vind je niet eens zo erg, hoe vrolijker zij is, hoe meer lekkers ze aan jou geeft (;

Kat (21 x uitgekomen)

Wow, wat is het donker eigenlijk mooi, en wat zijn je ogen toch mooi en groen. Dat je het luie gezin waar je bij woont niet geweldig vind maakt niks uit, je kan toch iedere nacht op avontuur. Ook geven ze je altijd meer dan genoeg voer en als je even wat moe bent maakt het hen ook niet uit of je in hun bed gaat liggen. Tenminste, zolang ze je niet betrappen (:

Hamster (7 x uitgekomen)

Dat rad, daar heb je nu toch schoon genoeg van? Ja eigenlijk wel. Tenminste totdat je familie het doorkreeg en een grotere bak voor je kocht. Ze hadden niet vaak tijd maar geld in overvloed, en eigenlijk was hun kleine dochtertje eigenlijk toch wel schattig. Alle kleine dingen zijn zo mooi in je nieuwe gedaante, zo'n miniwip staat voor uren vermaak en over de rest nog niet te spreken. Zo kan je de rest van je leven nog wel overzien, in jouw eigen, mooie paradijs.

Konijn (14 x uitgekomen)

Hop, hop, weer een keer het hok door, wat worden de kleinkinderen daar blij van. Iedere keer als oma of opa je weer een nieuw leuk trucje leerde, wist je dat ze er gauw aan zouden komen. Gelukkig woonde ze dichtbij en had je geeneens tijd om je te vervelen, wel een mooi leventje hoor.

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • toyfoxy

    Hamster

    9 jaar geleden
  • Tuena

    Hond hihi

    9 jaar geleden
  • 160917

    Kat.

    9 jaar geleden
  • Cliffaconda

    hamster woehoe !

    9 jaar geleden
  • Pineapple3

    Konijn :3
    Ik heb zelf ook konijnen mihi
    Leuke quiz!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?